Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@21:19:57 GMT

استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر برای مقابله با بحران آب

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۱۰۳۷۴

استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر برای مقابله با بحران آب

سرپرست معاونت پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به نیازسنجی انجام شده و برای مقابله با بحران آب، سازمان جهاد دانشگاهی در بحث انرژی های تجدید پذیر وارد عمل شده است که بومی سازی این تکنولوژی می تواند گام موثری برای رفع بحران آب باشد .    به گزارش ایسنا، منطقه  آذربایجان شرقی، دکتر نجف قراچورلو در جلسههم اندیشی توسعه فعالیت های جهاددانشگاهی استان با اشاره به فعالیت‌های معاونت پژوهشی این سازمان اظهار کرد: در حوزه پزشکی فعالیت سازمان جهاددانشگاهی در زمینه درمان ناباروری و آزمایشگاه های تخصصی و فوق تخصصی است؛ و همچنین راه اندازی کلینیک طب پیشگیری و ارتقای سلامت از دیگر فعالیت‌های این سازمان در حوزه پزشکی است که امیدواریم در سال جاری به بهره برداری برسد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    قراچورلو گفت: زمانی که پروژه هایی را اجرا می کنیم صرفا اجرای پروژه را در اولویت قرار نمی دهیم، بلکه خوداکتفایی نظام را نیز دنبال کرده و فعالیت ها را با سمت اشتغالزایی پیش می بریم .    وی ادامه داد: برنامه آتی این سازمان تبدیل پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی به یک پژوهشگاه و ایجاد یک پژوهشکده در حوزه فناوری با رویکرد انرژی های نو و همچنین پژوهشکده ای در بخش پزشکی به عنوان پشتیبانی کننده علمی و توسعه درمان ناباروری است .   قراچورلو با اشاره به افزوده شدن نام جهاد دانشگاهی به بند (ز)  تبصره ( ۹) بودجه  سال جاری، اضافه کرد: برخورداری این بودجه‌های پژوهشی می‌تواند در راستای اضافه شدن بر فعالیت‌ها و برای رفع مشکلات و پروژه های تحقیقاتی موثر باشد.     رئیس پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی اظهار کرد: با عنایت به رسالت جهاددانشگاهی در زمینه رفع نیازهای پژوهشی- آموزشی و همچنین نیاز روز افزون کشور به اجرای تحقیقات برنامه‌ریزی شده و هدفمند، معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در سال 1388 اقدام به صدور مجوز موافقت اصولی پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی کرده است.     وی ادامه داد: این پژوهشکده در سه گروه پژوهشی شامل گروه توسعه پژوهشی جامعه شناسی، توسعه مدیریت و  برنامه ریزی منطقه ای فعالیت می کند که تا کنون بیش از ۶۰ پروژه تحقیقاتی و تولیدی را از بدو شروع فعالیت خود به سرانجام رسانده است .    وی توضیح داد: برخی از این پروژه ها در قالب شبکه برنامه گروه ها قرار دارد که  به جای پرداختن به کارهای پراکنده، هر گروهی یک برنامه سه ساله را دنبال کرده و پروژه‌هایی به شکل تولید، تعریف کرده است و نهایتا بعد از سپری شدن مدت زمان شبکه برنامه به یک دانش فنی و قطبیت خواهد رسید که دستگاه های اجرایی می‌توانند با پرداخت ۵۰ درصد هزینه های پروژه، همکاری مشترکی را با پژوهشکده شروع کنند .   
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آذربایجان شرقی انرژی درمان دستگاه های اجرایی طب موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد