Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@08:18:00 GMT

هیچ زنی در هیچ ملتی مقام دختران ایرانی را ندارد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۳۵۳۵

هیچ زنی در هیچ ملتی مقام دختران ایرانی را ندارد

فعال حقوق بشر لبنانی گفت: دختران ایرانی دارای مقام هستند و یقین داشته باشند هیچ زن دیگری در هیچ ملتی این موقعیت را نداشته و آرزوی آن را دارد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، هیام عطوی روز گذشته در میزگرد تخصصی «حقوق زن در غرب» از سلسله نشست‌های دانشجویی بزم اندیشه که در سالن شورای دفتر نهاد رهبری دانشگاه فردوسی برگزار شد، در خصوص نقش زن در خاورمیانه اظهار کرد: زن ایرانی چه بخواهد و چه نخواهد اگر خارج از کشور را ببیند، متوجه می‌شود که به دختر مسلمان ایرانی به عنوان یه الگو نگاه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطوی با تأکید بر اینکه زن ایرانی الگوی زنان مسلمان غیرایرانی است، گفت: این الگوگیری در مسائل اعتقادی، اجتماعی، مادری و همسرداری، تحقیقات و بسیاری از فعالیت‌ها است.

این فعال حقوق بشر لبنانی ادامه داد: زنان مسلمان در سایر کشورها، به زن و دختر ایرانی به عنوان یک دختر دارای رفاه به این معنی که حقوق و قوانینی متوجه اوست، نگاه می‌کنند.

وی بیان داشت: در کشورهای غربی، زنان حتی حقوقی که باید به آنان داده شود و زن ایرانی نیز از آن‌ها برخوردار است، داده نمی‌شود.

عطوی با اشاره به پیشرفت زن ایرانی در تحصیلات و مسؤولیت گرفتن، بیان کرد: در حال حاضر آمار دانشجویان دختر در ایران بیش از آقایان است، همچنین آمار بیکاران مرد بیش از زنان است.

این فعال حقوق بشر لبنانی با تأکید بر اینکه ما نیاز به مادر الگو داریم، اضافه کرد: دخترانی که اکنون به دانشگاه می‌روند به فکر این هستند که دارای شغل و حقوق باشند که این تفکری مردانه است.

وی تأکید کرد: ما باید در جای خودمان باشیم و جایی که خداوند ما را قرار داده است بسیار عظیم‌تر از جایی است که خداوند مردان را قرار داده است.

عطوی تصریح کرد: آمریکا و اسرائیل برای اینکه ایران را از بین ببرند راهی نداشتند، بنابراین بسیار ظریف و اساسی بنیان خانواده را هدف گرفتند.

فعال حقوق بشر لبنانی با اشاره به اینکه ایران تنها کشوری است که به ابرقدرت‌های دنیا «نه» گفت، ادامه داد: زن ایرانی طوری عمل کرد که اخلاق باقی بماند، آیا اکنون نیز مادران توانستند چنین کاری را  بکنند؟

وی یادآور شد: دختران ایرانی دارای مقام هستند و یقین داشته باشند هیچ زن دیگری در هیچ ملتی این موقعیت را نداشته و آرزوی آن را دارد.

عطوی خاطرنشان کرد: باید قدر این موقعیت و این جامعه را بدانید و خودتان را برای به ثمر رساندن یک نسل خوب و ولایی آماده کنید.

فعال حقوق بشر لبنانی در پایان افزود: همه چیز برای ساختن یک جامعه در دست بانوان آن جامعه است بنابراین آنان باید به سخنان و شعارهای باطل توجه نکنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حقوق بشر دانشگاه فردوسی زن ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۳۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است، افزود: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

وی با بیان اینکه قطعاً اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود، گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماماً به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند، گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

وی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزئین می‌کند.

پورثانی افزود: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است، گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • هت‌تریک پیروزی‌ دختران ایرانی در کافا: 16 گل در 3 بازی!
  • دختران تنیسور ایران قهرمان غرب آسیا شدند
  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن غوغا به پا کرد! /عکس
  • شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه پکن غوغا به پا کرد! /عکس
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان