Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به نقل از اسپوت‌نیک، دولت استرالیا اعلام کرد از ماه جولای سال 2019 هرگونه  نقل و انتقال پول نقد بالای 10 هزار دلار ممنوع خواهد بود.

کانبرا اعلام کرده است این اقدام با هدف جلوگیری از فرار مالیاتی، پولشویی و حمایت مالی از تروریسم انجام می‌شود. افراد باید برای انتقال پول بیش از این میزان از کارت‌های اعتباری و چک‌های مسافرتی و بین بانکی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مزایای این اقدام برای دولت استرالیا این است که بازار تنباکوی این کشور که میزان مالیات آن نیز بسیار بالاست با با روی آوردن به  نقل و انتقال دیجیتالی منافع زیادی برای دولت کانبرا خواهد داشت.

به گفته اسکات موریسون خزانه‌دار دولت استرالیا گفت این سهم دولت استرالیا برای باندهای خلافکار تروریست‌ها و آنها که می‌خواهند از پرداخت مالیات فرار کنند و یا اینکه از فرار مالیاتی افراد دیگر سودجویی کنند خبر بسیار بدی خواهد بود.

با کنار گذاشتن فرار مالیاتی و حمایت مالی از تروریسم هدف اصلی دولت استرالیا از اجرای چنین سیاستی جلوگیری از فرار مالیاتی بازار تنباکو و سیگار است چرا که دولت استرالیا بیشترین میزان مالیات را از سیگار و تنباکو در دنیا می‌گیرد. در حال حاضر هر بسته سیگار یا تنباکو در استرالیا حدود 40 دلار است که به همین دلیل تعجبی ندارد که افراد برای عدم پرداخت مالیات در این کشور در بازار تنباکو یا سیگار از پول نقد به جای نقل و انتقالات بانکی استفاده کنند تا بتوانند با عدم پرداخت مالیات سود بیشتری کسب کنند.

بنا به اعلام سازمان خزانه‌داری استرالیا این کشور سالانه 50 میلیارد دلار از محل استفاده از پول نقد به جای نقل و انتقالات بانکی و فرار مالیاتی درآمد از دست می‌دهد.

یکی از اهداف ایران نیز از اجرای سیاست مشابه ارزی، جلوگیری از فرار مالیاتی و شکل گیری بازارهای سیاه بدون حضور نظارت های بانکی بود.

از دیگر اهداف اجرای این سیاست می توان به جلوگیری از ذخیره سازی غیر قانونی و یا قاچاق ارز در کشور توسط افراد سودجو اشاره کرد.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها