Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز،  آئین افتتاح پروژههای " مزرعه ۳ هزار رأسی دام سبک مولد (گوسفند و بُز) پُرتولید و پرورش شتر " و " پروژه تمام مکانیزه باغ پسته ۲۲۵ هکتاری با سامانه آبیاری قطره‌ای " با حضور نماینده محترم، ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین وزیر محترم جهادکشاورزی و مقامات استانی، سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در شهرستان ورامین برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پروژه مزرعه ۳ هزار رأسی دام سبک مولد (گوسفند و بُز) پُرتولید و پرورش شتر که از حیث وسعت و تکنولوژی بکار رفته، برترین واحد پرورش دام سبک در سطح ایران می‌باشد، با سرمایه¬گذاری بالغ بر ۱۱۵ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۶۰ نفر و غیر مستقیم ۱۵۰ نفر و پیش¬بینی تولید (بعد از تکمیل ظرفیت) روزانه ۱۵ تن شیز بُز (۵ هزار تن در سال) و ۶ هزار رأس بَره و بزغاله مولد اصلاح نژادی و ۵۰ نفر شتر در سال، افتتاح می‌شود.

مساحت کل پروژه ۲۸ هکتار می‌باشد که شامل ۱۳ سالن به مساحت ۱۳ هزار متر مربع شامل یک سالن شیردوشی با ظرفیت ۴۲*۲ واحد بز دوش (بزرگترین واحد بزدوشی ایران)، ۲ سالن پرورش بزغاله، ۹ سالن پرورش دام‌های مولد و یک سالن پرورش شتر می‌باشد.

شرکت تولیدی اجداد سپیدان کوثر متولی زنجیره یکپارچه تولید دام گوشت گوسفندی، از سال ۱۳۹۵ اقدام به واردات، پرورش، تکثیر و اصلاح نژاد مولد‌های پُر تولید دام سبک (گوسفند و بُز) و تولید و توزیع اسپرم و جنین دام سبک نموده است و این شرکت در حال حاضر متولی پرورش و تکثیر ۶ نژاد گوسفندی و ۲ نژاد بُزی و ۳ نژاد شتر می‌باشد. تشکیل ۶۰ هزار رأس گله مولد پایه‌های مادری و پدری نژاد‌های فوق الذکر در استان‌های کرمانشاه، مازندران و اردبیل جهت پشتیبانی ۵۰۰ هزار رأس گله‌های مولد صنعتی به صورت اقماری با سایر دامداران از برنامه¬های اصلی شرکت اجداد سپیدان کوثر در افق ۱۴۰۴ می‌باشد که این رقم توان جلوگیری و جایگزینی ۳۰ درصد از گوشت قرمز گوسفندی را دارا می‌باشد.

همچنین پروژه تمام مکانیزه باغ پسته ۲۲۵ هکتاری مجهز به سامانه آبیاری قطره‌ای با سرمایه¬گذاری بالغ بر ۱۸۵ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۷۰ نفر و غیر مستقیم ۷۵ نفر و پیش¬بینی تولید (بعد از تکمیل ظرفیت) ۱۳۵۰ تن پسته تازه و ۵۰۰ تن پسته خشک، افتتاح می¬شود.

لازم به ذکر است پروژه¬های مذکور متعلق به شرکت تولیـدی اجداد سپیـدان کوثر و مجتمع کشت و صنعت اشراق از شرکت¬های تابعه گروه سرمایه¬گذاری کشاورزی کوثر وابسته به سازمان اقتصادی کوثر می¬باشد که در سال حمایت از کالای ایرانی و در راستای اهداف و سیاست¬های اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در مناطق کمتر توسعه¬یافته به بهره-برداری می¬رسد. پیام رسان سروش پیام رسان ایتا پیام رسان بله اینستاگرام

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۸۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟

 سیاوش غیبی پور کارشناس امور مالیاتی با اشاره به این موضوع که دولت از طریق به اجرا گذاشتن برخی سیاست ها می تواند به حمایت از تولید بپردازد، تصریح کرد: در سالی که با نام جهش اقتصادی با مشارکت تولید نام گرفته است، حمایت از تولید اهمیت بالایی دارد. دولت از طریق تسهیل سازوکارهای پرداخت وام به بخش تولید، تسهیل صدور مجوزها و بیمه و مالیات می تواند به حمایت از تولید بپردازد.

وی ادامه داد: در زمینه مالیات اقدام مناسبی در دستور کار قرار گرفته است. بر اساس ماده 105 قانون مالیات های مستقیم، کاهش مالیات عملکرد تولید از 25 به 18 درصد و حتی بیشتر مطرح شده است. از طرف دیگر، مهلت قسط بندی بدهی قطعی واحدهای تولیدی نیز افزایش یافته که اقدام مناسبی است.

این کارشناس امور مالیاتی خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان می تواند در حوزه پرداخت وام ها نیز صورت بگیرد. به این معنا که واحدهای تولیدی فعال تر مشوق هایی دریافت کنند.

غیبی پور در خصوص این بند لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم که در کنار کاهش مالیات بخش تولید به افزایش مالیات ستانی از سرمایه گذاری های غیرمولد بپردازیم، تصریح کرد: صاحبان سرمایه به دنبال سرمایه گذاری در جایی هستند که برایشان سودآوری بیشتری داشته باشد. در شرایط فعلی بازدهی بخش صنعت و کشاورزی کمتر از خدمات است. دولت در راستای بهبود وضعیت به اعطای مشوق های مالیاتی در زمینه های مولد روی آورده است. این مشوق ها می تواند سرمایه ها را به سمت تولید سوق دهد. یکی از مهم ترین کارهایی که باید صورت دهیم این است که به شناسایی کارآفرینان واقعی و حمایت از آن ها مبادرت کنیم.

وی در خصوص اعمال مالیات بر سرمایه و دارایی خاطرنشان کرد: هر چقدر بتوانیم از مالیات بخش تولید کم کنیم و مالیات ستانی را بر بخش های غیرمولد متمرکز کنیم، بهتر است. در کشورهای دیگر از موارد مختلف مثل خودرو، زمین، ملک و دارایی مالیات می گیرند. این پیشنهاد در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است و منطقی هم به نظر می رسد. قانون مالیات بر عایدی سرمایه به همین معناست که بر درآمد افراد مالیات ببندیم.

این کارشناس امور مالیاتی خاطرنشان کرد: در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی برای سرمایه های خرد مردمی نیز در جذب سرمایه ها به بخش مولد تأثیرگذار خواهد بود. به طور کلی، این لایحه را می توانیم بهترین لایحه دولت در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم بدانیم.

وی  تأکید کرد: لازمه بهره مندی از مزیت های لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در زمینه کاهش مالیات تولید و افزایش مشارکت و حضور مردم در بخش مولد اقتصاد این است که این لایحه به سرعت در مجلس مورد بررسی و تصویب قرار بگیرد. بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گروی تصویب لوایحی است که در راستای حمایت از تولید و کمک به رشد اقتصادی کشور است.

گفتنی است، واقعیات در کشور ما نشان می دهد که افراد از رکود سرمایه سود بیشتری می برند. به عبارت دیگر، بخش های تولیدی، کشاورزی و صنعت سودآوری بالایی ندارند و سرمایه گذاران ترجیح می دهند به این بخش ها ورود نکنند.

به زعم کارشناسان، مالیات مانند یک ابزار در دست دولت است که می تواند از آن در راستای کمک به تولید و رشد اقتصادی کشور استفاده کند. در همین راستا، دولت لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مطرح کرده است. در این لایحه پیشنهاداتی مبنی بر حمایت از تولید و صادرات، هدفمندسازی مالیات ها در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات، مقابله با سوداگری و... مطرح شده است.

بسیاری از کارشناسان، لایحه مورد بحث را بستری برای جذب سرمایه ها به بخش های مولد و مقابله با سوداگری می دانند. به زعم آنان، به منظور کمک به رشد اقتصادی کشور راهی به جز حمایت از تولید نداریم. به ویژه در شرایطی که تولید با محدودیت های فراوانی روبروست، باید تسهیلاتی برای این بخش قائل شویم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • افتتاح مدرسه خیرساز به همت خیر شیرازی
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟
  • ترانزیت ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تن کالا از قلمرو کشور
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • تداخلات چهار پلاک ثبتی در اراضی کشاورزی قم رفع شد