Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:ستون‌نویس واشنگتن‌پست با اشاره به نفوذ ایران در منطقه و ایده‌های ضد آمریکایی جمهوری اسلامی ایران نوشت: با وجود همه اختلافات ایران یک تمدن باستانی است. ایران قرن‌ها نفوذ و قدرت در منطقه داشته است. این تصور که آمریکا می‌تواند همه مشکلاتش با تهران را با تغییر نظام حل کند توهم است.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، ستون‌نویس آمریکایی در یادداشتی در واشنگتن‌پست با اشاره به اظهارنظر جب بوش درباره ترامپ نوشت: او گفته بود دونالد ترامپ یک رییس‌جمهور آشوبگر خواهد بود و این هفته ترامپ همین انتظارات را بر آورده کرد و تصمیم گرفت همه جهان از جمله متحدان اروپایی آمریکا را به مبارزه بطلبد و تنش‌ها را در بی‌ثبات‌ترین نقطه جهان یعنی خاورمیانه تشدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این یادداشت نوشت: سخت می‌توان منطق پشت تصمیم ترامپ مبنی بر خروج از توافق هسته‌ای ایران را درک کرد. اگر ایران یک بازیگر خطرناک آن گونه که ترامپ ادعا می‌کند باشد، مطمئنا بهتر است برنامه هسته‌ای‌اش در حالت تعلیق بماند. شانس اینکه تهران مفاد سختگیرانه‌تری را بپذیرد نزدیک به صفر است. اگر این مفاد توافق هسته‌ای قرار باشد برای کره شمالی هم اجرایی شود، پیونگ یانگ باید سلاح‌های هسته‌ای‌اش را نابود کند؛ یعنی ثمره یک دهه تلاش، و بپذیرد که سیستم نظارتی خارجی بر کشورش حاکم شود .
ستون‌نویس واشنگتن‌پست با اشاره به اطرافیان ترامپ که سال‌هاست در پی تغییر نظام در ایران از طریق اعمال فشار و تحریم و حمایت از گروه‌های اپوزیسیون و مداخله نظامی در ایران بوده‌اند نوشت: «مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا زمانی که یک عضو کنگره بود از مذاکرات هسته‌ای اوباما با ایران انتقاد می‌کرد. جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ یکی از طرفداران پر و پا قرص تغییر نظام در ایران است و گروه‌های ضدایران حمایت می‌کند. بولتون و رودولف جیولانی شهردار اسبق نیویورک در نشست‌های سالانه مجاهدین خلق در پاریس سخنرانی می‌کنند و هر بار از لزوم دنبال کردن سیاست تغییر نظام در ایران حرف می‌زنند. بولتون در نشست اخیر مدعی شده بود ایران چهلمین سال انقلاب خود را جشن نخواهد گرفت. سه تن از نزدیک ترین مشاوران ترامپ به ایران نگاه بسیار افراطی دارند به طوری که به سختی می‌توان این ایده‌ها را در جایی به جز اسرائیل و عربستان پیدا کرد.»
وی با اشاره به نفوذ ایران در منطقه و ایده‌های ضد آمریکایی جمهوری اسلامی ایران نوشت: با وجود این اختلافات ایران یک تمدن باستانی است. ایران قرن‌ها نفوذ و قدرت در منطقه داشته است. این تصور که آمریکا می‌تواند همه مشکلاتش با تهران را با تغییر نظام حل کند، توهم است. ایران چندین دهه فشار و تحریم را تحمل کرده است. اگر به نوعی تغییر آنها ممکن بود پس به اطرافتان نگاه کنید. درسی که از دو دهه گذشته در خاورمیانه می‌گیریم این است که مطمئنا تغییر نظام به آشوب و جنگ و موج پناهجویان و فرقه‌گرایی منجر خواهد شد. این اقدام به معنای بازکردن در جعبه پاندورا ست.(جعبه پاندورا جعبه‌ای است که به روایت افسانه‌های یونانی تمامی بلاها و شوربختی‌های ناشناخته بشریت را در خود جای داده است.)
وی با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد که با همکاری آمریکا و بریتانیا در ایران شکل گرفت، نوشت: به ایران نگاه کنید. کودتای آمریکایی-بریتانیایی دولت منتخب را سرنگون کرد و همین امر به فاکتوری برای مشروعیت‌زایی جمهوری اسلامی تبدیل شد. سو‌ءاستفاده و سوءبرداشت از ناسیونالیسم، خطای مرکزی سیاست خارجی آمریکاست.
وی ادامه داد: ایران کشوری پیچیده با نظامی پیچیده است. اما فاکتورهای میانه رویی درون خود دارد که امیدوار بودند توافق هسته‌ای راهی برای عادی سازی و ورود ایران به جهان باشد. این نیروها دست برتر را در ایران ندارند اما قدرت دارند و این قدرت کم نیست چرا که حسن روحانی رییس جمهور ایران مورد حمایت آنهاست.
فرید زکریا واشنگتن پست برچسب ها: واشنگتن پست ، ترامپ ، توافق هسته‌ای

منبع: خرداد

کلیدواژه: واشنگتن پست ترامپ توافق هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۹۶۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد

به گزارش جام جم آنلاین، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

دیگر خبرها

  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است