Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-30@21:33:59 GMT

میرزایی: آمریکا به تنهایی قدرت اجرای تحریم‌ها را ندارد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۴۲۱۶

به گزارش وانانیوز، 

جلال میرزایی در گفت‌وگویی در رابطه با وضعیت قراردادهای نفتی ایران پس از خروج آمریکا از برجام، بیان کرد: ما در قالب IPC سه قرارداد بسته‌ایم که یکی از این قراردادها توتال است که با شرکت‌های اروپایی است و دو پروژه دیگر با شرکت‌های روسی و چینی است. که درباره قرارداد توتال، اگر توتال بخواهد عقب‌نشینی کند شرکت نفتی دولت چین اعلام کرده است که حاضر به جایگزین شدن است و دچار مشکلی نخواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: ما حدود ۳۵ پروژه داریم که احتمال دارد تحریم‌ها بر روی مذاکرات برای عقد قراردادهای جدید تاثیر بگذارد. ممکن است بعضی از پروژه‌ها که تا به امروز حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد مذاکراتش پیشرفته داشته است، دچار تاخیر شود.

نماینده مرم ایلام در مجلس ادامه داد: به هر حال امروز انحصار استخراج نفت در دست شرکت‌های غربی نیست و شرکت‌های روسی و چینی در این زمینه تخصص دارند. ما باید خودمان را با شرایط جدید تطبیق دهیم و مساله را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به تحریم بیمه کشتی‌ها از سوی آمریکا پس از لغو برجام، بیان کرد: در رابطه با بیمه کشتی‌ها و سایر مسائل آنچه که در گذشته باعث می‌شد تا آمریکا در اجرای تحریم‌ها موفق شود اجماعی بود که در بین قدرت‌های جهانی برای اعمال تحریم‌ها شکل می‌گرفت اما امروز آمریکا در این شرایط نیست و بسیاری از قدرت‌هایی که پیش از این به همراه آمریکا به ما فشار وارد می‌کردند و علیه ما قطعنامه وضع می‌کردند به نوعی اقدام آمریکا برای خروج از برجام را زیر سوال برده‌اند و صراحتا اعلام کردند که آمریکا را همراهی نمی‌کنند.

میرزایی ادامه داد: امروز اگر قدرت‌های جهانی آمریکا را همراهی نکنند، آمریکا نمی‌تواند به قبل از برجام برگردد و به راحتی تصمیمات خود را در خصوص ایران اجرایی کند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: مساله‌ای که امروز مطرح است این است که آمریکا به دنبال تشکیل یک ائتلاف منطقه‌ای برای اجرای تحریم‌های خود است و متاسفانه کشورهای منطقه نظیر عربستان و امارات در همبستگی که با اسرائیل دارند از جمله نادر کشورهایی بودند که از خروج آمریکا از برجام استقبال کردند، به هر حال باید در این زمینه تدابیری اتخاذ شود. ما باید پیام صریحی به عربستان و امارات بفرستیم مبنی بر اینکه هرگونه اقدام آنها هزینه گزافی دارد. ما باید با اروپا، چین و روسیه با توجه به نگاه مثبتی که اروپا در راستای حفظ صلح و امنیت دارد، تعامل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از مخالفین داخلی باید مقداری تامل کنند و با توجه به فرصتی که مقام معظم رهبری دادند اجازه دهند تا دستگاه دیپلماسی اقدامی را که تامین‌کننده منافع ما با کمترین هزینه است را اجرایی کند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: باید از فرصتی که پیش آمده و اینکه خیلی از کشورها حق را به جمهوری اسلامی دادند و به نوعی اعلام کردند که با ایران همکاری می‌کنند، استفاده کنیم و به راهی برای خنثی کردن اقدامات آمریکا برسیم.

وی در واکنش به تصمیم شرکت ماترسک لاین و ام‌اس‌سی در رابطه با بازنگری روابط تجاری و خدماتی خود با ایران پس از برجام، بیان کرد: این شرکت‌ها منتظر اقدام اروپایی‌ها هستند. اگر اروپایی‌ها موضع صریحی بگیرند و هفته آینده شاهد باشیم که کمیسیون اروپا همان‌طور که فرانسوی‌ها اعلام کردند وارد شوند و تدابیری را اتخاذ کنند مقداری تنش‌ها کم می‌شود و اقدام موثری است اما در اینکه اروپایی‌ها نیز ما را همراهی می‌کنند، باید خیلی دقت کنیم و تدابیر لازم را در رابطه با خنثی کردن اقدامات آمریکایی‌ها بیندیشیم.

میرزایی در پایان گفت:‌ امروز آمریکا به یک جنگ اقتصادی روی آورده و نظرش این است که با استفاده از راهبرد افزایش تنش فشار بیشتری را به ایران وارد کند و جمهوری اسلامی را وادار کند که امتیازات بزرگ‌تری به آمریکا در بحث برنامه هسته‌ای و برنامه موشکی دهد. ما باید با عقلانیت و تعامل با اروپایی‌ها فضایی که شکل گرفته را حفظ کنیم و آن را به یک فرصت برای برون‌رفت از مشکلات تبدیل کنیم.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: برجام تحریم خروج آمریکا از برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۴۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل

شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا، اعلام کرد بیش از یکصد شعبه خود در مالزی را به دلیل ضرر مالی تعطیل کرده است؛ تحریم این رستوران‌ها در کارزار تحریم برندهای حامی رژیم صهیونیستی توسط شهروندان مالزیایی صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای کی اف سی آمریکا فعالیت خود را در مالزی کاهش داده و بیش از یکصد شعبه از رستوران خود را به طور موقت تحریم کرد. این موضوع پس از ماه‌ها تحریم مداوم کسب‌وکارهای مرتبط با آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ جاری در غزه، انجام شد.

کیو اس آر برندز (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی اف سی (KFC) در مالزی است، اعلام کرد فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

نقشه‌های گوگل نشان می‌دهند که کدام فروشگاه‌های کی اف سی وضعیت خود را برای نشان دادن عبارت «موقتاً بسته» به‌روزرسانی کرده‌اند.

یک منبع آگاه در کیو اس آر برندز که نامش فاش نشد، گفت: این شرکت تحریم را فرصتی برای توقف برخی از فعالیت‌های فروشگاه کی اف سی می‌داند که بر ترازنامه مالی آن تأثیر گذاشته است.

این شرکت در بیانیه‌ای در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) گفت: در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای بستن موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی اف سی انجام داده است.

این بیانیه افزود: به کارمندان فروشگاه‌های آسیب‌دیده به عنوان بخشی از یک استراتژی تاکتیکی برای بهینه‌سازی منابع در مناطق تجاری با تعامل بیشتر مشتری، فرصت نقل مکان به فروشگاه‌های عامل ارائه شد.

پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای اسرائیل در مالزی، گفت: کی اف سی در لیست بایکوت قرار ندارد اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.

از زمانی که تحریم در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، کی اف سی استراتژی برندسازی خود را تغییر داده است و با علائمی بر روی تابلوهای منو و بروشورهای خود بر مالکیت شرکت جوهور (شرکت دولتی مالزی) یا متعلق به دولت ایالتی جوهور تاکید می‌کند.

این منبع گفت: برای کاهش تأثیر تحریم، شرکت کیو اس آر، استراتژی نام تجاری خود را تغییر داد تا در سه ماهه چهارم سال گذشته در وب سایت خود اسلامی تر شود.

وب سایت این شرکت نوشت: فرصت های شغلی برای بیش از ۳۰ هزار کارمند، که ۸۶ درصد آنها مسلمان هستند، فراهم می کند.

بر اساس وب سایت کیو اس آر بیش از ۶۰۰ رستوران کی اف سی در مالزی وجود دارد.

کی اف سی و چند برند دیگر مستقر در ایالات متحده مانند استارباکس و مک دونالد به دلیل ارتباط آنها با رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۲۰) با تحریم مواجه شده اند.

برجایا فود که مالک ۴۰۰ فروشگاه استارباکس در مالزی است، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ (مهر تا دی ماه ۱۴۰۲) ضرر خالص ۴۲.۶ میلیون رینگیتی (نزدیک به ۹ میلیون دلار) را گزارش کرده است و طبق گزارش ها، وینسنت تان مالک شرکت، در نظر دارد شرکتش را خصوصی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • امروز کسی قدرت پاسخ به ایران را ندارد
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • مقابل ابرقدرت‌های چپاول‌گر ایستاده‌ایم
  • ما مقابل ابرقدرت‌هایی چپاول‌گر ایستاده‌ایم