Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، بنیانگذار نخستین موسسه پیشگیری از کودک آزاری در ایران و خاورمیانه در این همایش  گفت : بسیاری از کودک آزاریها در اثر غفلت رخ می دهد این درحالی است که مراقبت از کودکان و جدی گرفتن اتفاقات مرتبط با آنها نقش مهمی در این خصوص دارد.

دکتر شهین علیایی زند افزود: شکل کودک آزاری در حال تغییر و خشنتر شدن و مواد مخدرصنعتی از عوامل تهدیدکننده در این خصوص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این نشست گفت: دو هزار مورد کودک آزاری در شهر مشهد طی یک سال گذشته گزارش شده است لذا باید این معضل اجتماعی ریشه یابی شود.

سیدمحسن حسینی‌پویا افزود: برای مقابله با این پدیده، پاک کردن صورت مسئله و مجازات مجرم کفایت نمی کند. در کودک آزاری برخورد با فاعل جرم یک عکس العمل طبیعی است اما کافی نیست

وی گفت: پرخاشگری در جامعه رو به افزایش است. با آموزش و کاهش پرخاشگری و خشونت در جامعه می توان کودک آزاری را نیز کاهش داد. از همین رو باید با تغییر فضا، سیما و منظر شهری سیمای منعطفی در شهر ارائه کرد و به سمت ایجاد فضای شاد و امیدوارکننده پیش رفت.

نشست 'آسیب‌ شناسی و بررسی راهکارهای پیشگیری پدیده کودک آزاری با تکیه بر شهر مشهد' با مشارکت شورای شهر و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مشهد با هدف بررسی پدیده کودک آزاری از ابعاد مختلف و راهکارهای مقابله با آن برگزار شد.

قاضی بخشی محبی معاون دادستان و پیشگیری از جرم شهرستان مشهد، طیبه سیاوشی عضو فراکسیون زنان مجلس، نادر صنعتی جامعه شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه از مهمانان همایش امروز بودند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کودک آزاری طیبه سیاوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۹۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • دومینوی آسیب‌
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است