Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام محمدی گفت: حضور فعال و جدی در فضای مجازی امری مهم است، پنج سال پیش ما در سطح فضای مجازی کار کردیم اما کم است و نیازمند فعالیت جهانی هستیم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام علی محمدی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در جمع بندی جلسه هم اندیشی جامعه قرآنی در خصوص مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهپری اسلامی ایران که در هتل ارم برگزار شد با اشاره به اینکه در یک نظرسنجی بین قرآن و اهل بیت بیت(ع) شاهد تمایل ۵۳درصد مردم به سوی اهل بیت(ع) بودیم اظهار داشت: بین محافل قرآنی و محافل اهل بیت(ع) باید فاصله کمتر شود در حالی که این دو در کنار هم هستند و اول قرآن و سپس عترت را باید درنظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ما اگر بخواهیم از رسالت پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) دفاع کنیم باید قرآن کریم را ابتدا تقویت کنیم، ما اگر بخواهیم در عصر انقلاب قرآنی خوب عمل کنیم باید اهداف انقلابی و مجاهدانه را در پیش بگیریم، اقدامات هم جانبه و قیام مجاهدانه باید در این راستا انجام شود.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: ما باید یک کارگروه از بین جمع امروز انتخاب کنیم تا انتقادات و پیشنهادات عملی شود، زیرا بسیای از انتقادات و پیشنهادات خام است و باید یک کارگروه این امر را از جهات موافق و مخالف بررسی کند.

حجت الاسلام محمدی یادآور شد: بحث اطلاع رسانی و تشریح مسابقات قرآنی در سطح پایینی است، همچنین مخاطب نیز موضوع مهمی است که باید اهتمام بیشتری به آن داشته باشیم، سرباز، قشر جوان و حتی خانه دار همه مخاطب هستند که ما مسئولیت سنگینی در خصوص آنها داریم.

وی افزود: مسابقات حوزه و بانوان عمر دو ساله دارد و نباید توقع زیادی از آنها داشت اما مسابقات آقایان سی و پنج دوره برگزار می شود پس ما در این راستا مسئول هستیم، ضمنا حضور فعال و جدی در فضای مجازی امری مهم است، پنج سال پیش ما در سطح فضای مجازی کار کردیم اما کم است و نیازمند فعالیت جهانی هستیم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ما از ستاد عالی انتظار داریم چون پل ارتباطی بین سازمان قرآنی و جامعه قرآنی است، ممکن است در جایی افراط و تفریط دیده شود اما ما تا به حال اجازه ندادیم تفکر یا جناح خاصی وارد مسابقات بشود اما سیاست کلی نظام در مورد قرآن باید اجرایی شود.

حجت الاسلام محمدی ابراز داشت: مسابقات قرآنی بی جهت و بی اهمیت نیست و مشکل اصلی ما عمل نکردن به قرآن است اگر ما اینگونه عمل نکنیم بین مسابقات ما با مالزی و غیره فرقی نمی کند.

وی خاطرنشان کرد: نقد عالمانه و دلسوزانه را مورد استقبال قرار می دهیم، ما در برخی برنامه های تلویزیونی و رادیوی شاهد نقد غیرمنصفانه بودیم که بعدا مورد اصلاح قرار گرفت، جامعه قرآنی شجاعت به خرج بدهد و پای کار بیاید تا در یک جلسه خاص مطالبات یکدیگر را بیان کنیم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان گفت: جامعه قرآنی و بزرگان قرآنی در سطح کشور نقدها را بشنونند زیرا برخی انتقاداها نیاز به پاسخ دارد و برخی هم برای ارتقا و کمال جامعه قرآنی نیاز است.
 

پایان پیام/523

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران برجام کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد دولت ماه رمضان کانون های مساجد مصلی خروج آمریکا از برجام ترامپ و برجام مسابقات بین المللی قرآن حجت الاسلام محمدی سازمان اوقاف و امور خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«محفل امام حسنی ها» توطئه ها و تبلیغات دشمن را خنثی کرد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در حالی که ایام نوروز را سپری می‌کنیم و خبری از شلوغی‌های عجیب و غریب و ترافیک سرسام آور تهران نیست، اطراف ورزشگاه آزادی جمعیت قابل ملاحظه‌ای به چشم می‌خورد و مردم دسته دسته وارد ورزشگاه می‌شوند.

بله بیش از ۱۰۰ هزار نفر در روز سه شنبه محفلی قرآنی را با توسل به امام حسن مجتبی (ع) شکل دادند، شرک کنندگان در این محفل پرچم‌های رنگی با ذکر «امام حسن (ع) » پرچم ایران و یا فلسطین در دست داشتند و شور و نشاط و جذابیت وصف ناپذیری در ورزشگاه به چشم می‌خورد.

در خصوص تأثیر این محفل بزرگ بر فرهنگ عمومی جامعه با حجت الاسلام سید محسن محمودی، معاون پارلمانی و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران که عضو شورای فرهنگ عمومی این استان هم است، به گفت وگو نشستیم، که حاصل آن در ادامه می‌آید:

* نظر شما در خصوص ضیافت بزرگ قرآن تهران در روز سه شنبه چیست؟

محفل قرآنی که در ورزشگاه آزادی تحت عنوان «محفل امام حسنی ها» برگزار شد، اقدام خوب و مناسبی بود، که نیاز اجتماعات قرآنی ما است.

بحمدالله در حوزه قرآن اقدامات گروهی و انفرادی فراوانی در حال انجام است و تلاش‌های خوبی صورت گرفته اما اینکه بیاید و در یک اجتماع باشکوه این حرکت‌ها و توجهات قرآنی در معرض دید و توجه قرار گرفته و تبدیل به یک مانور قرآنی در جامعه شود، کمتر اتفاق افتاده و یا در نوع خود تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده بود.

* تداوم چنین برنامه‌هایی چقدر در جامعه ما می‌تواند، اهمیت داشته باشد؟

ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند چنین مانورهایی در زمینه مسائل فرهنگی هستیم، چه در زمینه قرآن که پایه و اساس فرهنگ دینی ما است و چه اجتماعات منتسب به اهل بیت، در جشن‌ها، توسل ها، عیدها و عزاداری‌ها که آن‌ها هم در جایگاه خود باید مورد توجه قرار بگیرد.

در واقع باید این شور و شوق دینی مردم به رخ کشیده شود.

* روز سه شنبه شاهد سر دادن شعارهایی توسط شرکت کنندگان در اعلام حمایت از مردم فلسطین و نیز انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی بودیم، به نظر شما به عنوان رئیس ستاد برگزاری مراسم روز جهانی قدس استان تهران، این اقدام در آستانه روز قدس چه پیامی داشت؟

من از زحمتکشان این برنامه تشکر می‌کنم، خصوصاً در برهه زمانی اخیر که ما شاهد جنایات رژیم غاصب صهیونیستی هستیم و مظلومیت ملت فلسطین بیش از هر زمان دیگر به رخ کشیده می‌شود، این جشن باشکوه قرآنی در ورزشگاه آزادی یک مانور ضد صهیونیستی بود، که شعارهای کوبنده ضد صهیونیستی و برنامه‌ها و ابراز احساسات مردم در حمایت و همدردی با مردم فلسطین که برگرفته از آیات قرآن است، حال و هوای ویژه ای در شرایط موجود ایجاد کرد، که جای تقدیر دارد.

* تأثیر چنین مراسمی بر فرهنگ عمومی جامعه را چطور می‌بینید؟

باید این برنامه‌ها و جلسات قرآنی و دینی رونق بیشتر و استمرار پیدا کند، در شرایطی که برخی افراد تبلیغات سو کرده و برداشت‌های منفی دارند و این طور القا می‌کنند، که گرایش دینی جامعه ضعیف شده و نگاه مردم به قرآن و اهل بیت (ع) کمرنگ شده باید به خوبی نشان دهیم، که واقعیت جامعه چنین نیست.

درست است، که ممکن است، برخی رفتارها سبب بروز گلایه مندی هایی شده باشد، اما انس مردم با قرآن و اهل بیت واقعیتی است، که در وجود هر مسلمان و شیعه‌ای متبلور است و در بزنگاه‌ها خودش را نشان می‌دهد.

چنین اجتماعات قرآنی به نوعی خط بطلان کشیدن بر تفکرات انحرافی و تبلیغات سو دشمنان مبنی بر فاصله گرفتن جامعه از معنویات است، دشمن در تبلیغات خود سعی دارد، نشان دهد، جامعه عامل به تعالیم قرآن نیست و برخی ظواهر انحرافی را به کل جامعه تسری می‌دهند.

این برنامه‌های قرآنی و اجتماعات بزرگ در قالب همایش‌ها و تجمعات ضمن اینکه نشان دهنده انس و علاقه مردم به ساحت قرآن و اهل بیت است، توطئه‌های دشمنان را نیز خنثی می‌کند و تبلیغات سو دشمن را بی اثر می‌سازد.

امیدواریم قرآن کریم و حضرات معصومیت (ع) به ما عنایت کنند و روز به روز برنامه‌های قرآنی و توسلات به معصومین در جامعه ما رونق بیشتری پیدا کند.

کد خبر 6063907

دیگر خبرها

  • محفل قرآنی «امام حسنی‌ها» مصداق بارز تعظیم شعائر الهی است
  • «محفل امام حسنی ها» توطئه ها و تبلیغات دشمن را خنثی کرد
  • محفل انس با قرآن کریم با شرکت فعالانی از جامعه قرآنی استان اردبیل
  • قرآن جامع‌ترین منبع پاسخگویی به نیاز بشریت است
  • ساحل بوشهر در ایام نوروز فضای معنوی و قرآنی به خود گرفته است
  • حضور فعال حوزویان و استقبال مردم در نمایشگاه قرآن
  • حضور مردم در محفل قرآنی، حکایت از وجود چتر معنویت در جامعه دارد
  • بیش از ۱۰۰ مرکز قرآنی وابسته به انجمن قرآن‌پژوهی حوزه در قم فعال است
  • بخش بین الملل نمایشگاه قرآن
  • برگزاری مسابقات قرآنی بخاطر عمل به آیات الهی است