Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > مجلس - موسوی لارگانی با بیان اینکه آتش زدن پرچم آمریکا در مجلس خودجوش و مقابله به مثل بود، گفت: مردم وقتی به یک فرد به عنوان نماینده اعتماد کردند؛ نباید دائما به او نقد کنند که چرا این کار را کردی و چرا آن کار را انجام ندادی.

به گزارش خبرآنلاین، چهار روز از آتش زدن پرچم آمریکا در مجلس شورای اسلامی می گذرد اما هنوز واکنش ها به آن تمام نشده است؛ واکنش هایی که تنها رسانه ها و فضای مجازی داخلی را درگیر نکرده و حتی روی جلد گاردین نیز رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی یک شبکه تلویزیون آمریکایی با تمسخر فیلم این رخداد را منتشر کرده است.
در میان نمایندگان هم نسبت به این رفتار اتفاق نظر وجود ندارد؛ کما اینکه برخی از اهالی ساختمان بهارستان این رفتار را تقبیح می کنند مانند علی مطهری که درباره این اقدام می گوید کار بدی بود و عاقلانه نبود(اینجا)؛ و برخی نیز در رد آن توئیت‎هایی منتشر کردند. اما واکنش خود نمایندگانی که دست به این اقدام زدند جالب بود. حجت الاسلام ناصرموسوی لارگانی از زمره نمایندگانی بود که به آتش زنندگان پرچم آمریکا در مجلس ملحق شد و امروز تمام قد از این رفتار دفاع می کند.
او در برابر انتقاد بخشی از مردم در فضای مجازی می گوید: وقتی به یک نماینده اعتماد کردند نباید دائما رفتار نماینده را زیر سوال ببرند.

در ادامه مشروح این گفت و گو را می خوانید؛

اقدام شما درباره آتش زدن پرچم آمریکا در مجلس واکنش های بسیاری در رسانه های بیگانه داشت؛ خودتان چه بازخوردی دریافت کردید پس از آن روز؟

آتش زدن برجام و پرچم آمریکا موضوع خودجوشی بود که روز چهارشنبه در پاسخ به سخنان سخیف رئیس جمهور آمریکا صورت گرفت و همچنین پاره کردن نمادین برجام. شاید یکی از دلایل آن نشات گرفته از فرمان مقام معظم رهبری بود؛ همان زمان که تازه ترامپ به ریاست جمهوری رسیده بود و گفته بود برجام را پاره خواهد کرد و حضرت آقا هم پاسخ دادند شما برجام را پاره کنید، ما آن را آتش می زنیم! از آنجایی که نمایندگان عصاره فضائل ملت هستند برخی از نمایندگان این حرکت نمادین را انجام دادند.

من در این چند روز با افرادی که در تماس  بودم از ما تشکر کردند که بلاخره پاسخ افراد متکبر و افرادی که خود را کدخدای دنیا می دانند، دادیم. افرادی که خود را مجاز می دانند هر جنایتی را انجام دهند اما اگر کسی یک سنگ به اسرائیل کودک کش، پرت کند فریاد الامان‌شان بلند می شود و می گویند حقوق بشر زیر سوال رفته است! با فرد متکبر، به صورت متکبرانه باید برخورد کرد. لذا باید از موضع قدرت با آنها صحبت کنیم.

این روزها کلیپی از آقای هاشمی رفسنجانی پخش کرده اند که اصلا می گوید «ایده برجام، ایده روحانی نیست ایده رهبری است» من این حرف را تا حدودی می پذیرم اما این موضوع مربوط به زمانی است که ما در اوج قدرت بودیم و آمریکا ترسیده بود و برای همین نماینده ای به ایران فرستاد تا به دست بوسی رهبری بیاید و التماس کند برای مذاکره؛ اما آقای روحانی از موضع ضعف صحبت کرد.

شما می گویید نمایندگان عصاره فضائل ملت هستند اما برخی از این اقدام ناراضی هستند و آن را خارج از شان مجلس می دانند حتی در واکنش به این موضوع در فضای مجازی عنوان شد که باید به جای پرچم آمریکا، گرین کارت‌های نمایندگان را آتش می‎زدند.

بله من گفتم شاید تعداد اندکی انتقاد کردند، اما خیلی ها هم بودند که از ما به خاطر این رفتار در مقابل یک فرد متکبر تشکر کردند. من هم معتقدم هر کسی گرین کارت دارد، باید آن را آتش بزند. اساسا وقتی فردی کشور خودش را انقدر امن نمی داند که گرین کارت گرفته است، جایش نه در مجلس است و نه در دولت! من هم می گویم هرکسی گرین کارت دارد و هر کسی که دو تابعیتی است از هر جناحی که می خواهد باشد، باید پست و مسئولیتش را ترک کند.

بسیاری از نمایندگان نیز از این اقدام اعلام برائت کردند و حتی آقای مطهری از این رفتار به عنوان «یک حرکت بد» و «غیرعقلانی» در مجلس یاد کرد.

عرض کردم این نظرات متفاوت است همانطور که تعدادی از نمایندگان از این موضوع انتقاد کردند خیلی ها هم از ما تشکر کردند.

پاسختان به آنها که می‎گویند مجلس جای چنین رفتاری نبود، چیست؟ به نظر شما بهتر نبود برای نشان دادن اعتراض نمایندگان، روشی دیپلماتیک تر اتخاذ می شد؟

نه من اصلا قبول ندارم برای اینکه ما مقابله به مثل کردیم و اول آنها شروع کردند. در هیچ زمانی آغاز کننده نبودیم؛ یعنی در هشت سال دفاع مقدس که همه دنیا در برابر ایران ایستاد، اما ما شروع کننده نبودیم بلکه وقتی به ما حمله شد ما دفاع کردیم امروز هم وقتی به صورت نمادین برجام را پاره کرده و به آنها پاسخ دندان شکن دادیم.

از واکنش آقای لاریجانی چنین برداشت می شد که هیات رئیسه در جریان این اقدام شما نبود، درست است؟

همانطور که اشاره کردم یکی از نمایندگان مجلس بعد از پایان صحبت های آقای لاریجانی پشت تریبون رفت و چند نماینده هم به او ملحق می شوند تا این کار صورت بگیرد؛ لذا یک عمل خودجوش بود.

یعنی هماهنگی صورت نگرفت؟

خیر!

انتقادهایی به این رفتار در فضای مجازی شد. شما آنها را دیدید؟ پاسختان به آنها چیست؟
به نظر من، مردم وقتی به یک فرد به عنوان نماینده اعتماد کردند، نباید دائما به او نقد کنند که چرا این کار را کردی و چرا آن کار را انجام ندادی. مردم باید به هیات امنای خود اعتماد کنند، نباید دائما آنها را زیر سوال ببرند. من مخالف انتقاد نیستم باید نقد باشد، اما یک نقد سازنده. من مانند آقای روحانی نیستم که بگویم نقد کنید و بعد به منتقدین بگویم بزدل و ترسو! ممکن برخی به رفتار من نقد داشته باشند اما من در برخی مواقع به نظر شخصی خودم رفتار می کنم؛ وقتی می بینم بعد از چهل سال آمریکا با کشور ما فارغ از فرد مشکل دارد، من در مقابل سکوت را جایز نمی دانم؛ معتقد به مقابله به مثل هستم.

27216 

کلید واژه‌ها : مجلس دهم - دونالد ترامپ - توافق هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک برجام - ایران و آمریکا - ایالات متحده آمریکا - کنگره آمریکا -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس دهم دونالد ترامپ ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا کنگره آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین

ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی توییتر(ایکس)  با انتشار یک نظرسنجی در اعتراض به حامیان فلسطین در آمریکا پیشنهاد عجیبی داد و گفت: قانون پیشنهادی: اگر کسی پرچم آمریکا را پایین کشیده و پرچم دیگری را به جای آن نصب کند، آن شخص باید یک سفر یک طرفه رایگان(اما اجباری) به کشور آن پرچم داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ویدئو| آتش‌زدن پرچم آمریکا و اسرائیل در نیویورک‌سیتی
  • حامیان فلسطین در نیویورک پرچم آمریکا را آتش زدند+ فیلم
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر انقلاب: با مباشر قتل و پشتیبان قتل نمی‌شود با روی خوش و ملایمت رفتار کرد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • پرچم فلسطین در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان آمریکا + فیلم