Web Analytics Made Easy - Statcounter


نتایج اولیه رسمی انتخابات پارلمانی عراق اعلام شد که بر اساس آن فهرست السائرون وابسته به مقتدا صدر در بغداد در صدر قرار گرفت و پس از آن فهرست الفتح وابسته به هادی العامری رئیس سازمان بدر  و دولت قانون در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

به گزارش گروه بین‌الملل امتداد نیوز به نقل از رسانه‌های عراقی، کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق نتایج اولیه  انتخابات پارلمانی این کشور را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون انتخاباتی عراق اعلام کرد که این نتایج اولیه انتخابات است  و نتایج نهایی نیست . 

تلویزیون رسمی عراق در خبری فوری از قول کمیسیون عالی انتخابات عراق اعلام کرد که نتایج انتخابات ۹ استان عراق اعلام خواهد شد. 

  پیش از این کمیسیون عالی انتخابات عراق از اعلام نتایج انتخابات پارلمانی تا ساعاتی دیگر خبر داده بود. 

بر اساس این گزارش، فهرست السائرون وابسته به مقتدا صدر؛ رهبری جریان صدر  در بغداد حائز اکثریت آرا شد و با کسب 413 هزار و 638 در صدر قرار گرفت و پس از آن فهرست الفتح وابسته به هادی العامری رئیس سازمان بدر  با کسب 233هزار و 298 رای  و دولت قانون  با کسب 211هزار و 243 رای در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.

الوطنیه به رهبری ایاد علاوی با کسب ۲۰۴هزار و ۶۸۶ رای در جایگاه چهارم قرار گرفت و فهرست حیدر العبادی نخست وزیر عراق در بغداد در مرتبه  پنجم قرار گرفت. 

بر اساس این گزارش، جریان ائتلاف القرار به رهبری “اسامه النجیفی” معاون رئیس جمهور عراق در بغداد با کسب 94هزار و 380 در رتبه ششم قرار گرفت و جریان حکمت به رهبری عمار حکیم در بغداد با کسب 91039 جایگاه هفتم را به خود اختصاص داد. 

بر اساس این گزارش، فهرست السائرون در ۹ استان عراق پیشتاز است و فهرست الفتح و النصر در مرتبه دوم قرار دارد.    ائتلاف بغداد ؛ ائتلاف سنی متشکل از شخصیت های برجسته از جمله محمود المشهدانی رئیس پارلمان اسبق عراق با کسب 89 هزار رای در بغداد هشتم شد و ” فهرست ” بیارق العراق” با اخذ 43هزار رای در مرتبه نهم این فهرست قرار گرفت. 

بر اساس این گزارش؛ کرسی های اختصاص یافته به فهرست های انتخاباتی در بغداد بر اساس نتایج مذکور به شرح زیر است: 

فهرست السائرون وابسته به مقتدا صدر ۱۷ کرسی در بغداد کسب کرد و بعد از آن فهرست الفتح و دولت قانون با کسب ۹ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفتند و فهرست النصر به رهبری حیدر العبادی نخست وزیر عراق و فهرست الوطنیه به رهبری ایاد علاوی با کسب 8 کرسی در جایگاه سوم قرار گرفتند . 

بر اساس این گزارش، فهرست جریان حکمت به رهبری عمار حکیم و فهرست سنی القرار . ائتلاف سنی بغداد هر کدام به ۴ کرسی در بغداد دست یافتند. 

فهرست ” بیارق الخیر” دو کرسی و فهرست های “تمدن”، و”إرادة”، و”الحزب المدنی”، و”التحالف المدنی”،  هر کدام یک کرسی را از آن خود کردند. 

این گزارش می افزاید که این نتایج اولیه ۶۰ درصد از مجموعه آرای شمارش شده به حساب می آید. 

ائتلاف سنی “الانبار هویتنا” در الانبار اول شد و بعد از آن ائتلاف الوطنیه به رهبری ایاد علاوی و ائتلاف القرار  به رهبری “اسامه النجیفی” معاون رئیس جمهور عراق در رده های بعدی قرار گرفتند. 

در استان المثنی ائتلاف سائرون پیشتاز است و فهرست الفتح و حکمت و ائتلاف النصر در رتبه های بعدی قرار گرفتند. 

در استان دیالیائتلاف القرار العراقی اول شد وبعد از آن جریان الفتح و ائتلاف ملی و سائرون به ترتیب در جایگاههای بعدی قرار گرفتند. 

در استان کربلا، ائتلاف الفتح در صدر قرار دارد و بعد از آن ائتلاف سائرون و النصر و ائتلاف دولت قانون در رده های بعدی قرار دارند. 

در استان ذی قار ائتلاف سائرون در صدر است و بعد از آن ائتلاف الفتح، النصر و دولت قانون قرار دارند. 

در استان بصره، ائتلاف فتح اول و بعد از آن سائرون در جایگاه دوم قرار دارد و ائتلاف النصر و دولت قانون جایگاههای بعدی را به خود اختصاص دادند. 

ائتلاف فتح به رهبری هادی العامری همچنین در استان قادسیه در صدر قرار دارد و سائرون و النصر و جریان حکمت ملی در رتبه های بعدی قرار گرفتند. 

به گفته ریاض البدران از مسئولان کمیسیون انتخاباتی عراق ، هنوز آرای استان های اربیل، سلیمانیه، نجف، دهوک ، صلاح الدین ، کرکوک، میسان و نینوا شمارش نشده است.      

مهم ترین فهرستهای انتخاباتی در پارلمان عراق به شرح زیر است: 

– فهرستالنصروابسته به حیدر العبادی نخست وزیر عراق 

-فهرست السائرون وابسته به مقتدا صدر؛ رهبری جریان صدر 

-فهرست الفتح وابسته به هادی العامری رئیس سازمان بدر 

-فهرست دولت قانون به ریاست نوری المالکی نخست وزیر عراق و دبیرکل حزب الدعوه اسلامی 

-جریان حکمت ملی به ریاست عمار حکیم؛ رئیس سابق مجلس اعلای اسلامی عراق  

ائتلاف الوطنیه؛ ائتلاف سنی به رهبری ایادعلاوی نخست وزیر اسبق و معاون رئیس جمهور فعلی عراق  

ائتلاف القرار به رهبری “اسامه النجیفی” معاون رئیس جمهور عراق 

ائتلاف بغداد ؛ ائتلاف سنی متشکل از شخصیت های برجسته از جمله محمود المشهدانی رئیس پارلمان اسبق عراق 

فهرست السلام متشکل از حزب اتحادیه دموکرات کردستان عراق به رهبری مسعود بارزانی و حزب اتحاد میهنی کردستان عراق به رهبری “کوسرت رسول”

ائتلاف کردی الوطنمتشکل از سه حزب، حرکت التغییر”گوران”، ائتلاف عدالت دموکراتیک به رهبری برهم صالح  از رهبران سابق حزب میهنی کردستان عراق  نیز جنبش اسلامی کرد 

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۹۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ جامعه اسلامی مهندسین پس از بررسی نفرات راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، و به دنبال مباحث عمیق در شورای مرکزی و هیأت اجرایی این تشکل و ضمن احترام به همه کاندیداهای منتخب برای دور دوم، فهرست زیر را با سرلیستی احمد نادری به مردم حوزه انتخابیه تهران معرفی کرد.

بیشتر بخوانید؛ فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران

اسامی به ترتیب بالاترین آرا مأخوذه در دور اول عبارتند از:

۱- احمد نادری

۲- سمیه رفیعی

۳- حسین نجابت

۴- عبدالحسین روح الامینی

۵- ابوالقاسم جراره

۶- زهره سادات لاجوردی

۷- علیرضا سلیمی

۸- صالح اسکندری

۹- محمدحسین حسین زاده بحرینی

۱۰- سمیه گلپور چمرکوهی

۱۱- علی اصغر پورمحمدی

۱۲- علی طهرانی مقدم

۱۳- سید نظام الدین موسوی

۱۴- مجتبی رحماندوست

۱۵- مهدی شریفیان

۱۶- غلامحسین رضوانی

انتهای پیام/

کد خبر: 1229463 برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • دلیل معنادار برای تغییر محل دیدار رهبری با رئیس اقلیم کردستان؟ +تصویر
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • فهرست «ایران متحد» برای انتخابات دور دوم مجلس منتشر شد
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • صادق خان باز هم شهردار لندن شد