Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما،  علی صفر ماکنعلی، با اشاره به اینکه بیماری تب برفکی به تعداد انگشت شمار گزارش شده است، افزود: با وجود داشتن ۵۰ میلیون رأس گوسفند و بز، ۱۰ میلیون رأس گاو و دام سنگین و داشتن همسایه ای مانند هند که ۱۷ درصد گاوهای موجود در جهان در آن قرار دارد، در حال حاضر کشور از لحاظ شیوع بیماری تب برفکی در شرایط نسبتاً پاک بوده و بیماری به صورت محدود گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در جدیدترین گزارش ها، تعداد دام های آلوده به بیماری تب برفکی در دو استان تهران و فارس فقط یک تا دو مورد گزارش شده است و نسبت به سال گذشته کاهش قابل توجهی دارد.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی افزود: واکسیناسیون تب برفکی در دامداری ها به طور مرتب انجام می شود؛ بنابر این تهدید خاصی نداریم.

ماکنعلی درباره وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان گفت: نمونه های وضعیت بیماری را در ۲۰ نقطه کشور به آزمایشگاه مرجع ارسال کردیم و نتایج نشان می دهد ویروس مهار شده و امسال در مقایسه با پارسال با اجرای برنامه های مدیریت اصلاح ساختار و امنیت زیستی موج بیماری کاهش معناداری دارد.

وی افزود: بر اساس آخرین گزارش سازمان خواروبار جهانی«فائو» ایران در منطقه خاورمیانه از لحاظ شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان وضعیت بهتری دارد.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: بیش از ۹۰ درصد واحدهای تولیدی مرغ تخم گذار فعال شدند و از لحاظ تولید تخم مرغ کمبودی نداریم.

ماکنعلی درباره بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو افزود:  رعایت نکردن موارد بهداشتی و کشتن کنه با دست از سوی خانم دامدار سبب ابتلای وی و خانواده‌اش به این بیماری شد که متاسفانه به علت تأخیر در مراجعه به مراکز درمانی این خانم ۴۸ ساله دامدار فوت می کند.

وی گفت: متأسفانه برخی دامداران به علت نداشتن اطلاعات کافی در زمینه رعایت موازین بهداشتی کارهای پرخطر مثل کشتن کنه ناقل بیماری با دست و ذبح غیر بهداشتی دام در کشتارگاه های غیر مجاز می کنند که این اقدامات سبب انتقال بیماری به انسان می شود.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی تاکید کرد: بیماری تب کریمه کنگو یک تهدید عمومی نیست و فقط افرادی که با دام ارتباط نزدیک دارند در خطر هستند.

کد خبر 4295134

منبع: مهر

کلیدواژه: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تب برفکی تب کریمه کنگو دامپزشکی سازمان دامپزشکی کشور بانک مرکزی ایران برجام دلار بازار سهام بورس قیمت دلار وزارت راه و شهرسازی وزارت جهاد کشاورزی یکسان سازی نرخ ارز وزارت صنعت معدن و تجارت نفت خام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قیمت نفت قیمت سکه بهار آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد دانست.

به گزارش ایسنا، مصطفی قمری وفا در صفحه ایکس نوشت:

«قطعا روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، #بانک_مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (بویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دیماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • منتظر تغییرات چشمگیر در IOS۱۸ باشید!
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز