Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@02:04:49 GMT

70 درصد محصولات کشاورزي ري فرآوري مي شود

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۰۹۹۰۰

70 درصد محصولات کشاورزي ري فرآوري مي شود

خبرگزاري آريا - شهرري – ايرنا - رييس سازمان جهاد کشاورزي استان تهران گفت: 70 درصد از محصولات کشاورزي در شهرستان ري فرآوري مي شود که از اين لحاظ داراي جايگاه برتر در استان است.

به گزارش ايرنا، کريم ذوالفقاري روز دوشنبه درهمايش بررسي مشکلات آب و کشاورزي در شهرستان ري اظهار کرد: اين ميزان از سرمايه گذاري در حوزه کشاورزي رقم قابل توجهي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه براساس برنامه توسعه، محصولات توليدي بايد يک مرحله از صنايع تبديلي و تکميلي را طي کنند، ادامه داد: وزارتخانه هاي مربوط بايد نسبت به حمايت هدفمند از استقرار و گسترش صنايع تبديلي، تکميلي و نگهداري محصولات اساسي کشاورزي توسط بخش غيردولتي در قطب هاي توليدي اقدام کنند.
ذوالفقاري ادامه داد: کشتارگاه، بسته بندي تخم مرغ، توليد و فرآوري توليدات جانبي خوراکي(انسان و دام)، بسته بندي گوشت قرمز، سردخانه ثابت زير صفر درجه، پاک کردن و بسته بندي سبزيجات، حبوبات، غلات و برنج از جمله صنايع ايجاد شده در حوزه صنايع تبديلي و تکميلي کشاورزي در شهرستان ري است.
وي در ادامه با بيان اينکه کشاورزان جنوب تهران با مشکل کم آبي مواجه هستند، افزود: بايد از آب هاي روان و سطحي و تصفيه خانه هاي جنوب تهران بهره برداري درست کرد و حقابه کشاورزان اين منطقه را از محل تصفيه خانه ها و رودخانه هاي جنوب گرفت.
وي تصريح کرد: آب هايي که وارد مناطق جنوبي تهران مي شود، شرايط کيفي مناسب براي آبياري بسياري از محصولات کشاورزي اين منطقه را ندارد.
رييس سازمان جهاد کشاورزي استان تهران يادآور شد: هم اکنون 2 تصفيه خانه در جنوب تهران وجود دارد و 2 تصفيه خانه ديگر نيز در حال احداث است که حقابه مردم اين منطقه را پرداخت نمي کنند.
وي اضافه کرد: اگر آب هاي روان اين منطقه ساماندهي و تصفيه شوند، مشکل کم آبي کشاورزان نيز حل مي شود.
وي به خشکي قنوات جنوب تهران بر اثر احداث خط مترو نيز اشاه کرد و گفت: برخي از قنات هاي اين منطقه بدليل کم آبي و بخشي نيز توسط احداث خط مترو خشک شده اند که بايستي خسارت وارده به کشاورزان توسط مترو پرداخت شود.
شهرستان ري با 11 هزار و 500 هکتار از اراضي کشاورزي ، سالانه در حدود 850 هزار تن محصولات کشاورزي و زراعي را توليد مي کند، اين شهرستان داراي رتبه اول در توليدگندم، ذرت علوفه اي، صيفي جات، شير و رتبه دوم را در توليد تخم مرغ در استان تهران را دارد.
همايش « بررسي مشکلات آب و کشاورزي در شهرستان ري» امروز دوشنبه با حضور محسن عليجاني، فريده اولاد قباد نمايندگان مردم تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس شوراي اسلامي، ذوالفقاري رييس جهاد کشاورزي استان تهران و جمالي پور فرماندار ري و جمعي از کشاورزان اين منطقه در شهرري برگزار شد.
6003
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۰۹۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: امسال برای نخستین‌بار ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع آبی و دیم شهرستان نهاوند برداشت می‌شود.

توکل آبشناس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای نخستین‌بار ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند، امسال به کشت هفت نوع گیاه دارویی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت می‌شود که همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

آبشناس اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی‌رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم‌آب‌بر، امسال برای نخستین بار برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته‌اند.

وی در ادامه به افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: کشت دانه‌های روغنی کلزا به عنوان گیاهی دارویی، کم‌آب‌بر و ضروری برای تولید روغن امسال در شهرستان نهاوند دو برابر شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: امسال ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی کم‌آب‌بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبورعسل را از جمله مزایای کشت کلزا عنوان کرد.

آبشناس با اشاره به اینکه محصول کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، یادآور شد: از سیاست‌های اصولی جهادکشاورزی ترویج کشت محصولات کم‌آب‌بر مانند کلزا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • نحوه پرورش میلیون‌ها قورباغه غول پیکر گوشتی توسط کشاورزان تایلندی (فیلم)
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد