Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:35:20 GMT

امکانات بنیاد نخبگان فارس درکل استان گسترش می یابد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۲۷۲۸

امکانات بنیاد نخبگان فارس درکل استان گسترش می یابد

شیراز-ایرنا- رئیس بنیاد نخبگان فارس با بیان اینکه کانون نخبه پروری را در شهرستان های فارس گسترش می دهیم گفت: معتقدیم اگر امکاناتی به استان فارس می آیند نباید تنها در شیراز باشد بلکه این امکانات باید عادلانه در تمام نقاط استان توزیع شود.

حبیب شریف دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به طراحی طرح جامع اکوسیستم کارآفرینی اشاره کرد و افزود: اولین استانی که طرح جامع اکوسیستم کارآفرینی را طراحی کرد استان فارس بود، در هیچ استان دیگری این طراحی انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: البته این طرح را در سایت بنیاد ملی نخبگان قرار داده ایم تا تمام استان ها از این طرح استفاده کنند.
رئیس بنیاد نخبگان فارس به زیرساخت های مورد نیاز اکوسیستم کارآفرینی اشاره کرد و گفت: مراکز آموزش دهنده، شتاب دهنده و رشد از زیرساخت های مورنیاز اجرای طرح اکوسیستم کارآفرینی است که باید فراهم شود.
شریف به وجود 180 مرکز آموزش عالی در استان فارس اشاره کرد و افزود: اکثر این دانشگاه ها جزو دانشگاه های نسل اول یعنی آموزش محور هستند، همچنین تنها چند دانشگاه جزو نسل دوم دانشگاه ها یعنی پژوهش محور است.
وی ادامه داد: دانشگاه نسل سوم تقریبا در کشور نداریم، تنها دانشگاه شریف، دانشگاه تهران و دانشگاه شیراز کمی در این زمینه گام برداشتند، در دانشگاه نسل سوم آموزش و پژوهش در خدمت کارآفرینی قرار می گیرد یعنی دانشگاه نسل سوم متعهد است از یافته های پژوهشی برای تولید و اثرگذاری استفاده کند.

**بورس 75 دانش آموز از سوی مجمع خیرین نخبه پرور
رئیس بنیاد نخبگان فارس بخش خصوصی را یکی از ارکان اکوسیستم کارآفرینی دانست و گفت: نباید توقع داشته باشیم تنها دولت در این حوزه سرمایه گذاری کند، تا کی باید متکی به درآمدهای نفتی و زیرزمینی بود؟
شریف اظهارکرد: مشکل اعتباری در این حوزه باعث شد تا به سمت تشکیل یک سازمان مردم نهاد حرکت کنیم که کنار بنیاد نخبگان استان، مجمع خیران نخبه پرور استان فارس شکل گرفت.
وی ادامه داد: در مجمع خیرین نخبه پرور افراد شناسایی شدند که از نظر استعدادی فوق العاده باشند به صورت بورس از آنان حمایت می شود که تا کنون 75 نفر از دانش آموزان در قالب مکانیزم های مختلف بورس شدند و ماهانه مقرری می گیرند.
وی اضافه کرد: مجمع خیرین نخبه پرور استان فارس برنامه متنوعی برای توانمندسازی این افراد برگزار می کند و کارهای متنوعی در مجمع شکل می گیرد.
رئیس مجمع خیرین نخبه پرور استان فارس گفت: در حال حاضر 350 میلیون موجودی این مجمع است که و حدود یک و نیم میلیارد تومان درآمد یا قرارداد داشتیم.
شریف به تعیین جایزه به نام بزرگان از سوی مجمع خیرین نخبه پرور استان اشاره کرد و افزود: برای مثال دکتر سید حبیب فیروز آبادی یکی از دانشمندان برجسته شیمی کشور است خیرین جایزه ای به نام او تعیین کردند که 50 میلیون تومان در مجمع نگه می داریم و از محل این 50 میلیون تومان این جایزه را سالانه به بهترین برگزیده آن رشته اهدا می کنیم.
وی ادامه داد: در جایزه دکتر فیروزآبادی همه ساله به بهترین دانشجوی شیمی عالی جایزه می دهیم که از نظر معنوی بار علمی دارد.همچنین جایزه غلامرضا ذوالانواری را داریم که به بهترین کارآفرین حوزه فرش و صنایع دستی داده می شود.

**تجهیز پژوهشسراهای دانش آموزی فارس
رئیس بنیاد نخبگان استان فارس گفت: 46 پژوهشسرای دانش آموزی در استان داریم که محلی برای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر است. از این 46 پژوهشسرا به حدود 20 پژوهشسرا ورود پیدا کردیم تا آن ها تجهیز و نیروهای انسانی توانمند برای آن ها تربیت کنیم.
شریف افزود: دو رصد خانه در کازرون و پاسارگاد در حال ساخت است و برای پژوهسرای خرامه یک آزمایشگاه رباتیک راه اندازی کردیم.
وی ادامه داد: همچنین حدود پنج هزار جلد کتاب با راه اندازی یک دیوار مهربانی جمع آوری و بین پژوهسراهای دانش آموزی استان توزیع کردیم.

**حمایت از ارگان های فعال در حوزه نخبه پروری
رئیس بنیاد نخبگان استان فارس گفت: هر ارگانی که در زمینه نخبه پروری فعالیت کند در کنارش هستیم و به آن کمک می کنیم. شریف افزود: حتی سعی کردیم برخی فعالیت ها را به صورت ملی دربیاوریم به عنوان مثال اگر می خواهیم کارگاهی را برگزار کنیم سعی می کنیم به صورت مجازی باشد که کل کشور استفاده کنند.

**ردیف بودجه استانی به بنیاد نخبگان فارس اختصاص یابد
وی در ادامه به موانع پیش روی بنیاد نخبگان استان فارس اشاره کرد و گفت:دو مشکل داریم که به استاندار فارس و رییس سازمان برنامه و بودجه استان نیز گفته ایم برای اجرای طرح اکوسیستم کارآفرینی می خواهیم در محل فعلی بنیاد نخبگان استان مراکز آموزش دهنده، شتاب دهنده و رشد را فعال کنیم که محل فعلی بنیاد کوچک است.
شریف افزود: اگر باغ مهر جوان به صورت کامل در اختیار بنیاد قرار داده شود مرکز نوآوری،نو ارزش آفرینی و کارآفرینی استان فارس را در این محل شکل می دهیم و به ایده ای که داریم دست می یابیم.
وی ادامه داد: همچنین تقاضا داریم یک ردیف بودجه استانی در اختیار بنیاد قرار گیرد تا بتوانیم با سرعت بیشتری کار و اهداف موردنظر در این حوزه را جلو ببریم.

**خیرین بدانند دانش آموز است که به مدرسه هویت می دهد
رئیس مجمع خیرین نخبه پرور استان فارس در ادامه خطاب به خیرین نیک اندیش گفت: در بنیاد نخبگان و مجمع خیرین نخبه پرور استان می خواهیم پروژه خیرین را تکمیل کنیم، خیرین نیک اندیش برای ساخت مسجد، مدرسه و بیمارستان در بعد سخت افزاری زحمت زیادی کشیدند و ما می خواهیم در حوزه نرم افزاری ورود پیدا کنیم.
شریف افزود: اعتقاد داریم دانش آموز است که به مدرسه هویت می بخشد، پزشک، پرستار و تکنسین آزمایشگاه است که به بیمارستان هویت می بخشد، باید به نیروی انسانی توانمند نیز کمک کنیم تا بعدها پزشکان و پرستاران آینده شوند یعنی ملک حسینی ها و خدادوست ها را بسازیم و تحویل جامعه دهیم.
وی بیان کرد: نیروی انسانی توانمند شاکله اصلی هر ساختاری در کشور است.
9254 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي بنياد نخبگان فارس كارآفريني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه

لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی به همراه ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران روز گذشته با محمد اله‌یاری فومنی مدیر عامل بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

علی قمصری نامزد دریافت جایزه جهانی براوو شد / اجرا با ارکستر سمفونیک مسکو

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی 2018، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و گفت: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها