Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-ناصر بوریطه، وزیر خارجه مراکش در گفت‌وگویی با یک مجله فرانسوی زبان به شدت به الجزایر حمله کرد و الجزایر را متهم کرد که در مساله صحرای غربی پای ایران را باز کرده است.

وزیر خارجه مراکش در گفت‌وگویی با مجله‌ای فرانسوی به شدت به الجزایر حمله کرد.

 به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، ناصر بوریطه، وزیر خارجه مراکش در گفت‌وگویی با یک مجله فرانسوی زبان به شدت به الجزایر حمله کرد و الجزایر را متهم کرد که در مساله صحرای غربی پای ایران را باز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان وزارت خارجه مراکش عامدانه مبادرت به افشای محتوای این گفت‌وگو و انتشار آن در صفحات خود در پایگاه‌های اجتماعی توئیتر و فیس‌بوک پیش از انتشار امروز آن از سوی مجله کرد، این اقدام نشان‌دهنده تمایل آشکار و قصد این وزارتخانه برای تعمیم دادن آن است.

بوریطه در این مصاحبه مدعی شد، نشست‌های متعددی میان جبهه پولیساریو و حزب الله در مخفیگاه یک الجزایری شناخته شده میان نیروهای امنیتی این کشور برگزار شد، این فرد مستاجر "د.ب" یک زن الجزایری است که با یکی از فرماندهان حزب الله ازدواج کرده و خود را وقف فعالیت‌های حزب الله در جبهه پولیساریو کرده است.

وزیر خارجه مراکش در ادامه مدعی شد: فراموش نمی‌کنیم دولت الجزایر که با بحران شدید موسساتی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مواجه است، تا این لحظه تنها به دلیل مشکلات و تنش‌هایی که خود ایجاد کرده از آنها رهایی یافت تا نگاه الجزایری‌ها را از نگرانی‌های واقعی‌اش دور کند.

این مقام مراکشی سخنان مسؤولان الجزایر درباره صحرای غربی را "خسته‌کننده" و "نادیده گرفتن" واقعیت توصیف کرد و گفت: الجزایر دیوانه شده که می‌گوید درگیری‌های صحرا تنها به مراکش و پولیساریو اختصاص دارد.

وی ادامه داد: الجزایر امروز با بیرون راندن پولیساریو از اردوگاه‌های پناهجویان در تندوف مرتکب خطایی استراتژیک شده و این اقدام موجب از بین بردن هر فرصتی برای ازسرگیری روند سیاسی می‌شود.

بوریطه در ادامه گفت: اینکه به حزب الله در این مساله نقشی داده می‌شود، با هدف ایجاد این تصور است که الجزایر تنها کشور حامی جبهه پولیساریو نیست اما خوشبختانه شورای امنیت به این استراتژی پایان داد.

وزیر خارجه مراکش گفت: الجزایر و جبهه پولیساریو مجبور به پذیرش قوانین بین‌المللی و قطعنامه اخیر شورای امنیت هستند و همانگونه که می‌دانیم آنها قطعا مشکلات دیگری را در منطقه و خارج آن ایجاد خواهند کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره نقش محوری الجزایر در مبارزه با تروریسم در منطقه ساحل و لیبی گفت: طبیعی است که مسؤولان در خصوص برهم خوردن ثبات در منطقه مسؤولیت برقراری آرامش را برعهده گیرند.

این اتهام‌زنی‌ها و اظهارات وزیر خارجه مراکش موجب تنش بیشتر میان دو کشور می‌شود.

خبرگزاری آناتولی ترکیه به تازگی اعلام کرد، الجزایر در واکنش به حملات و انتقادات شدید مراکش که چند هفته‌ای است آغاز شده، در حال بررسی مساله کاهش سطح روابط دیپلماتیک خود با مراکش است.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ارشد کشور‌های عضو گروه اقتصاد‌های نوظهور موسوم به «بریکس»، روز پنجشنبه با دستور کار بررسی تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا در مسکو پایتخت روسیه برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات: علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه

این نشست با سخنان میخائیل باگدانوف نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور کشور‌های خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه این کشور آغاز شد و در ادامه این نشست، نماینده سازمان ملل متحد، گزارشی از آخرین وضعیت غزه و بحران انسانی در فلسطین و نیز حملات به کارکنان سازمان ملل در نوار غزه را ارائه کرد.
علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه، که به نمایندگی از کشورمان در این نشست حضور داشت، با اشاره به گذشت بیش از شش ماه از حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به نوار غزه گفت: در این مدت بیش از ۳۴ هزار نفر از مردم غزه جان خود را در نتیجه حملات وحشیانه این رژیم از دست داده‌اند که دو سوم آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. 
در این نشست که کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران و اعضای هیات کشورمان هم حضور داشتند، علی باقری گفت: بیش از ۷۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه از جمله بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی، مساجد و کلیساها، ساختمان‌های مسکونی و شبکه‌های خدمات رسانی، تخریب یا آسیب جدی دیده‌اند و حدود دو میلیون نفر از ساکنان غزه آواره شده‌اند. 
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان افزود: صلح و امنیت منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا در سایه معضل اساسی و بنیادین اشغالگری، نقض گسترده حقوق بشر، جنایت جنگی و نسل کشی اعمالی از سوی رژیم صهیونیستی به مخاطره افتاده است. 
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است صلح، ثبات و امنیت کامل و حقیقی در منطقه تا زمان "رفع کامل اشغال" و "اعمال حق بنیادین تعیین سرنوشت مردم فلسطین" محقق نخواهد شد. 
معاون وزیر امور خارجه افزود: از همین رو، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کنشگر مسئول و فعال و حامی صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، از چند سال قبل ابتکار دموکراتیک خود را ارائه نموده است که بر اساس این طرح ثبت شده در دبیرخانه سازمان ملل، برگزاری همه پرسی ملی در سرزمین فلسطین با مشارکت ساکنان حقیقی و اصلی فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی برای تعیین سرنوشت خویش و تعیین نظام سیاسی آینده فلسطین است. 
علی باقری گفت: متأسفانه آنچه که هم اکنون در نوار غزه از سوی رژیم اشغالگر اسرائیل در حال انجام است، ایجاد شرایط فروپاشی اجتماعی در غزه است. 
معاون سیاسی وزیر امور خارجه، حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق را که به شهادت چند تن از مستشاران نظامی ایران و کارکنان سفارت منجر شد، نقض آشکار اصول و قواعد بین‌المللی دانست و گفت: پس از جنایت متخلفانه رژیم اسرائیل علیه سفارت کشورمان در سوریه، حق دفاع مشروع برای جمهوری اسلامی ایران نیز محفوظ بود و بر این اساس، رژیم اشغالگر، پاسخ جنایت خود در دمشق را در اراضی اشغالی فلسطین دریافت کرد. 
وی تاکید کرد: راه حل صیانت از ثبات و آرامش در منطقه، سر جای خود نشاندن متجاوز است.
علی باقری کنی پیش از آغاز رسمی این نشست، با میخائیل باگدانوف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کرد.

 

دیگر خبرها

  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • ببینید | الجزایری‌ها آسمان لندن را قرمز کردند
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران
  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • انتقاد امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان در آمریکا
  • خداوند در حادثه صحرای طبس نصرت خود را آشکار کرد
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • جریان مقاومت، دل‌های مردم جهان را تسخیر کرده است
  • وزیر امور خارجه انگلیس در نقش آشپز (فیلم)
  • پیام استاندار خراسان جنوبی به مناسبت "سالروز شکست آمریکا در طبس"