Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - معاون حقوقي و امور بين الملل وزير امور خارجه ، محيط مساعد و توانمند ساز بين المللي را از شرطهاي توسعه پايدار دانست و گفت: در محيطي که تنفر، تهديد، بيگانه هراسي و اقدامات زورمدارانه يکجانبه و جنگ گسترش يابد، زنان و کودکان اولين بازندگان خواهند بود.

به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، «غلامحسين دهقان» امروز دوشنبه در کارگاه بين المللي مسايل و چالش هاي ارتقاي کار افريني زنان در ايران و ژاپن گفت: زنان نقش مهمي هم در ساختار سنتي جهان تجارت و توليد و هم در توليد صنعتي و تجارت الکترونيک ايفا مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارگاه بين المللي چالشها و فرصتهاي بين المللي ارتقاي کارآفريني زنان در ايران و ژاپن با حضور معصومه ابتکار معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده، غلامحسين دهقاني معاون حقوقي و بين المللي وزير امور خارجه، هيروياسوکوباياشي سفير ژاپن درتهران و جانکوچانو مديرکل بيناد صلح ساساکاوا در تالار حکمت کتابخانه ملي برگزارشد.
معاون وزير امور خارجه در اين کارگاه گفت: تشويق و ترويج کارآفريني و گسترش فعاليت هاي کارآفرينانه زنان مي تواند موجب افزايش درآمد زنان و ارتقاي کيفيت زندگي آنان و محرک موثري براي رشد و توسعه اقتصادي باشد.
دهقاني با بيان اينکه سهم کنوني زنان از کارآفريني بسيار محدود است، به چالشهاي اين موضوع اشاره کرد و گفت:در مجموع کارآفرينان با دو نوع چالش مواجه هستند؛ چالش اول مربوط به شروع کار است که شامل فقدان تجربه و دشواري در کسب سرمايه است و چالش دوم هم فقدان تجربه در مديريت سرمايه و دشواري در جلب مشتري است.
معاون وزير امور خارجه در بخش ديگر از سخنان خود گفت:جمهوري اسلامي ايران مصمم است مشارکت زنان را در بازار کار در قالب برنامه هاي توسعه پنج ساله گسترش دهد.بدين طريق زنان به طور همزمان به عنوان توليد کننده و شرکاي اقتصادي حضور خواهند داشت و از منافع توسعه بهره مند خواهند شد چرا که زنان شايسته بهره مندي از توسعه و از عوامل اصلي توسعه هستند.
دهقاني ادامه داد: ايجاد شغل مناسب براي زنان ، دستمزد مساوي براي کار يکسان ميان زن و مرد، تامين امنيت و سلامت زنان در محل کار، اتخاذ رويکردهاي تامين اجتماعي و حمايتي کافي براي ايجاد تعادل ميان کار و زندگي خانوادگي و پيش بيني مجازات براي افراد تعدي کننده به زنان و حقوق آنان در محل کار از تمهيداتي است که در نظام تقنيني و قضايي ايران در نظر گرفته شده است.
وي اضافه کرد:تشکيل تعاوني هاي خاص زنان و با مديريت آنان‌، تسهيل دسترسي زنان به تکنولوژي از جمله نرم افزارهاي موبايل و افزايس دسترسي به اينترنت و سواد اينترنتي در فضاي مجازي هم از ديگر اقدامات مثبت ما براي ارتقاي توانمندي زنان است.
دهقاني با اشاره به اينکه48 درصد کاربران اينترنت در ايران زنان هستند، افزود: تنها در سال هاي 2015 و 2016 تعداد کاربران زن اينترنت 18 درصد افزايش داشته است و اين افزايش به سمت برابري کاربران زن و مرد در شهرها و رشد کاربران زن در روستاها حرکت کرده است .
معاون وزير امور خارجه تدوين «بکار گيري پايدار زنان» با تمرکز بر زنان سرپرست خانوار و فارغ التحصيل دانشگاهي به همراه تدوين پيش نويس «لايحه تامين امنيت زنان در برابر خشونت » را از ديگر گام هايي عنوان کرد که در جهت توانمند سازي زنان برداشته شده است.
دهقاني خاطرنشان کرد: تحريمهاي زورمدارانه اولين تاثير نامناسب خود را بر زنان و کودکان مي گذارد و فرصت ها و پيشرفت هاي اقتصادي، اجتماعي، سياسي و علمي براي زنان و کودکان در اثر سياست ها و تفکرات زورمدارانه کاهش مي يابد و توانمند سازي آنان در چنين محيطي به شدت محدود مي شود.
معاون حقوقي و بين الملل وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد زنان بويژه در آسياي غربي امروزه قرباني اصلي تروريسم و افراط گرايي خشونت طلب هستند که زاييده تفکرات خطرناک تکفيري در منطقه است.
دهقاني گفت: از مهمترين چالش هاي توانمند سازي زنان ، محيط ناامن و آشوب زده ناشي از اقدامات خشن توسط افراط گرايان تکفيري است که متاسفانه به عنوان ابزار پيشبرد برخي سياستها توسط برخي قدرتهاي منطقه اي و فرامنطقه اي دنبال مي شود.
وي تصريح کرد:توقف اين سياست و مبارزه واقعي و جدي با اين گروه ها و ايدئولوژي خطرناک آنان از جمله اقدامات ضروري براي ايجاد فضاي مناسب براي توانمند سازي زنان در کشورهاي منطقه است.
معاون وزير امور خارجه در پايان گفت جمهوري اسلامي نسبت به تعهدات خود در قبال بهبود وضعيت زنان و توانمند سازي آنان پايبند بوده و اميدوارم در قالب همکاري هاي دوجانبه بتوانيم مقدمات کار شايسته زنان، استقلال اقتصادي ،نقش پررنگ آنها در خانواده و زندگي متعادل کاري و خانوادگي را در جهان در حال تعيير فراهم کنيم.
سيام**2021**1553
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۷۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که به مسکو سفر کرده، با دستیاران ویژه روسای جمهور روسیه و چین دیدار و رایزنی کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست معاونین وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای بریکس در امور خاورمیانه به مسکو سفر کرده، با «میخائیل باگدانف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه و معاون وزیر امورخارجه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا دیدار کرد.

در این دیدار طرفین در کنار تأکید بر ظرفیت‌های بریکس بعنوان یک پیمان چندجانبه و مهم، روابط و موضوعات دو جانبه و منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

ایران همواره در خاورمیان شریک راهبردی است

 علی باقری معاون وزیر امور خارجه همچنین در دیداری جداگانه با چانگ نماینده ویژه رئیس جمهور چین گفتگو کرد.

باقری  در این دیدار گفت: بریکس نشان داد دارای ابتکار عمل برای نقش آفرینی‌ها در صحنه و تحرک کشورها ی عضو در چارچوب چند جانبه گرایی است.

طرف چینی در این دیدار نیز، ضمن محکومیت مجدد حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق ، گفت: از اقدامات ایران در دفاع از حقوق مردم فلسطین تشکر می‌کنیم و اقدامات ایران در منطقه را شایسته می دانیم.

این مقام ارشد چینی افزود: پکن بر این باور است که ایران همواره در خاورمیانه شریک راهبردی است.

در ادامه طرفین به بحث و بررسی موضوعات مورد علاقه طرفین پرداختند.

باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار و گفت وگوی علی باقری با نماینده ویژه پوتین
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ
  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم