Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@03:19:07 GMT

زباله جویبار ازار دهنده برای روستائیان درکاسر

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۹۱۲۳۵

زباله جویبار ازار دهنده برای روستائیان درکاسر

به گزارش ایرنا ، محل دپو زباله شهرجویبار با حدود 40 سال قدمت در مسیر روستای درکاسر واقع شده و به دلیل نداشتن معیارهای زیست محیطی مشکلاتی را برای شهروندان و اهالی چند روستا واقع در مرکز دفن زباله ایجاد کرده است .
یکی از اهالی روستای درکاسر روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، افزود : انباشت کوهی از زباله چهره روستا را خراب کرده ، و بوی آزاردهنده آن باعث کلافگی من و خانواده ام شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرتضی باباجان پور گفت که بوی زباله در شب و هنگامی که باد شروع به وزیدن می کند بسیار آزاردهنده است به طوری که نمی توانیم از بوی بد زباله به راحتی استراحت کنیم و گاهی باعث شب بیداری من و خانواده ام می شود.
وی با بیان اینکه حتی آتش زدن زباله در این مکان ما را از داشتن هوای پاک محروم می کند ، افزود : داشتن هوایی پاک حق مسلم همه مردم است اما با واقع شدن محل دفن زباله در این روستا ، ما از این نعمت محروم شده ایم.
یکی دیگر از شهروندان جویباری که زمین کشاورزی اش در نزدیکی محل دفن زباله واقع شده است در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، افزود : آب مصرفی زمین کشاورزی ام را از ساری تامین می کنم ، زیرا وجود شیرابه تاثیر بدی بر روی محصولاتم دارد .
حسین طاهری از ارسال نامه به فرمانداری ، محیط زیست و شبکه بهداشت برای حل مشکلاتش خبر داد و گفت که خوشبختانه شهردار جدید ، چند روزی است که نسبت به دیوار کشی محل دفن زباله اقدام کرده که امیدواریم پاره ایی از مشکلاتمان حل شود.
یکی دیگر از اهالی روستای درویش محمد شاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، افزود : بوی زباله زمانی که کارگران در مرکز دفن زباله ، مشغول زیر و رو کردن زباله ها هستند بیشتر می شود و این مساله برایمان معضل شده است .
زهره بابایی با بیان اینکه برای از بین بردن بوی بد زباله در خانه اسپند دود می کنم ، گفت که اگر این شیوه کاری را انجام ندهم ، بوی بد زباله باعث کلافگی من و خانواده ام می شود .
وی از مسئولین خواست تا نسبت به حل این معضل تمام تلاش خود را به کار ببرند ، زیرا این مشکل چندین سال است که گریبان گیر اهالی منطقه شده است .
** محل دپو زباله با معیارهای محیط زیست مغایرت دارد
رئیس اداره محیط زیست شهرستان جویبار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، افزود : محل دپو زباله شهر جویبار با معیارهای محیط زیست مغایرت دارد .
ناصر کیایی با بیان اینکه مشکل دفن زباله تنها مربوط به این شهر نبوده ، گفت که بلکه این مشکل از سال های بسیار دور گربیان گیر اکثر شهرهای مازندران بوده است .
وی از دستورالعمل مدیر کل امور شهری استانداری مازندران در ارتباط با اقداماتی که باید شهرداری ها نسبت به محل دفن زباله انجام دهند اشاره ایی کرد و گفت که طبق این دستورالعمل شهرداری ها موظف هستند تا به نکاتی همچون محصور سازی محل دپو ، مدیریت جلوگیری روان اب به بالادست ها ، اجرای زهکشی شیرابه زباله به درون یک مخزن ، سم پاشی ، آهک پاشی و خاکریزی به صورت هفتگی اقدام کنند .
رئیس اداره محیط زیست شهرستان جویبار با بیان اینکه شهرداری این شهرستان طبق این دستورالعمل موظف است تا حداقل شهریورماه سال جاری نسبت به این امر اقدام کند ، افزود : اگر شهردار تا موعد مقرر نسبت به این امور اقدام نکند ، محیط زیست کارهای قانونی را نسبت به شهردار اعمال خواهد کرد.
کیایی در خصوص اقدامات شهرداری در مرکز دفن زباله گفت: در آخرین بازدید ما از محل دفن زباله ، شهرداری نسبت به دیوارکشی یک ضلع از محوطه دفن زباله اقدام کرده و همچنین آهک پاشی در حال انجام شدن است .
وی با بیان اینکه با تشکیل انجمن های مردم نهاد در این شهرستان می توان به آگاه سازی مردم در تفکیک زباله و کاهش آلودگی کمک کرد ، افزود : برای ایجاد ' ان . جی . او 'فرمانداری ، بخشداری و فرمانداری ها می توانند کمک کنند.
کیایی یکی از راه های دیگر برای کاهش آلودگی زیست محیطی در محل دفن زباله را تفکیک زباله از مبدا اعلام کرد و گفت که این امر باعث می شود تا بتوان مرکز دفن زباله را مدیریت کرد .
** مدیریت زباله در 15 روستای جویبار
بخشدار مرکزی شهرستان جویبار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه با همکاری دهیاری ها مدیریت زباله در 15 روستا انجام شد ،افزود : 10 روستای دیگر در دستور است که با تلاش دهیاری ها طرح مدیریت زباله صورت می گیرد .
در شهرستان جویبار 40 روستا در بخش مرکزی واقع شده است که از این تعداد 15 روستا زباله های آن در محل دفن زباله ریخته می شود .
وی دپو زباله را روزانه 70 تن اعلام کرد و افزود : با طرح تفکیک زباله از مبدا در روستاها می توانیم به کاهش زباله در مکان دفن زباله کمک کنیم .
بخشدار مرکزی شهرستان جویبار گفت که همچنین با آوردن یک سرمایه گذار در بخش صنایع تبدیلی و تبدیل آن به مواد بازیافت هم می توانیم به کاهش حجم زباله کمک کنیم .
محل دپو زباله شهر جویبار در زمینی به مساحت چهار هکتار و ارتفاعی بیش از پنج متر در مسیر روستای درکاسر واقع شده است.
در شهرستان جویبار روزانه بین 50 تا 70 تن زباله جمع آوری می شود که این میزان زباله در ایام تعطیلات به 100 تن هم می رسد.
طی بازدید میدانی خبرنگار ایرنا از محل دپو زباله، شهرداری نسبت به دیوار کشی این مکان اقدام و همچنین آهک پاشی به صورت هفتگی در حال انجام شدن است ، اما طی چندین بار تماس ، شهرداری حاضر به پاسخگویی نشد.
7334/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 ایام تعطیلات زیست محیطی سرمایه کشاورزی محیط زیست موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۹۱۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: طبق بررسی‌های انجام شده هنوز میزان خسارت دقیق مشخص نشده، اما برآوردهای اولیه نشان می‌دهد سیل اخیر حدود ۵۲ میلیارد تومان خسارت به شهرستان اردستان وارد کرده است.

سید محمدهادی احمدی طباء در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق آماری که اداره هواشناسی شهرستان اعلام کرد میانگین سال زراعی اردستان به ۱۴۷ میلی‌متر رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد افزایش داشته است. همچنین میزان بارش‌ها نسبت به بلند مدت ۳۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده در خصوص جاری شدن سیل اخیر در این شهرستان، افزود: با پیش‌بینی‌هایی که از چند روز قبل و با برگزاری جلسه مدیریت بحران انجام شده در حوزه شهری شهرستان مشکل خاصی نداریم و تمام مسیرهای اصلی شهرستان باز است، اما دو مسیر روستایی دچار آب‌گرفتگی شده که نیروهای خدمات رسان در حال برطرف کردن مشکلات هستند.

فرماندار اردستان گفت: طبق بررسی‌های انجام شده هنوز میزان خسارت دقیق مشخص نشده است، اما برآوردهای اولیه نشان می‌دهد در حوزه راه‌ها حدود ۴۰ میلیارد تومان، در بخش کشاورزی ۷ میلیارد تومان و در بخش ابنیه و ساختمان ۵ میلیارد تومان که جمعاً حدود ۵۲ میلیارد تومان می‌شود خسارت به شهرستان اردستان وارد کرده است.

احمدی طباء با بیان اینکه به همه دستگاه‌های مسئول تأکید کردیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به جبران خسارت‌های سیل اخیر اقدام کنند، تصریح کرد: تمام ادارات شهرستان تا پایان روز جمعه در آماده‌باش کامل بودند و اگر نیاز باشد با پیش‌بینی‌های اداره هواشناسی از روز دوشنبه جلسه مدیریت بحران شهرستان تشکیل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار بانک اطلاعاتی از تعداد ماشین‌آلات سنگین بخش دولتی و خصوصی شهرستان جمع‌آوری شد و در سیل اخیر نیز ماشین‌آلات بخش معادن شهرستان کمک‌های چشم‌گیری را به مدیریت بحران اردستان دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • دستگیری قاتل زباله گرد در سلسله
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی در لرستان
  • دستگیری قاتل در لباس زباله‌گردی
  • دستگیری قاتل در پوشش زباله گرد در لرستان
  • قاتل زباله گرد در الشتر دستگیر شد
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد