Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان با بیان اینکه توسعه صنعت گردشگری سبب توسعه استان می‌شود گفت: هم‌اکنون تنها ۳۶ هزار نفر از مردم استان در حوزه صنایع‌دستی فعالیت می‌کنند. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی مالمیر شامگاه شنبه در نشست فرصت‌ها و ظرفیت‌های رویدادهای 2018  همدان اظهار داشت: آنچه در حوزه گردشگری برای ما اهمیت دارد این است که قرار است همدان تبدیل به شهر گردشگری شود چراکه محور توسعه استان بر اساس گردشگری تعریف‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه بر این اساس باید نیازهای جامعه را شناسایی کرده و برنامه‌های را به سمت این محور سوق دهیم افزود:متأسفانه ما هنوز نتوانسته‌ایم آن‌چنان‌که بایدوشاید ظرفیت‌های استان را به خود مردم همدان معرفی کنیم به‌گونه‌ای که طبق آمار ما در سال گذشته، 40 درصد افرادی که از تپه هگمتانه بازدید کردند اعلام کردند که با ظرفیت‌های  گردشگری استان آشنا نیستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان عنوان کرد: در حال حاضر اقدامات خوبی برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب در حوزه گردشگری در استان  انجام‌شده است که سبب تقویت هتلینگ، تورهای مسافرتی، پروازها و غیره  در همدان می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اگر قرار باشد به موضوع گردشگری بادید اقتصادی نگاه کنیم باید جثه آن را بزرگ‌تر کنیم گفت: اگر بتوانیم شرایط موجود در استان را ارتقا دهیم آن‌وقت می‌توانیم علاوه بر گردشگران داخلی پذیرای گردشگری خارجی نیز باشیم.

مالمیر با تشریح اقدامات انجام‌شده برای معرفی رویدادهای 2018 همدان در سطح کشور و جذب گردشگر داخلی عنوان کرد:  این رویدادها فرصتی بسیار مناسبی برای استان به شمار می‌آید که بادی با تلاش، ارائه برنامه‌های مناسب و خلاقیت سهم استان را از دستاوردهای آن افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: توسعه صنعت گردشگری سبب توسعه استان در کشور، افزایش فرصت‌های شغلی و غیره می‌شود چراکه هم‌اکنون تنها 36 هزار نفر از مردم استان در حوزه صنایع‌دستی فعالیت می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان با اعلام اینکه 40 درصد از گردشگران نوروزی اعلام کردند درباره رویدادهای 2018  همدان آگاهی دارند گفت: اگر نتوانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کرده و برنامه مناسب ارائه دهیم آن‌وقت این رویدادها صرفاً تبدیل به نشست‌های تشریفاتی می‌شوند.

وی تصریح کرد: اگر بتوانیم با  ارائه برنامه‌های مناسب فضا را به سمتی پیش ببریم که سبب مشارکت آحاد مردم در حوزه گردشگری شود آن‌وقت است که می‌توانیم به اهداف خود در این عرصه دست‌یابیم.

 انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید

محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان فارس امروز ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با بیان اینکه جشنواره شکوفه‌های بادام دژ کرد ششم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: این جشنواره به همت شورای شهر، شهرداری و مردم شهر دژ کرد و با حضور سرکار خانم دکتر جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری همچنین تنی چند از مسئولان استانی و شهرستان اقلید برگزار می‌شود.

او گفت: اجرای برنامه‌های شاد و متنوع شامل مسابقات بازی‌های بومی و محلی، موسیقی محلی برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی، نمایش آداب‌ورسوم، پخت نان و غذا‌های محلی، نمایش محصولات کشاورزی ازجمله برنا‌هایی است که در اجرای این جشنواره در نظر گرفته شده است.

ثابت اقلیدی اضافه کرد: در این جشنواره نیز لوح ثبت ملی مراسم شاهنامه‌خوانی و کیسه بافی در شهر دژ کرد به شهردار اهدا خواهد شد.

او افزود: جشنواره شکوفه‌ها با هدف برند سازی بادام دژ کرد، معرفی جاذبه‌های گردشگری توریستی، معرفی صنایع‌دستی، تولیدات محصولات کشاورزی و جذب سرمایه‌گذار در زمینهٔ‌های صنایع‌دستی و تبدیلی و گردشگری برگزار می‌شود.

در شهر دژکرد رشته‌های صنایع‌دستی کیسه بافی، قالی‌بافی، گلیم، جاجیم، گبه، چنته، نمکدان، رودوزی سنتی، قلاب‌بافی و سه کارگاه در رشته‌های گلیم‌بافی و رودوزی سنتی زیر نظر معاونت صنایع‌دستی استان فعال است.

شهر دژکرد از توابع شهرستان اقلید با جمعیت حدود ۱۰ هزار نفر با وجود امامزاده شمس‌الدین محمد (ع)، باغ‌های تماشایی و چشمه‌سار‌های دیدنی چهل شهیدان، پارک ساحلی، چشمه‌سار انگفته، رودخانه سفید، دره باغ گل و محصولات باغی بادام، گردو، سیب، هلو، آلو زعفران و گیاهان دارویی و مجاورت آزادراه شیراز - اصفهان از مقاصد نوظهور و پرجاذبه استان فارس برای گردشگران است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند