Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی منوری شامگاه شنبه در حاشیه اولین جشنواره مردمی آیین محبت در جمع خبرنگاران، بابیان اینکه یکی از مواردی که همواره تحت کنترل بوده، بحث قاچاق است که نظارت‌های لازم در این زمینه صورت می‌گیرد، افزود: مراکز نباید خارج از چرخه قانونی ملزومات خود را تهیه کنند.

این مسئول با یادآوری اینکه نظارت‌های دوره‌ای بر روی دستگاه‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی صورت می‌گیرد، ادامه داد: یکی دیگر از وظایف مهمی که حوزه تجهیزات پزشکی بر عهده دارد، بحث نظارت بر سطح توزیع و عرضه تجهیزات پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تهیه، تأمین، نصب، راه‌اندازی، آموزش، سرویس، تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی و تا مرحله اسقاط کردن تجهیزات پزشکی تحت نظارت حوزه تجهیزات پزشکی صورت می‌گیرد.

منوری با اشاره به اینکه کنترل قیمت نیز یکی دیگر از موارد تحت نظارت ما است، افزود: هدف این است که تجهیزات مصرفی باقیمت مناسب و با بهترین کیفیت وارد مجموعه شده و نصب و راه‌اندازی و آموزش که جزو قسمت‌های مهم کار این بخش به شمار می‌رود به نحو مطلوب انجام شود.

خاطرنشان کرد: معتقدیم کنترل هزینه در این بخش مهم‌تر از بخش تجهیزات سرمایه‌ای است؛ چراکه هزینه مستقیماً از جیب بیمار پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تجهیزات پزشکی که در اختیارداریم، تجهیزات گران‌قیمتی است، تصریح کرد: ملزومات پزشکی جزو لاینفک تجهیزات پزشکی بوده و بخش عمده محصولات حوزه پزشکی، ملزومات پزشکی است، به همین خاطر بار مالی ملزومات پزشکی خیلی بالاتر از تجهیزات سرمایه‌ای حوزه پزشکی است.

مدیر تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تأکید کرد: مراکز نباید خارج از چرخه قانونی، ملزومات خود را تهیه کنند.

کد خبر 4294928

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان وزارت بهداشت بوشهر گرگان کرمانشاه شیراز خرم آباد خطبه های نماز جمعه شهرکرد برجام یاسوج کهگیلویه و بویراحمد بارش باران اشتغال مشهد مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۸۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛با توجه به واگذاری اقدامات بهداشتی درمانی و دارویی به بخش‌های خصوصی دامپزشکی برابر اصل ۴۴ قانون اساسی، تمامی مراکز فوق تحت نظارت و بازرسی کارشناسان شبکه در حال فعالیت هستند.

 رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، گفت: تعداد ۳۰ مرکز اشتغال به امور درمانی، داروخانه، خرده فروشی واکسن، مایه کوبی، درمانگاه، آزمایشگاه و بیمارستان دامپزشکی در شهرستان با دریافت مجوز، به دامداران و مرغداران شهرستان خدمت رسانی می‌ کنند.

دکتر سید ابوالحسن سیدین، افزود: فعالیت مراکز فوق به صورت مستمر توسط کارشناسان واحد‌های دارو و درمان، مبارزه و بررسی‌ها ارزیابی، نظارت و بازرسی می‌شوند و بخش‌های غیر دولتی دامپزشکی شهرستان، به صورت تمام وقت و در چارچوب تعهدات و وظایف قانونی ابلاغی برابر پروانه دریافتی خود در حال انجام فعالیت بهداشتی هستند.

دیگر خبرها

  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی