Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:51:56 GMT

ساختمان دانشکده علوم پایه دانشگاه فسا گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۳۷۳۲

ساختمان دانشکده علوم پایه دانشگاه فسا گشایش یافت

شیراز-ایرنا- ساختمان دانشکده علوم پایه دانشگاه دولتی فسا با حضور مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش وزارت علوم ، عصر شنبه گشایش یافت.

دکتر محسن اژدری رئیس دانشگاه فسا یکشنبه به ایرنا گفت: ساخت و تجهیز دانشکده علوم پایه دانشگاه فسا در مدت 7 ماه و با مساحت 5020 متر مربع، هزینه کرد 74 میلیارد ریال انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: 16 کلاس درس، 7 آزمایشگاه تخصصی، 40اتاق هیات علمی، 2 سالن اجتماعات، یک سالن کنفرانس و 2 کارگاه کامپیوتر انجام گرفت.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش وزارت علوم هم گفت: دانشگاه دولتی فسا در حال توسعه است و این دانشگاه می تواند بالاتر از قالب های موجود حرکت کند.
دکتر محمدرضا آهنچیان در آیین افتتاح ساختمان دانشکده علوم پایه دانشگاه فسا گفت: دانشگاه فسا الگویی برای دانشگاه های نوپا است و امیدواریم در این موسسه به یک دانشگاه صاحب سبک و بسیار موثر در کشور تبدیل شود.
وی اضافه کرد: ساختمان مزبور در مدت زمان بسیار کوتاهی و با مدیریت پروژه برنامه ریزی شده و دقیق ساخته شده است و فضای موجود در دانشکده به صورت بهینه ای طراحی شده است.
رئیس دانشگاه فسا ادامه داد: هزینه صرف شده برای اجرای پروژه حاضر در مقایسه با ساختمان های مشابه همراه با صرفه جویی قابل ملاحظه است با این وجود تمام مراحل ساخت با دقت فراوان طراحی و اجرا شده است.
وی با اشاره به مسیر رشد و توسعه دانشگاه فسا در سالهای اخیر، هدف نهایی دانشگاه را تبدیل شدن به یک موسسه کارآفرین و ماموریت محور عنوان کرد.
دکتر محمدجواد جمالی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی دراین آیین گفت:دانشگاه،زمانی می تواند در عرصه جامعه موفق باشد که در مسیر کیفی سازی حرکت کند و دانشجوی تک بعدی تربیت نکند.
وی اضافه کرد: باید از قابلیت و ظرفیت دانشگاه دولتی فسا با وجود رشته‌های تخصصی در بخش کشاورزی و مهندسی در جهت ایجاد فرصت های کار آفرینی و اشتغال و بهبود شرایط تولید و بهره وری و حرکت در مسیر توسعه ای پایدار و زیر ساختی استفاده کرد .
شهرستان فسا در فاصله 130کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
9653 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي دانشگاه دانشكده علوم پايه فسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری