Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دو ابتکار عمل صورت گرفته در زمینه تامین مالی اظهار کرد: در اولین ابتکار با تضمین شرکت راه‌آهن برای اولین‌بار در ایران بخش‌خصوصی موفق به دریافت ۱۰۵ میلیارد تومان اوراق صکوک می‌شود، همچنین در ابتکار دوم برای تأمین مالی بین‌المللی ۷۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی استفاده می‌شود که تضامین مورد نیاز آن نیز از سوی شرکت راه‌آهن تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، عباس آخوندی در حاشیه بازدید از خط تولید کارخانه واگن پارس اراک در جمع خبرنگاران اظهار کرد:خیلی خوشحالم تلاش‌های انجام شده طی چند سال گذشته و به‌ویژه پس از برجام به ترتیب در حال به ثمر رسیدن است.

وی افزود: قرارداد تأمین حدود ۶ هزار واگن باری و حدود ۱۰۰۰ واگن مسافری، همچنین قرارداد تأمین لوکوموتیو با مشارکت روس‌ها منعقد شده است.

آخوندی با بیان اینکه شرکت واگن پارس در سال ۹۶ حدود ۳۱۰ دستگاه واگن باری و ۵۰ دستگاه واگن مسافری تحویل مشتری داده است، گفت: این کارخانه امسال برای ساخت ۶۰۰ دستگاه واگن باری و ۵۰ دستگاه واگن مسافری برنامه‌ریزی کرده است.

وی با اشاره به تجهیز بخش لوکوموتیوسازی کارخانه واگن پارس خاطرنشان کرد: امروز قرارداد ساخت ۵۰ لوکوموتیو دیزل- الکتریک به‌منظور انتقال دانش و فناوری روز دنیا به شرکت‌های ایرانی منعقد شد که بر اساس این قرارداد مونتاژ و ساخت در کارخانه واگن پارس، تأمین مالی از سوی صندوق توسعه ملی و تضامین از سوی شرکت راه‌آهن انجام شده است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دو ابتکار عمل صورت گرفته در زمینه تأمین مالی اظهار کرد: در اولین ابتکار با تضمین شرکت راه‌آهن برای اولین بار در ایران بخش خصوصی موفق به دریافت ۱۰۵ میلیارد تومان اوراق صکوک می‌شود، همچنین در ابتکار دوم برای تامین مالی بین‌المللی ۷۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی استفاده می‌شود که تضامین مورد نیاز آن نیز از سوی شرکت راه‌آهن تامین می‌شود.

وی افزود: بدین ترتیب بخش خصوصی موفق به سرمایه گذاری در زمینه لوکوموتیو و ناوگان با تضامین شرکت راه‌آهن می‌شود.

آخوندی با توجه به توسعه ناوگان حمل و نقل ریلی و اولویت آن پس از توسعه خطوط و شبکه اظهار کرد: استراتژی وزارت راه و شهرسازی برای تامین مالی قراردادهای توسعه ناوگان نشان می‌دهد که صنعت ریلی می تواند نفس بکشد و برای هزاران نفر فرصت شغلی ایجاد کند.

وی در پایان با اشاره به راهکارهای اتخاذ شده در دولت برای بهبود وضعیت کارخانه هپکوی اراک به عنوان قطب ساخت ماشین آلات راهسازی کشور بیان کرد: مشکلات این کارخانه به طور مرتب از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت پیگیری می‌شود و در خصوص رفع مشکلات این کارخانه راهکارهایی از سوی وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور با هدف خرید محصولات این کارخانه در صورت تامین بودجه و اعتبارات لازم در دولت مطرح شده است بنابراین این کارخانه نیز باید در راستای ورود به بازار رقابتی هدفگذاری کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۱۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم