Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، گشایش سفارت آمریکا در بیت المقدس، هفتاد سال بعد از تأسیس کشور غاصب اسرائیل، تظاهرات گسترده فلسطینیان را در پی آورده و در این روز شمار زیادی از فلسطینی‌های غزه در مرز‌های این باریکه با سرزمین‌های اشغالی شهید و زخمی شدند.

بر اساس تصمیم دونالد ترامپ، که پانزدهم آذر سال گذشته بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت، آمریکا روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت را برای انتقال سفارت خود از تل‌آویو به بیت المقدس تعیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما هزاران فلسطینی غزه از بامداد دوشنبه در طول مرز‌های باریکه غزه با اسرائیل تظاهرات اعتراضی برگزار کرده‌اند. گزارش شده که ده‌ها هزار فلسطینی در تجمع‌های ساعات اولیه این اعتراض مشارکت کردند.

منابع خبری و بیمارستانی فلسطینی از افزایش شمار کشته‌ها و زخمی‌ها در تظاهرات ساعات اولیه خبر می‌دهند. دستکم در سه ساعت نخست تظاهرات ۳۷ فلسطینی شهید شدند. اما به نظر می‌رسد این آمار افزایش یابد.

خبر می‌رسد تعداد زخمی شدگان در مرز‌های نوار غزه در جریان تظاهرات به بیش از ۱۷۰۰ تن رسیده است. خالد البطش از رهبران جنبش جهاد اسلامی بر اثر استنشاق گاز‌های سمی دچار مسمومیت شد. دیده بانی مقاومت در جبالیا در شمال غزه هدف گرفته شد. نیرو‌های رژیم صهیونیستی خاکریز‌ها در طول مرز‌های غزه؛ جایی که چادر‌های "بازگشت" برپا شده، بیشتر کرده و تجهیزات نظامی بیشتری را به منطقه فرستادند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد تعدادی از فلسطینیان تلاش کردند از فرصت شلوغی مرز استفاده کرده و با نفوذ به اراضی اشغالی، نظامیان صهیونیست را گروگان بگیرند. وی با بیان اینکه «گادی آیزنکوت» رئیس ستادکل ارتش این رژیم، شخصا به تظاهرات در مرز غزه نظارت می‌کند، گفت: تا کنون ۳۵ هزار فلسطینی در ۱۲ نقطه از مناطق مرزی تظاهرات کرده و در حال پرتاب کوکتل‌مولوتف و مواد آتش‌زا هستند.

از جمله شهدای امروز «احمد محمود الرنتیسی» پسر «محمود الرنتیسی» از اعضای ارشد حماس بود؛ «احمد» برادرزاده «عبدالعزیز الرنتیسی» از بنیانگذاران حماس بود. شمار شهدا به ۴۰ نفر و تعداد مجروحان به ۲۰۰۰ افزایش یافته است.

تشکیلات خودگردان در واکنش به آمار بالای شهدا و مجروحان اعلام کرد: اسرائیل در غزه کشتارگاه وحشتناکی به راه انداخته است.

انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس که به معنی به رسمیت شناختن این شهر به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و نادیده گرفتن حق فلسطینیان برای برپایی پایتخت دولت آینده خود در این شهر و حاکمیت بر شرق آن است، خشم مسلمانان جهان را برانگیخته است.

بنابر قوانین بین‌المللی و پنج دهه موضع رسمی دولت‌های آمریکا، شرق بیت‌المقدس بخشی از سرزمین‌های اشغالی بوده است. فلسطینیان شرق بیت‌المقدس را برای پایتخت کشور مستقل آینده خود در نظر دارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: روز خشم تظاهرات ضد صهیونیستی بیت المقدس رژیم صهیونیستی فلسطین اشغالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۴۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هراس نتانیاهو از صدور حکم بازداشت/ اسرائیل منتظر تحولات در جبهه‌های همزمان است

 رای الیوم گزارش داد، بن کاسبیت تحلیلگر کهنه کار صهیونیست با اشاره به تداوم جنگ افروزی نتانیاهو و اصرار بر حمله به رفح در مقاله‌ای در رسانه صهیونیستی معاریو نوشت: «هیچ تصویری از پیروزی در شهر رفح نیست و نتانیاهو از شدت وحشت فلج شده و قادر به اتخاذ یک تصمیم مهم نیست. علت هراس و وحشت او نیز نگرانی شدید از صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین المللی کیفری است.»

این تحلیلگر صهیونیست افزود: نتانیاهو مدتی است که باری بر روی دوش اسرائیل است و باید کنار رود. تنها موضوعی که نتانیاهو را به سمت دیوانگی و حمله به رفح سوق می‌دهد، حکم بازداشتی است که دادگاه بین المللی لاهه تهدید به صدور آن علیه او می‌کند.

وی به نقل از دو منبع عالی رتبه که یکی از آنها صهیونیست نیست، ادامه داد: نتانیاهو در جریان گفت وگوی تلفنی اخیر خود با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، او را تهدید کرده که اگر مانع از صدور حکم بازداشت بین المللی علیه او نشود، از مذاکرات مربوط به آتش بس دست خواهد کشید و به رفح؛ با یک میلیون آواره یا بدون آن، حمله خواهد کرد.

کاسبیت افزود: نتانیاهو طبق گفته افراد نزدیک به او هفتاد تا هشتاد درصد از وقت و انرژی خود را بر صدور حکم بازداشت بین المللی خود و مقامات صهیونیست متمرکز کرده است.

وی تاکید کرد: حکم بازداشت سرنوشت شخصی نتانیاهو است. وی نمی‌تواند زندگی بدون سفر‌های لذت بخش به خارج را تصور کند.

شایهار تزوی دیگر تحلیلگر صهیونیست نیز در معاریو نوشت: اسرائیل انتظار تحولاتی را در جبهه‌های همزمان می‌کشد و طی روز‌ها یا هفته‌های آتی ممکن است که به مرحله حساسی برسد که در جایگاه آن در سال‌های آتی تاثیرگذار است.

وی افزود: بحث درباره بازگردانیدن اسرا، تشدید جنگ با حزب الله در شمال و نیز عادی سازی روابط با عربستان مطرح است. همه اینها در حالی است که خطر صدور حکم بازداشت از سوی دادگاه لاهه علیه مسئولان بارز اسرائیل وجود دارد. در وهله نخست به نظر می‌رسد که این تحولات از هم جدا هستند، اما همه به یکدیگر مربوط هستند و هر تحولی بر دیگری به شکل مستقیم و دراماتیک تاثیر می‌گذارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ارتش اسرائیل تخلیه ساکنان شرق رفح را آغاز کرد
  • تحصن دانشجویان ایتالیا در همبستگی با فلسطین+ فیلم
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • آغاز نقشه اسرائیل برای حمله به رفح؟ کوچاندن فلسطینیان از منطقه شرقی رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی کلید خورده + فیلم
  • هراس نتانیاهو از صدور حکم بازداشت/ اسرائیل منتظر تحولات در جبهه‌های همزمان است
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست