Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@13:43:46 GMT

میزان منابع موردنیاز برای اتمام پروژه‌های شهر تهران

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۲۶۲۸

حجت الله میرزایی‌ معاون برنامه‌ریزی شهرداری تهران در حاشیه دهمین جشنواره بین‌المللی برترین‌های پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و چهارمین کنفرانس مدیریت‌ شهری‌ اقتصاد نوین شهری و درآمدهای‌ پایدار که صبح امروز در برج میلاد برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت:  یکی از موضوعات مهم امروز، کلانشهر‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نظام مالیه‌ به پاشنه‌ آشیل‌ کلانشهر‌ها تبدیل شده است. این امر هم درباره بودجه سالانه شهرها و هم بدهی‌های آنها مصداق دارد.

وی تصریح کرد: منابع مورد نیاز برای اتمام پروژه‌های شهر به رقم‌های بالایی رسیده است و این رقم در حال حاضر برای 8 کلانشهر‌ کشور 150 هزار میلیارد تومان است که 50 درصد بودجه عمومی دولت را شامل می‌شود. فقط برای تهران تا 5 سال آینده مدیران شهری نیاز به 200 هزار میلیارد تومان منابع برای انجام تعهدات دارند‌ و اگر این محاسبه را برای اداره امور جاری شهر و انجام تعهدات ناتمام و بازپرداخت بدهی‌ها برای 8 کلانشهر‌ کشور محاسبه کنیم، برآورد می‌شود که در افق 5 سال آینده این رقم به 400 هزار میلیارد تومان برسد.

میرزایی با تأکید بر اینکه این رقم بسیار بالا است، اظهار کرد: اقتصاد امروز شهرها و همینطور‌ سازوکارهای تأمین مالی که امروز در شهرها جاری است، به هیچ وجه ظرفیت تأمین این منابع را ندارد، زیرا آن نظام تأمین مالی سنتی و عقب مانده است. سایر زیرسیستم‌ها مانند بودجه‌ریزی مدیریت هزینه‌ها به صورت سنتی باقی مانده و به یکی از مسائل مهم کلانشهرها‌ تبدیل شده است.

وی افزود:  به نظر من  بازسازی نظام مالیه‌ شهرداری‌ها و اصلاح زیرسیستم‌های اداری شهرها باید در دستور کار اصلی آینده شهرداران کلانشهرها‌ باشد.

وی با تأکید بر ضرورت توانمندسازی‌ سرمایه‌ای و بکارگیری گسترده فناوری‌های جدید در بازسازی مالیه‌ گفت: یکی دیگر از دستور کارها، نوسازی اقتصاد شهری است که اقتصاد شهری کمک کند تا از این اقتصاد سنتی به یک اقتصاد رقابت‌پذیر و مبتنی بر فناوری‌های نوین تبدیل شود.

وی با تأکید بر اینکه تنها اقتصاد شهر نیست که توسعه نیافته، اظهار کرد: دانش اقتصادی ما هم متناسب با وضعیت‌ موجود نیست‌ تاکلا‌نشهرها  بتوانند با سایر کلانشهر‌های جهانی ارتباط مؤثری داشته باشند و در حل مسئله بتوانند با هم دانش و تجربه خود را تسهیل‌ کنند.

معاون برنامه‌ریزی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در حال حاضر ظرفیت منابع انسانی خوبی در شهرداری تهران است، اظهار کرد: متناسب با این نیاز، تدارک دیده نشده است و برای آن نیازمند آموزش‌های مستمر‌ و توانمندسازی‌های جدی در یک دوره یکساله‌ هستیم تا بتوانیم به وضعیت مناسبی برسیم‌.

میرزایی‌ با بیان اینکه شهرداری باید بتواند هنرمندانه‌ بخش بزرگی از این دانش را از خارج شهرداری تأمین کند، اظهار کرد: مدیران شهری باید بتوانند از دانش خارج از شهرداری و حتی خارج از مرزها استفاده کنند که به این موضوع اصطلا‌حاً نظام مدیریت دانش گفته می‌شود. در این زمینه می توان از دانش و اندیشه اندیشمندانی که در حوزه اقتصاد شهری فعالیت کرده‌اند استفاده کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بودجه دولت رقابت شهر تهران شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۲۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: باید از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده است، استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، جعفر قزوینیان، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در جلسه بازآفرینی شهری با بیان اینکه باید دست به دست هم بدهند و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، اظهار کرد: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان اضافه کرد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شویم و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، اضافه کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود، چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی دارد و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده است، استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

کد خبر 751121

دیگر خبرها

  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد