Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل حزب‌الله لبنان در سالروز اشغال فلسطین که با دومین سالروز شهادت مصطفی بدرالدین از فرماندهان حزب‌الله همزمان شد، سخنانی درخصوص تحولات منطقه و مسائل داخلی لبنان ایراد می‌کند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان گفت: در ابتدا باید مجددا شهادت مصطفی بدر الدین را تسلیت عرض کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که از این فرماندهان سخن می‌گوییم آن‌ها در شرایط خاصی زندگی کردند. ماهیت چالش ضد آن‌ها ایجاب می‌کند که آن‌ها اسامی و صورت‌های خود را مخفی نگه دارند. آن‌ها جنود الله هستند به ویژه آنانی که مسئولیت ویژه نظامی دارند. از این رو می‌گوییم حاج علاء یا حاج فلان و سپس از اسامی واقعی آن‌ها سخن می‌گوییم تا مردم با آن‌ها آشنا شوند و در زمین همانگونه که در آسمان شناخته شده اند، شناخته شوند.

وی افزود: هنگامی که شهید مصطفی بدر الدین به سوریه به همراه بسیاری از فرماندهان رفت. من امروز وظیفه خود می‌دانم که از یکی از آن کادر سیاسی که به سید مصطفی بدر الدین ملحق شدند سخن بگویم. اقدام جهادی با تعدادی از برادران که برخی شهید شدند و برخی در قید حیات هستند و ما به دلایل امنیتی نام آن‌ها را نمی‌بریم شروع شد. افرادی که در زمینه نظامی و امنیتی فعالیت می‌کنند باید که که اسامی و چهره‌های آن‌ها مخفی بماند و روزی باید نام آن‌ها با طلا نوشته شود. سید مصطفی بدر الدین یکی از آن افرادی بود که عمر خود را در این راه سپری کرد.

نصرالله گفت: عموما برداشت مردم از شخصیت نظامی به عنوان شخصیتی سخت است. در فرماندهان مومن این ویژگی در کنار شخصیت متناقض وجود دارد. آن‌ها در عین حال که در برابر دشمن سخت و مقتدر است در میان برادران مومن هستند. مومن باید که در برابر دشمن سخت و خشن باشد و میان برادران خود رحیم باشد. اشداء و سخت گیر و کوبنده با کسانی که خواهان غارت امت ما هستند و این ویژگی در مصطفی بدر الدین وجود داشت، اما در مقابل مهربان بود و این تناقض نیست. شدت ایمان می‌تواند که با رحمت ایمانی جمع شود.

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: مصطفی در زمینه جهادی در حزب الله مسئولیت‌های اساسی داشت و مسئولیت‌های مهمی را قبول کرد. پس از سال ۲۰۰۰ و تا امروز مسئولیت‌ها بزرگی را پذیرفت به ویژه پس از شهادت عماد مغنیه و مسئولیت پرونده‌های حساس یا جبهه‌های حساسی را متقبل شد که اول آن‌ها جبهه جنگ با دشمن اسرائیلی بود. بُعد امنیتی وارد رویارویی واقعی شد و حمایت از گروه‌های فلسطین تا بتوانند مقابله کنند و میدان عراق و برادران ما در تشکیل گروه‌های عراقی برای مقابله با آمریکا در عراق نقش واقعی ایفا کردند و از مرحله اشغال آمریکا تا نبرد با داعش نقش آفرینی کرد و در همه این عرصه مصطفی بدر الدین سربلند و پیروز خارج شد. ما از پیروزی یک نفر سخن نمی‌گوییم بلکه از مجموعه و گروهی و تلاش جمعی سخن می‌گوییم همانگونه که در بحث انتخابات نمی‌توان گفت که با تلاش یک شخص واحد موفق شدیم بلکه با تلاش‌های جمعی بود.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاد جدید آتش‌بس غزه منتشر شد

منابع صهیونیستی جزئیات توافق سه مرحله‌ای پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کردند.

به گزارش مشرق، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که پیش‌نویس توافق پیشنهاد شده به جنبش حماس شامل آزادی ۲۰ اسیر فلسطینی زن محکوم به حبس ابد در مقابل هر نظامی زن زنده اسرائیلی است.

بر اساس این توافق، جنبش حماس که هم‌اینک ۳ الی ۴ اسیر نظامی زن اسرائیلی را نزد خود در اختیار دارد و در مرحله نخست، ۶۰ الی ۱۰۰ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد آزاد می‌شوند.

در این گزارش آمده است، توافق مطرح شده سه مرحله‌ای بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید.

این رسانه عبری تشریح کرده است که در مرحله اول به مدت ۴۰ روز آتش بس ایجاد می‌شود و ۳۳ اسیر اسرائیلی در مقابل ۱۰۰۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند و مردم غزه به خانه‌های خود در شمال غزه باز می‌گردند.

طبق این توافق سه مرحله‌ای، در مرحله دوم به مدت ۴۲ روز آتش بس فوری ایجاد می‌شود، بقیه اسرای اسرائیلی از جمله چند سرباز آزاد می‌شوند، تعدادی اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند که تعداد و هویت آن‌ها هنوز مشخص نیست.

و در مرحله سوم به مدت ۴۲ روز آتش‌بس ایجاد می‌شود، اجساد تمام اسرای کشته شده اسرائیلی بازگردانده می‌شود، پیکر تمام شهدای اسیر فلسطینی پس داده می‌شود و ارتش اسرائیل از نوار غزه خارج می‌شود.

طبق گزارش منابع خبری، طرف‌های واسطه از جمله آمریکا، مصر و قطر منتظر پاسخ هیئت مذاکره کننده حماس به مفاد سه مرحله‌ای شروط آتش بس اعلام شده هستند.

در آخرین جزئیات مربوط به مذاکرات قاهره برای تبادل اسیران و آتش‌بس در غزه رسانه‌های مصری تاکید کردند پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بر سر آتش‌بس و توافق تبادل اسیران در نوار غزه حاصل شده است.

پیش از این کانال خبری قاهره به نقل از یک منبع بلندپایه گزارش داد که هیئت امنیتی مصر که در روند مذاکرات اسرائیل و حماس میانجی‌گری می‌کرد در مورد بسیاری از موارد اختلاف نظر به یک چارچوب توافقی دست یافته است.

این منبع به این کانال گفت که هیئت حماس وارد مصر شده و پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

پیش از این نیز، «احمد عبدالهادی» نماینده حماس در لبنان با اشاره به پایبندی حماس بر شروط چهارگانه خود، حضور مجدد هیأت مذاکره کننده حماس در مصر برای مذاکرات آتش بس را به دلیل عقب نشینی اشغالگران در دور جدید مذاکرات خواند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • ماکرون خواستار دستیابی نتانیاهو به توافق آتش بس شد
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • حزب الله مسئولیت حمله موشکی به «کریات شمونه» را به عهده گرفت
  • حزب الله مسئولیت حمله موشکی به «کریات شمونه» را به عهده گرفت
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • منابع مصری: مذاکرات آتش‌بس ادامه دارد
  • مفاد جدید آتش‌بس غزه منتشر شد
  • عضو ارشد حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از قبلی هاست | خواستار ورود دو کشور به عنوان ضامن توافق شدیم
  • جزئیات توافق پیشنهاد شده به حماس؛ سه مرحله در ۱۲۴ روز