Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@08:14:59 GMT

حمایت رسانه ملی از تمام پیام رسان‌های معتبر داخلی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۲۶۲۷

رئیس رسانه ملی در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گزارشی از عملکرد صداوسیما در زمینه شعار سال و حمایت از کالای ایرانی ارائه کرد.

دکتر علی عسکری در این نشست با بیان اینکه حمایت از کالا، حمایت از بسیاری فرآیند‌های ملی اعم از کلان و خرد است؛ گفت: بر این مبنا برای اینکه بخواهیم به حداکثرسازی تولیدات و حداقل سازی واردات دست‌ یابیم، باید بسیاری از چرخه‌های اقتصادی کشور اصلاح شوند و اگر همه دستگاه‌ها در این زمینه هم افزا نشوند کشور به این مهم نخواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت رسانه ملی از کالای ایرانی را به سه عرصه مسئولان، مردم و تولیدکنندگان تقسیم کرد و گفت: هر کدام از این عرصه‌ها در تولید کالای ایرانی نقش دارند و رسانه ملی موظف است هم از مسئولان بخواهد که زمینه‌های کسب و کار را فراهم کنند، هم کالا‌های تولید داخل را تبلیغ کند و هم تولید کنندگان را توجیه کند که این امر فرآیندی تدریجی است و رسیدن به آن زمان‌بر است.

رئیس رسانه ملی با اشاره به اوضاع اقتصادی و اثر نوسانات ارزی بر دوام تولید گفت: موضوع کالای ایرانی موضوعی تک ساحتی و تک بعدی نیست و موضوعات مختلف بررونق آن اثر دارد.

دکتر علی عسکری با اشاره به تلاش دشمن برای القای یأس و ناامیدی در جامعه گفت: رسانه ملی به طور مداوم با نظرسنجی‌های متعدد، افکار عمومی را رصد می کند و می‌کوشد با برنامه‌های امید آفرین این سیاست دشمن را بی‌اثر کند.

وی افزود: اعتماد و امید به آینده، سرمایه اجتماعی است که صداو سیما می‌کوشد با سنجش افکار عمومی و برنامه‌سازی بر مبنای امید آفرینی، آن را بالا ببرد.

دکتر علی عسکری با تأکید بر اهمیت افکار عمومی در دنیای امروز گفت: امروز در دنیا تهدیدها، تهدید‌های افکار عمومی پایه است و صداوسیما به این موضوع توجه ویژه‌ای دارد.

وی با اشاره به پیچیدگی کار رسانه و اهمیت افکار عمومی گفت: همه ما در کشور باید بتوانیم افکار عمومی جامعه را زیر پرچم نظام اسلامی حفظ کنیم.

دکتر علی عسکری تولید و تقویت برنامه‌های شاخص را در شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی، یکی از راه‌های اثربخشی بر افکار عمومی دانست و از تلاش سازمان برای حفظ این برنامه‌ها خبر داد.

وی با بیان اینکه اگر رسانه‌ای دارای برنامه شاخص نباشد، در این هیاهوی رسانه‌ای دوام نمی‌آورد؛ گفت: سازمان صداوسیما بر مبنای شعار سال در برنامه‌های شاخص خود به طور مستقیم و غیر مستقیم به حمایت از کالای ایرانی پرداخته‌ است.

دکتر علی عسکری همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به صحبت‌های یکی از نمایندگان در خصوص حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی تاکید کرد: رسانه ملی از تمام پیام رسان‌های معتبر داخلی به طور یکسان حمایت می‌کند و آن را وظیفه خود در این مقطع حساس می‌داند.

رئیس رسانه ملی از تبلیغ رایگان کالا‌های ایرانی در شبکه‌های صداوسیما خبر داد و راه‌اندازی شبکه ایران کالا را ابتکاری دیگر در زمینه حمایت از کالای ایرانی خواند.

وی افزود: در برنامه‌های شبکه ایران کالا، با معرفی کارشناسان حوزه تولید، تولیدکنندگان، فناوری‌های تولید، کالا‌ها و رقبای آنها، صنایع کوچک و متوسط را هویت بخشی می‌کنیم.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه امروز در کشور حدود ۸۰ هزار کارگاه و کارخانه کوچک و متوسط وجود دارند، گفت: اکنون نیمی از این تعداد فعالند و نیم دیگر درصورت تبلیغات رسانه‌ای می‌توانند احیا شوند. وی از اثر تبلیغات رسانه ملی بر عملکرد و سودآوری این کارخانه‌های کوچک و متوسط سخن گفت و افزود: ما در شبکه ایران کالا با تبلیغ رایگان، این صنایع را تقویت می‌کنیم چرا که می‌دانیم حمایت از این صنایع برکات زیادی برای کشور دارد.

دکتر علی عسکری همچنین از اهمیت بالابردن جذابیت برنامه‌های شبکه ایران کالا یاد و تأکید کرد: باید با طراحی برنامه‌های جذاب مانند مسابقه و رتبه‌بندی کالا‌ها بر مخاطبان این شبکه افزود.

رئیس سازمان صداوسیما موضوع اقتصاد را موضوعی حیاتی دانست که در تمام بخش‌های سازمان به آن توجه می‌شود.

وی بر لزوم همگرایی بخش اجرایی با رسانه ملی تاکید کرد و گفت: تنها با هماهنگی بخش اجرایی و رسانه‌ها و به‌ویژه رسانه ملی است که می‌توان در برنامه‌های کلان کشور به موفقیت رسید و ما هم اکنون به این هماهنگی بسیار امید داریم.

رئیس رسانه ملی افزود: سازمان صداوسیما از وزیران خواسته است کمیته‌های مشترکی با این سازمان تشکیل دهند تا همگرایی بیشتری با دولت ایجاد شود.

وی با بیان اینکه بهترین کالای ایرانی کالای فرهنگی است که هم درآمدزا و هم اشتغال‌زاست، گفت: تا کنون تعداد قابل توجهی از تولیدات نمایشی و پویانمایی رسانه ملی به کشور‌های دیگر صادر شده است و باید در این مسیر تلاش بیشتری داشته باشیم.

دراین نشست قائم مقام رئیس سازمان، معاونان سیما، صدا و برون‌مرزی، مدیر شبکه ایران کالا و مدیرکل بازرگانی سازمان گزارش تفصیلی از عملکرد دوماهه سازمان در زمینه حمایت از کالای ایرانی ارائه کردند.

جمشید جعفرپور رئیس کمیسیون فرهنگی در پایان با جمع‌بندی دیدگاه‌های مطرح شده در این نشست، گفت: اثرگذاری رسانه ملی غیرقابل انکار است و جنگ روانی دشمن علیه سازمان صداوسیما گواه این مدعاست.

جعفرپور همچنین خواستار تنوع بخشی به برنامه‌هایی که از کالای ایرانی حمایت می‌کنند، شد و گفت: جذابیت برنامه‌ها را باید هم از نظر محتوایی و هم ساختاری بالا برد. می‌توان با بهره‌مندی از دیدگاه‌های جوانان نخبه و متعهد راه‌کار‌های بهتری در این زمینه اندیشید و میدان تبلیغات رسانه‌ای را جهت‌گذاری کرد.

وی گزارش رسانه‌ملی را به این کمیسیون، در زمینه عملکرد سازمان در حمایت از کالای ایرانی و برنامه‌هایی که تدارک دیده است را موثر و دقیق توصیف کرد و افزود: از تلاش‌های رسانه ملی در این زمینه قدردانی می‌کنیم و امیدواریم بتواند تا آخر سال این برنامه‌ها به ثمر برسد.

در این جلسه برخی از نمایندگان کمیسیون فرهنگی پیشنهادات، نظرات و انتقادات خود را درباره برنامه‌های صداوسیما با محوریت حمایت از کالای ایرانی بیان کردند.

اکثریت نمایندگان حاضر سازمان، صداوسیما را پیشتاز در حمایت از کالای ایرانی دانستند و خواستار توجه بیشتر به این مهم شدند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی واردات رسانه کسب و کار جامعه سرمایه نظام اسلامی شاخص ایران صنایع کوچک تبلیغات اقتصاد دولت جنگ رئیس رسانه ملی کمیسیون فرهنگی مجلس پیام رسان داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستون خیمه هویت ایرانی شعر است/فصل دوم برنامه به اوایل تابستان خواهد رسید + فیلم

علی زارعان: همه چیز جامعه ما از شعر است. فلسفه آن از شعر است، ادبیات و هویت آن نیز همینطور. بسیاری از ضرب‌المثل‌هایی که ما در زندگی روزمره استفاده می‌کنیم، برگرفته از مصراع‌های شعرها است و از نظر من ستون خیمه هویت ایرانی شعر است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-سید رضا میرجعفری، علی زارعان تهیه‌کننده برنامه «سرزمین شعر» در گفت‌وگویی با دانشجو پیرامون وجه تمایز این برنامه با مجموعه‌های مشابه گفت: من برنامه‌هایی که در حوزه شعر هستند را به 3 دسته تقسیم می‌کنم: برنامه‌های برای شعر، برنامه‌های درباره شعر و برنامه‌های به بهانه شعر. این تقسیم بندی به قضاوت درست ما در مورد برنامه‌های تلوزیونی پیرامون شعر، کمک می‌کند.

وی ادامه داد: برنامه‌های به بهانه شعر، برنامه‌هایی هستند که برای مثال در کنار جشنی، از یک شاعر نیز دعوت می‌شود. برنامه‌های درباره شعر، برنامه‌هایی مثل تفسیر مثنوی در شبکه 4 هستند. اما «برای شعر»، موضوع مغفولی بوده است. مخاطبان مشتاق این سبک از برنامه بوده‌اند اما رسانه هنوز به قالبی نرسیده بود که طبق آن بتواند یک شاکله منظم و تکرارپذیر را برای مخاطب ایجاد کند.

زارعان خاطرنشان کرد: این سبک از برنامه‌ها در طول این این 45 سال به ندرت وجود داشت. کاری که فقط برای شعر باشد را می‌توان در برنامه «قندپهلو» دید که آن هم فقط در دایره شعر طنز است.

تهیه‌کننده «سرزمین شعر» اظهار داشت: برنامه ما ابتدا در شورای عالی شعر وزارت ارشاد مطرح شده بود و ما به یک طرح کلی از «سرزمین شعر» رسیده بودیم. «سرزمین شعر» یک برنامه استعدادیابی نیست اما از ساختار تَلِنت برخوردار است و ما به این جمع بندی رسیده بودیم که چنین فرمی، می‌تواند مقبول و فرآیند ساز باشد.

-چه عواملی باعث شد تا سیار به عنوان مجری انتخاب شود؟

زارعان در پاسخ به سوال دانشجو در مورد علت انتخاب محمدمهدی سیار به عنوان مجری این برنامه گفت: اگر می‌خواستیم برنامه‌ای بسازیم که در حوزه شعر و ادبیات بوده و میزان سرگرمی آن محدود باشد و بتوانیم با آن به هدف نهایی که حمایت از شعر معاصر و تغییر سلیقه مخاطب نسبت به آن است، برسیم، لازم بود که فردی مولف را انتخاب کنیم.

وی افزود: آقای سیار ابتدا در مقابل اینکه اجرا کنند، مقاومت داشتند اما با قبول کردن این پیشنهاد، شاهد هستیم که با گذشت 30 قسمت از برنامه، به یک پختگی در اجرا رسیدند و می‌توان گفت در آخرین برنامه‌ها، ما به یک کشف جدید در حوزه اجرا هم رسیدیم.

زارعان همچنین پیرامون چرایی انتخاب علیرضا افتخاری برای حضور در این برنامه توضیح داد: مناسب‌خوانی از سنت‌های قدیمی و تاریخی شعرخوانی بوده که شاعر یک فرد را با خود در محفل شعر برای خوب خواندن شعر به اشکال مختلف از جمله آوازخوانی همراه می‌کرد.

وی ادامه داد: ما به این نتیجه رسیدیم که در فضای برنامه سرزمین شعر به فردی نیاز داریم که فضای کلماتی شعرخوانی ما را تلطیف کند و آوازخوانی را هم به برنامه اضافه کند و برای این هدف بود که شاعر شنیدنی را دیدنی کنیم.

تهیه‌کننده «سرزمین شعر» گفت: علیرضا افتخاری با اشتیاق زیاد در این برنامه حاضر شد و باعث گرمی برنامه سرزمین شعر شد. از نظر من حضور آقای افتخاری، یک افتخار برای برنامه «سرزمین شعر» بود.

زارعان همچنین اشاره کرد که فصل دوم برنامه «سرزمین شعر» اوایل تابستان از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.

-چه کنیم که حوزه شعر چه در فضای مجازی و چه در رسانه ملی بیشتر جریان ساز شود؟

وی در پاسخ به سوال دانشجو گفت: همه چیز جامعه ما از شعر است. فلسفه آن از شعر است، ادبیات و هویت آن نیز همینطور. بسیاری از ضرب‌المثل‌هایی که ما در زندگی روزمره استفاده می‌کنیم، برگرفته از مصراع‌های شعرها است و از نظر من، ستون خیمه هویت ایرانی شعر است. اگر این واقعیت انکار ناپذیر را قبول کنیم، هرچقدر که برای شعر ارزش قائل شویم، به هویت خود ارزش داده‌ایم.

زارعان اظهار داشت: اگر می‌خواهیم جامعه جوان و نوجوان کشور را هویت‌مند سازیم، هر اندازه که روی حوزه شعر سرمایه گذاری کنیم، کم گذاشته‌ایم.

وی در مورد پیشنهادات خود در این حوزه نیز در پایان توضیح داد: پیشنهاد من این است که کسانی که در سایر حوزه‌ها مشغول هستند، از این فرآیند حمایت کنند. همین حالا هم «سرزمین شعر» با حمایت همراه اول روی آنتن مانده است. اگر این حمایت‌ها قطع شود، طبیعتا افت خواهد کرد.

پیشنهاد دوم من این است که بیایند دنباله زنجیره ارزش محتوایی را پیش ببرند. اگر شب شعرها و جمع‌های شاعرانه و ناشران با «سرزمین شعر» همراهی کنند، قطعا این برنامه نیز مشتاقانه با آ‌ن‌ها همراهی خواهد کرد و این فرآیند تک محور رسانه، به فرآیندی چند محور تبدیل خواهد شد.

اگر بتوانیم زنجیره ارزش افزوده را تکمیل کنیم، می‌توانیم امیدوار باشیم که نسل آینده از شعر معاصر ایران، بهره‌مند‌تر خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • ستون خیمه هویت ایرانی شعر است/فصل دوم برنامه به اوایل تابستان خواهد رسید + فیلم
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی
  • همدستی این پیام رسان با اسرائیل برای کشتار مردم فلسطین + جزئیات
  • چرا ماشین ترورهای شخصیتی از کار نمی‌افتد؟ / راه‌اندازی کانال معدوم اکبر گودرزی در یک پیام‌رسان!
  • خبر‌های رسانه، ۴ اردیبهشت
  • مدیر عامل تلگرام : اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • پاول دورف: اپل با حذف تلگرام از اپ استور، گل به‌خودی زد
  • اپل مجبور به حذف اپلیکیشن‌های محبوب در چین شد