Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
وزیر بهداشت گفت: با تبلیغات داروهای غیرمجاز در فضای مجازی، برخورد قاطع شود.

به گزارش وبدا، سید حسن هاشمی در حاشیه بیست و پنجمین همایش سراسری مدیران و روسای بهداشت و درمان ناجا، درباره عرضه داروهای تقلبی در فضای مجازی افزود: در فضای مجازی تبلیغات تقلبی در مورد داروها، مکمل‌ها و تجهیزات پزشکی وجود دارد که در این زمینه باید وزارت ارتباطات و پلیس فتا و از همه مهمتر قوه قضاییه اقدامات بازدارنده را انجام دهند و به شکلی قاطعانه با متخلفان برخورد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزير بهداشت با بیان اینکه اطلاع رسانی برای حضور نیروهای امدادی و پلیس برای کمک رسانی به مردم، از طریق یک شماره واحد، بهتر از پراکندگی و وجود شماره‌های مختلف است، گفت: یکسان ‌سازی شماره‌‌های امدادی نیازمند مصوبه مجلس است و ما طرفدار این ایده هستیم.

وي گفت: تفاهم‌ نامه‌ ای که بین نیروی انتظامی و وزارت بهداشت به امضا رسید، عمدتا موارد مختلفی همچون پیشگیری از بیماری‌های واگیردار، پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام و همچنین پیشگیری از سرایت بیماری‌هایی که ممکن است از مهاجرینی که از مرزها به صورت غیرقانونی وارد می‌شوند را شامل می‌شود.

هاشمی ادامه داد: در قالب این تفاهم نامه، بین وزارت بهداشت و نیروی انتظامی، همکاری‌های گسترده تری در حیطه مبارزه با قاچاق دارو، مبارزه با اعتیاد و عوامل تشدید کننده آسیب‌‌های اجتماعی نیز وجود دارد، همچنین برخورد با تبلیغات خلاف و اغواکننده راجع به اثربخشی دارو، واکسن و مکمل‌ها و ملزومات پزشکی، از جمله مواردی است که پلیس می‌‌تواند با همکاری وزارت بهداشت اقدامات قابل توجهی را انجام دهد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه نیروی انتظامی در حوزه اجتماعی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم محروم و مرزنشین کمک‌های شایانی ارائه داده است، گفت: اداره بیمارستان‌‌ها و پلی کلینیک‌‌های نیروی انتظامی در سطح کشور نمود واقعی خدمات اجتماعی نیروی انتظامی به مردم است و همچنین مراقبت از پرسنل و همکاران ما در اورژانس و مراکز درمانی از جمله مواردی است که پلیس در این تعهدنامه انجام خواهد داد.

هاشمی با بیان اینکه چنانچه مدیریت‌ها به ویژه در بخش اورژانس پیش بیمارستانی و اورژانس‌های اجتماعی، یکپارچه تر باشد، موفق‌تر عمل خواهیم کرد، درخصوص تعهدات وزارت بهداشت در این تفاهم نامه خاطرنشان کرد: در قالب این تفاهم‌‌نامه‌ تعهداتی را به پلیس داده‌ ایم و بدون کمک نمی‌توانیم از نیروی انتظامی فقط توقع داشته باشیم، بنابراین موظف هستیم، خدماتی را برای بهداشت و درمان ناجا فراهم کرده و در کمک به آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌های ناجا از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

وزیر بهداشت درخصوص یکسان ‌سازی شماره‌‌های امدادی همچون ۱۱۵ و ۱۱۰، گفت: دو یا سه دهه گذشته در این خصوص، صحبت‌‌هایی شده است و اتفاقا تجربه موفق بین‌ المللی هم وجود دارد و انتظار می‌‌رود که دستگاه‌‌هایی همچون راهداری، هلال احمر، بهداشت و درمان، پلیس، آتش نشانی و اورژانس، همگی یک واحد شماره داشته باشند و تمامی این نهادها با یک تولیت با مردم در ارتباط بوده و خدمات امدادی را ارائه کنند.

هاشمی، با بیان اینکه در این زمینه طرح‌‌های مختلفی هم وجود داشته و پیشنهادات خوبی هم از سوی نیروی انتظامی و بخش‌های مختلف دولت مطرح شده است، تصریح کرد: ما به عنوان وزارت بهداشت از طرفداران این ایده هستیم و امیدواریم که اجرایی شود، اما یکسان ‌سازی شماره‌ های امدادی نیازمند مصوبه مجلس است و امیدواریم که نمایندگان مجلس این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

وزیربهداشت ادامه داد: البته این اقدام را می‌توان از یک گوشه آغاز کرد و اورژانس کشور و پلیس باهم هماهنگ شوند و با یک شماره واحد عوامل اورژانس و پلیس بتوانند از حادثه ‌ای باخبر شده و به محل حادثه بروند، درمجموع اطلاع رسانی برای حضور نیروهای امدادی و پلیس از طریق یک شماره بهتر از پراکندگی و وجود شماره‌های مختلف در این زمینه است.

وزیر بهداشت درخصوص عرضه داروهای نایاب در منطقه ناصرخسرو و خدمات پلیس در این رابطه اظهارداشت: موضوع ناصرخسرو، موضوع جدیدی نیست و تا جایی که اطلاع داریم، جنس کارشان تغییر کرده است و دیگر داروهای رسمی که در فهرست دارویی کشور باشد در ناصرخسرو وجود ندارد و داروهایی که فاقد مجوز وزارت بهداشت بوده و قاچاق هستند، در این محل عرضه می ‌شود و جزو داروهایی به حساب می ‌آیند که اصالت ‌شان از سوی وزارت بهداشت تایید نشده است.

هاشمی در این خصوص ادامه داد: هر دارویی که از مبادی قانونی تهیه می‌شود، دارای هولوگرام اصالت دارو است، که با استفاده از آن می‌توان از قیمت، اصالت و سلامت دارو اطمینان پیدا کرد، درحال حاضر 70 درصد داروهای رسمی در کشور دارای برچسب اصالت دارو است و تا پایان سال برای تمامی داروها این فرصت فراهم خواهد شد.

وزیربهداشت تاکید کرد: به جز داروهای خارج از فهرست و مکمل‌‌هایی که به داخل کشور قاچاق می‌‌شود، فعلا و در آینده در حوزه دارو مشکلی وجود ندارد، اکثر مکمل‌‌هایی که قاچاق می‌‌شوند نیز در داخل کشور ساخته می‌شوند، بنابراین حمایت از تولید داخل وظیفه همه است و انتظار داریم پلیس با موارد قاچاق برخورد کند.

در همین زمینه: بیماران خاص و صعب‌العلاج نگران تامین دارو نباشند وزیر بهداشت: از رقابت‌های آزاردهنده پرهیز کنید وزیر بهداشت: طبخ غذا از بیمارستان‌ها جمع شود تعجب وزیر بهداشت از موبایل داشتن دانش آموزان همه ایرانیان تا پایان سال ۹۸ یک مراقب سلامت خواهند داشت نامه وزیر بهداشت به قوه قضاییه درباره قرص برنج

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"، گردانندگان، مدیران و اعضا 10 نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 9835 تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی 3842 فقره تارنمای مشکوک تعداد 1765 مورد مجرمانه مشاهده گردیده که از این تعداد 765 مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود گردیده و مابقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از 91 درصد کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

هشدار پلیس فتا برای کلاهبرداری در عید فطر

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، بیان کرد: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی  شده قطعا در اولویت این پلیس است.

سردار مجید از هموطنان خواست: همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هر گونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن 096380 با پلیس فتا در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی