Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:00:44 GMT

حرکت کشور به سمت پیشرفت همواره دغدغه احزاب است

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۷۷۸۹

حرکت کشور به سمت پیشرفت همواره دغدغه احزاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کمالی روز یکشنبه در مراسم افتتاحیه خانه احزاب استان ایلام اظهار کرد: احزاب رسمی کشور همواره دغدغه اعتلای ایران و حرکت کشور به سمت پیشرفت و توسعه را دارند.

وی اضافه کرد: باید همه به رای و نظر مردم اعتماد کنیم و تلاش داشته باشیم زمینه بهره مندی آنان را از منافع ملی فراهم آوریم و کوچکترین کوتاهی در این زمینه باعث بی اعتمادی انان نسبت به جریان های سیاسی مختلف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس خانه احزاب ایران گفت: احزاب نیز در این میان وظیفه ای بسیار سنگین دارند و باید برای تمامی حوزه های مختلف از سیاسی تا اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی دارای برنامه و راهکار باشند.

کمالی اظهار داشت: احزاب باید مخاطب مردم و مورد سوال آنها قرار بگیرند و در تمام اوقات فعالیت داشته باشند نه اینکه در زمانی که در قدرت نیستند به سایه بروند و در زمانی که در قدرت هستند از دولت حمایت کنند و به عملکرد مسئولان پاسخگو باشند.

وی با انتقاد از برخی جریان های سیاسی که فعالیت خود را تنها به ایام انتخابات محدود می کنند، گفت: پس از انتخابات نیز باید در جهت اصلاح رویه ها برنامه محور باشند نه اینکه اگر موافق و یا مخالف دذولت ها باشند بدون رعایت انصاف و عدالت به تمجید و یا تخریب دولت ها بپردازند.

رئیس خانه احزاب ایران بر لزوم اصلاح ساختاری در حوزه اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: بهترین راهکار در این حوزه حرکت به سمت اقتصاد رقابتی است.

کد خبر 4295539

منبع: مهر

کلیدواژه: احزاب استانداری ایلام حسین کمالی بوشهر گرگان کرمانشاه شیراز خرم آباد شهرکرد خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد یاسوج برجام بارش باران اشتغال مجلس شورای اسلامی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده است طی ۴ سال از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ گزارش صفر موارد بومی مالاریا را در کشور گزارش کندکه نشان دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا بعد از ۶ دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

حسین فرشیدی افزود: این پیشرفت ایران در کنترل مالاریا با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین المللی و شیوع کووید ۱۹ به دست آمده است که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کنار کمک های سازمان بهداشت جهانی، تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، موجب شد که ایران در کنار کشور  آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشد.

حسین فرشیدی افزود: باید به این نکته توجه داشت که ایران کشوری پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشور‌هایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده اند، نیست. ایران بیش از ۸۰ میلیون جمعیت دارد و در جوار کشور‌هایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در آن‌ها بیش از خیلی از کشور‌های منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاورد‌های  ایران، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی است در حدی که در مدیترانه شرقی به زعم همه کارشناسان بین المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

دکتر فرشیدی افزود: در دو سال گذشته بعد از حدود  ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که موارد وارده از مرز‌های جنوب و جنوب شرقی کشور و بیشتر از کشور پاکستان بود، این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهر‌های سرباز، چابهار و سراوان داشتند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ؛ پارسال  پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ده هزار مورد بیماری بسته شد که همه این موارد از ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بودند ؛ ایرانی‌هایی که این بیماری را گرفته اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بودند یا به آنسوی مرز‌های شرقی کشور تردد داشته اند.

دیگر خبرها

  • تمجید نخست‌وزیر بورکینافاسو از پیشرفت‌های ایران
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • سپاه همواره در صحنه حضور دارد
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • کارگران بازوان حرکت و شکوفایی کشور