Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه نقیصه کم‌شنوایی در تمام ابعاد روحی و احساسی کودکان اثر می‌گذارد گفت: عدم رسیدگی به مسئله کم‌شنوایی ممکن است سبب ناشنوایی کامل نوزادان شود. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمد عباسی صبح امروز در کارگاه آموزشی غربالگری کم‌شنوایی نوزادان در رشت اظهار داشت: ناشنوایی نوزاد یکی از مشکلاتی است که می‌تواند آن‌ها را در آینده به افرادی ناتوان تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: ما پزشکان باید به شغلی که داریم افتخار کنیم و قدر این موهبت الهی را بدانیم زیرا ما از ابتدای شروع کارمان تا انتهای آن در تلاش هستیم تا در حوزه سلامت به مردم خدمت کنیم.

وی حرفه پزشکی و سلامت را حرفه‌ای مقدس دانست و گفت: روند زندگی انسان به‌گونه‌ای است که از ابتدای عمر خود همزمان با رشد فیزیکی به‌دنبال تعالی انسانی است و پزشکان بدون مرز نمونه‌ای از انسان‌‌های متعالی هستند که زندگی خود را وقف خدمت به مردم کردند.

عباسی کم شنوایی نوزادان را یک مسئله تاثیرگذار در زندگی آن‌ها دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه به مسئله کم‌شنوایی نوزادان توجه لازم نشده است در صورتی که مسئله نابینایی بسیار بیشتر مورد توجه و پیگیری بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعلام اینکه سازمان بهزیستی اقدامات مناسبی در راستای غربالگری کم‌شنوایی نوزادان انجام داده است ابراز داشت: ما باید نسبت به سلامت مردم مسئول باشیم و اقدامات لازم برای سلامتی آن‌ها را انجام دهیم.

عباسی با بیان اینکه نقیصه کم‌شنوایی در تمام ابعاد روحی و احساسی کودکان اثر می‌گذارد تصریح کرد: عدم رسیدگی به مسئله کم‌شنوایی ممکن است سبب ناشنوایی کامل نوزادان شود و این امر سبب می‌شود تا به‌دلیل نشنیدن صداهای بیرونی نیمی از مغز انسان رشد نکند.

وی با بیان اینکه ترمیم خسارت‌های ناشی از عدم رسیدگی به موقع به مسئله کم‌شنوایی ممکن است غیرممکن یا بسیار سخت باشد افزود: نقیصه کم‌شنوایی ممکن است به دلایلی مانند نارسی نوزاد، بیماری‌های عفونی دوران بارداری مادر، مسائل ژنتیکی یا وارد شدن ضربه به سر نوزاد ایجاد شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ناشنوایی کودکان را مانعی برای اجتماعی‌شدن آن‌ها دانست و گفت: عدم توانایی کودکان ناشنوا برای ارتباط با محیط اطراف سبب می‌شود تا به پیرامون خود حسادت کرده و با مشکلات روانی مواجه شوند.

عباسی ضمن تشریح دیگر خطرات قابل وقوع برای کودکان ناشنوا خاطرنشان کرد: این کودکان در دوران تحصیل ممکن است به‌عنوان کودکان کم‌توان ذهنی شناخته شوند که این امر شرایط سختی برای آنها ایجاد می‌کند.

وی با اعلام اینکه کودکان ناشنوا ممکن است به افرادی ضدجامعه تبدیل شوند ابراز داشت: بدن انسان زمانی که محرک خارجی دریافت نکند برای خود محرک ایجاد می‌کند و این امر سبب بروز توهم و هذیان‌گویی در برخی ناشنوایان می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ابتلا به اضطراب، افسردگی و آلزایمر را از دیگر خطرات تهدیدکننده کودکان ناشنوا دانست و گفت: غربالگری نوزادان کم‌شنوا باید از یکماهگی آغاز شود و از قبل از 3 تا 6 سالگی مراحل درمانی آن طی شود‌.

عباسی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: ایجاد این هم‌افزایی سبب می‌شود تا کودکان کم‌شنوا در زمان مناسب شناسایی شوند زیرا اگر سن آن‌ها از 6 سال بگذرد درمانشان سخت می‌شود.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد