Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از معضلات احتمال شیوع بیماری‌های دامی از جمله تب برفکی، نبود میدان فروش دام و جابه‌جایی های غیرمجاز در سطح استان است. 

به گزارش ایسنا، عبدالله بهمنش در جلسه بررسی ساماندهی وضعیت کشتارگاههای استان افزود: کنترل حمل و نقل دام و استفاده از میدان دام در استان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه برخی از کشتارگاه های دام استان نیاز به تجهیز دارند، اظهار کرد: باید حوزه بهداشت و سلامت غذایی مردم به شکل جدی مورد توجه قرار گیرد . 

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: پروسه کشتار دام عوارضی دارد که باید تحت کنترل قرار گیرد . 

بهمنش با اشاره به تدوین کتابچه وظایف بهداشتی دستگاه های استان تصریح کرد: توجه دستگاه ها به تحقق موارد احصا شده ضروری است. 

وی پایین بودن ظرفیت سردخانههای نگهداری لاشه، نبود برق اضطراری، نبود خودرو مخصوص حمل بهداشتی لاشه، اتاق پیش سرد، نامناسب بودن سیستم دفع فاضلاب و روشنایی پایین سالن های کشتار را از مهمترین مشکلات احصا شده مراکز کشتار دام  استان دانست. 

همچنین عزیز فیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی کمیته نظارت و کنترل کشتارگاه های دام استان خبر داد و گفت: هفت کشتارگاه دام در استان وجود دارد که کمیته نظارت با همکاری نماینده فرمانداری ها و شهردارهای مناطق هدف بازدید از این مناطق را عملیاتی خواهند کرد. 

وی با بیان اینکه نظارت ها با تکیه بر آیین نامه های بازرسی و تاکید بر موارد بهداشتی اجرایی می شود، اظهار کرد: توسعه و تجهیز کشتارگاه ها نیز مورد تاکید است. 

فیلی بر تحقق خصوصی سازی و نگاه مشارکتی برای توسعه کشتارگاه ها تاکید و بیان کرد: همچنین باید تفاهم نامه میان دامپزشکی کشور با شهرداری ها و دهیاری ها مورد توجه قرار گیرد. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همچنین صدور مجوز برای ایجاد کشتارگاه دام در استان با نیازسنجی مناطق انجام خواهد شد و صدور مجوزها کاهش خواهد یافت. 

فیلی با بیان اینکه مصرف گوشت به ویژه گوشت قرمز در استان دو برابر میانگین کشوری است، تصریح کرد: این وضعیت، اهمیت توجه ویژه موارد صحیح، اصولی و بهداشتی در حوزه کشتار دام را می رساند . 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: ‌بیماری های مختلفی در حوزه دامی در کمین است و باید برای کنترل و جلوگیری از بروز آن تلاش کرد. 

محسن جعفری نژاد بسطامی، مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ساماندهی کشتارگاه های استان در راستای افزایش ایمنی محیط و جلوگیری از بروز بیماری ها ضروری است . 

وی افزود: کنترل ضایعات خروجی کشتارگاهها و مواردی مانند خون آبه حاصل از کشتار دام که می تواند آلودگی های مختلفی را رقم بزند، مورد تاکید است . 

جعفری نژاد بسطامی با بیان اینکه کنترل در حوزه چاه های جذبی کشتارگاه ها از بروز مشکلات و آلودگی منابع جلوگیری می کند، اظهارکرد: تحقق توسعه و تجهیز سلامت محور کشتارگاه های استان ضروری است . 

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: همچنین کنترل و نظارت صحیح بر مراکز کشتارگاهی توسط مدیریت مراکز، از بروز تخلفات و برخورد های دستگاه های نظارتی جلوگیری می کند . 

جعفری نژاد بسطامی از جمله مهمترین مشکلات کشتارگاهی دام را در حوزه بار اقتصادی این مراکز دانست و تصریح کرد: این مراکز که بسیاری از آنها در استان زیر نظر شهرداری هستند، با نگاه خدماتی فعالیت دارند و شهرداری ها با وجود همه تلاش ها به تنهایی توان اجرایی در این حوزه را ندارند . 

وی ادامه داد: بکارگیری ظرفیت های بخش خصوصی به رفع بسیاری از مشکلات کمک می کند. 

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: باید واحدهای دارای ظرفیت به نحو مطلوب تری فعال شوند و فرآیند توسعه و تجهیز به شکل مناسبی انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بیماری دام و طیور دامپزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد

فرمانده ناحیه مقاومت شهرستان کهگیلویه از برگزاری اجلاس شهدای کهگیلویه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سردار مصطفی مثنوی، ظهر امروز _یکشنبهنهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد، اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه با سخنرانی محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور ساعت ۲۰:۰۰ روز دوشنبه، دهم اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی شهر دهدشت برگزار می‌شود.

وی افزود: نخستین کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۵ برگزار شد و دومین کنگره نیز از روز ششم اردیبهشت سال‌جاری آغاز شده است.

جانشین سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجلاس بزرگداشت شهدا در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود و اولین اجلاس روز ششم اردیبهشت به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ۲۰۸ شهید ارتش کهگیلویه و بویراحمد با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی و حضور گسترده مردم در شهر گچساران برگزار شد.

سیدعلی‌اصغر پوربهشت، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه در نشست خبری که به مناسبت اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه برگزار شد، اظهار کرد: از همراهی و همکاری خبرنگاران و جامعه رسانه‌ای کهگیلویه در پوشش برنامه‌های اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان و انعکاس اخبار این اجلاسیه قدردانی می‌کنم و از روحیه بسیجی خبرنگاران جز این انتظاری نیست.

وی افزود: ستاد اجرایی اجلاس شهرستان و شورای سیاست‌گذاری کنگره و اجلاس شهدا با تشکیل ۱۷ کمیته مختلف، مأموریت خود را آغاز کرد.

پوربهشت با بیان اینکه از زمان آغاز ستاد اجرایی اجلاس تاکنون بیش از پنج هزار برنامه در سطح شهرستان اجرا شده‌است، تصریح کرد: هدف از برگزاری کنگره ملی شهدا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و انتقال آن‌ها به نسل جدید است.

وی خاطرنشان کرد: از ۴۱۲ شهید والامقام شهرستان در حال حاضر تنها والدین کمتر از ۵۰ شهید در قید حیات هستند و ضرورت دارد با برگزاری اجلاس مختلف فرهنگ ایثار و شهادت را سینه‌به‌سینه به نسل‌های بعد انتقال دهیم.

رئیس ستاد اجرایی اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه گفت: با همکاری و مشارکت شهرستان‌های چهارگانه تاکنون تعداد ۳۸۱ برنامه و یادواره شهدا در قالب‌های گوناگون برگزار شده است.

وی با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده تاکنون در سطح شهرستان افزود: سرکشی و تجلیل از همه خانواده شهدا، جانبازان بالای ۵۰ درصد و آزادگان، تجلیل از ۵۵۰ نفر از رزمندگان دوران دفاع مقدس که نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشتند، کاشت دو هزار نهال در عرصه‌های منابع طبیعی و معابر به نیابت از شهدا و توزیع تعداد ۲۲۰ فقره جهیزیه هر کدام به نام یک شهید والامقام از جمله برنامه‌های اجرا شده در سطح شهرستان هستند.

کد خبر 748754

دیگر خبرها

  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد