Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان با اشاره به شعار "حمایت از کالای ایرانی" گفت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌تواند در سرنوشت یک کشور حائز اهمیت باشد و در تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی موثر است. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۱ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حسن رحیمی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دو نعمت بزرگ خدادادی مجهول و ناشناخته، بحث سلامت و امنیت است و تا زمانی که این دو نعمت از انسان گرفته نشده قطعاً قدر این دو عافیت بزرگ را نخواهند دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت مقوله امنیت افزود: امنیت زیربنای تمام مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و زیربنای تمام مسائلی است که اساس همه حاکمیت‌ها را تشکیل می‌دهد.

دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نیروهای وزارت اطلاعات باید از نیروهای انقلابی، مؤمن و دلسوز انتخاب شوند، تصریح کرد: قطعاً این نیروها انقلابی و دلسوز و مؤمن هستند و عنوانی که برای نیروهای وزارت اطلاعات تحت عنوان سربازان گمنام امام زمان(عج) انتخاب شده می‌تواند برای آن‌ها تعریف جامع و مانعی باشد چرا که این سربازان حقیقتاً با تلاش شبانه روزی خود در راستای تأمین امنیت مردم گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به برخورد دستگاه قضا با واردکنندگان قاچاق کالا اظهار داشت: وجود اطلاعات دقیق و تجزیه و تحلیل صحیح می‌تواند در همه حوزه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد همچنین زیربنای مهمی برای مسائل اقتصادی باشد و سرمایه گذاری و ایجاد اعتماد در سرمایه گذاری صحیح به داشتن اطلاعات مثمر ثمر باشد.

رحیمی با بیان اینکه شعار سال را رهبر معظم انقلاب "حمایت از کالای ایرانی" نام‌گذاری کردند، اضافه کرد: در این خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌تواند در سرنوشت یک کشور حائز اهمیت باشد، از این رو ورود دوستان وزارت اطلاعات در این مقوله و در کنترل بازار ارز تاکنون از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حوزه پیشگیری و بازدارندگی به خوبی اطلاع رسانی نمی‌شود و مردم به خوبی از این حوزه اطلاعات کافی ندارند.

دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان با اشاره به عملکرد 6 ماه اخیر دادستانی استان اصفهان گفت: وظیفه دادسرا بحث تعقیب انجام تحقیقات مقدماتی و در نهایت ارسال پرونده‌هایی است که منجر به صدور کیفر خواست برای تعیین میزان مجازات به دادگاه‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: پرونده‌ها شکل نمی‌گیرند مگر با گزارش‌هایی که عمدتاً منابع اطلاعاتی و امنیتی در حوزه امنیت و اطلاعات در اختیار دستگاه‌ قضا قرار می‌دهند از این رو عمده پرونده‌های امنیتی دستگاه قضایی که درگیر با امنیت جامعه است مبتنی بر جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعاتی است که ضابطان دستگاه قضایی در اختیار این دستگاه قرار می‌هند.

رحیمی با بیان اینکه خوشبختانه اقدامات خوبی در دستگاه قضایی کشور به ویژه در دستگاه قضایی استان اصفهان صورت گرفته است، تصریح کرد: از ایجاد سامانه ابلاغ الکترونیکی به عنوان یکی از اقدامات مهم در دستگاه قضایی می‌توان نام برد که این اقدام در راستای کوتاه شدن فرآیند دادرسی و حذف بخشی از واسطه‌ها در ابلاغ بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه تمام دادرسی‌ها مبتنی بر امر ابلاغ است، اضافه کرد: خوشبختانه با تأسیس سامانه ابلاغ الکترونیکی امر ابلاغ به سهولت انجام می‌شود که این اقدام دستاورد بزرگی بود که سال گذشته دستگاه قضایی به آن دست یافت.

انتهای پیام/ح

R41346/P1357/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۶۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن تشریح عملکرد این پلیس در سال گذشته از رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی و مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان افزود: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی دستگیری متهمان جرایم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی اضافه کرد: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صددرصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد صددرصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد صددرصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 750860

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان