Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ کلنگ اجرای این پروژه‎ زیست محیطی، امروز (یکشنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه) با حضور غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، بیژن عالیپور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و جمعی دیگر از مدیران ارشد این شرکت و مدیران استانی در منطقه تحت مدیریت شرکت بهره‎برداری نفت و گاز مارون بر زمین خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتی این پروژه‎ را از مهم‌ترین اقدام‌های اصلاحی در حوزه محیط‌زیست استان خوزستان در دولت تدبیر و امید و از مصادیق حضور فعالانه بخش خصوصی در پروژه‎های این استان برشمرد.

استاندار خوزستان با بیان این که گازهای مشعل شرکت ملی مناطق نفت‎خیز جنوب همواره دغدغه مدیران ارشد صنعت نفت و مردم خوزستان بوده است و محیط‌زیست و اقتصاد این منطقه را با چالش مواجه می‎کند، ادامه داد: اجرای این‎گونه پروژه‎ها از ایجاد آلودگی، گرمایش و هدررفت منابع طبیعی کشور جلوگیری می‌کند و به کارآفرینی و اشتغال‌زایی بیشتر در استان خوزستان منجر می‌شود.

شریعتی افزود: با توجه به پیشرفت‌های بخش‌خصوصی کشور و پیگیری‌های وزارت نفت برای اجرای طرح‎های جمع‎آوری گازهای مشعل، گام‌های بلندی به سوی خوداتکایی در سال حمایت از کالای ایرانی برداشته می‌شود تا این سرمایه ملی با کمترین میزان هدررفت به نسل‌های بعدی سپرده شود.

او با اشاره به این‌که طرح دیگری نیز به منظور جمع‎آوری گازهای همراه نفت در شرکت ملی مناطق نفت‎خیز جنوب در دست مزایده است، گفت: اجرای این طرح به جمع‎آوری ۱۳۰ میلیون فوت مکعب گاز ارسالی به مشعل در این منطقه منتهی می‎شود.

شریعتی با بیان این‎که جلوگیری از سوزاندن گازهای مشعل، امکان استفاده از این گازها را در بخش خانگی یا به عنوان خوراک پتروشیمی‌ها فراهم می‎کند، اظهار کرد: یکی از دلایلی که پتروشیمی‌ها با ظرفیتی کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت می‌کنند، گازهایی است که می‎تواند به عنوان خوراک استفاده شود، اما می‎سوزد و موجب آلایندگی محیط زیست می‎شود.

او با اشاره به این‌که در غرب کارون هم پروژه های مشابهی برای جلوگیری از سوختن گازهای مشعل تعریف شده است، ابراز امیدواری کرد که روند جمع‎آوری گازهای مشعل که با جدیت در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار دارد، ادامه یابد و به بهبود محیط زیست مناطق همجوار تاسیسات نفتی بینجامد.

براساس این گزارش، با آغاز به کار دولت یازدهم و همسو با هدف پیاده‌سازی و اجرای اولویت‌های سرمایه‌گذاری و زیست‌محیطی صنعت نفت و به منظور استفاده بهینه از منابع محدود مالی، انسانی و تخصصی داخلی وزارت نفت و توانمندی‌های بخش خصوصی در مسیر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و همچنین جلوگیری از سوزانده شدن گازهای مشعل و کاهش آثار مخرب زیست‌محیطی آن، اطلاعات گازهای مشعل حدود ۶۰ نقطه/محل به شرکت‌های حاضر در مزایده دور نخست گازهای مشعل شرکت ملی نفت ایران در سال ۱۳۹۳ ارائه شد که سرانجام به عنوان نخستین تجربه فروش گازهای مشعل، به امضای چهار قرارداد در واحدهای پارسی، مارون-۳ و ۶ و منصوری با حجم حدود ۴۴ میلیون فوت مکعب در روز در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب منتج شد. در همین مسیر، ایستگاه جمع‎آوری گازهای مشعل میدان پارسی به عنوان نخستین طرح جمع‎آوری گازهای مشعل که با حضور و مشارکت بخش خصوصی به ثمر رسیده است، هشتم اردیبهشت ماه امسال افتتاح شد.

402

گاز مشعل مناطق نفت خیزجنوب نفت و گاز مارون وزارت نفت حمایت از کالای ایرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گاز مشعل مناطق نفت خیزجنوب نفت و گاز مارون وزارت نفت حمایت از کالای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به معارضان پروژه کمربندی قلعه‌نو و موافقت نکردن مالکان گفت: تملک اراضی از طریق مراحل قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر حسین آزاددوار در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه‌نو اظهار کرد: از حدود دو سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه‌نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها وظیفه ما نبود.

وی افزود: به ما اعلام شد که مشکلی بابت تملک وجود ندارد و بر همین اساس، فروردین ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما متوجه شدیم مالکان زمین‌ها موافق نیستند و اگر می‌دانستیم معارضین رفع نشده است، کلنگ زنی نمی‌کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران ادامه داد: در آئین کلنگ‌زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی گفته بود؛ اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله انجام می‌دهیم. اما مالکان مخالف بودند و به همین دلیل پروژه اجرا نشد.

آزاددوار تاکید کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت قرار شد که بحث تملک را هم اداره کل راه و شهرسازی انجام دهد لذا از طریق حوزه حقوقی ورود کردیم.

وی با بیان اینکه مالکان را شناسایی کردیم، تصریح کرد: مالکان توافق نمی‌کردند و ناچار شدیم مسیر قضائی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضائی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکان هستیم که تاکنون دو قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه‌های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران عنوان کرد: مسیرهای قضائی چون طولانی است احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و کار به طور مرحله به مرحله در حال انجام است. اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح یک ساله انجام می‌شد اما با توجه به طی مسیر قضائی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.

آزاددوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، اضافه کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما هزینه‌ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت‌های ملی و استانی تأمین شود.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک در قلعه‌نو، اضافه کرد: برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می‌شد ولی به هر حال اجرای طرح شروع شد و با تکمیل آن، ترافیک در این منطقه رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: طول مسیر در حدود ۲ کیلومتر است که یک سری رمپ‌ها و برگشتی‌ها نیز به آن اضافه می‌شود و یک تقاطع در عشق آباد چالطرخان احداث خواهد شد که با احتساب این موارد طول اجرایی پروژه در حدود ۴ کیلومتر است.

به گزارش ایمنا، تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری – ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک در شهر قلعه‌نو می‌شود. بیست‌ونهم فروردین ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه‌نو کلنگ‌زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح آغاز شده است.

شهر قلعه‌نو در شهرستان ری و در محور ری – ورامین قرار دارد.

کد خبر 751066

دیگر خبرها

  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • تلف شدن صدها هزار ماهی در ویتنام
  • محوطه سازی و سنگ فرش کوچه‌ها و معابر روستای مرزانک