Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - ایرنا نوشت: گشت مشترک تعزیرات حکومتی در جریان بازدید سرزده از یک بازارچه در مرکز تهران، مقدار انبوهی خوراکی های قاچاق و غیر مجاز شامل گوشت گاو وحشی، خوک، آبزیان حرام گوشت، ماهی مرکب شکم پر، صدف، خرچنگ، هشت پا و محصولاتی مخصوص غذاهای کشورهای آسیای میانه قاچاق کشف و ضبط کرد.

عصر روز دوشنبه بر اساس اعلام یک گزارش مردمی، تیم گشت مشترک تعزیرات حکومتی همراه با نمایندگان دستگاه های نظارتی کارشناسان بهداشت، بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، کارشناس دامپزشکی و نیروی انتظامی از یک بازارچه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازارچه همه کالاها قاچاق و غیرمجاز بود و خوراکی های کشورهای آسیانه میانه بدون هیچ شناسنامه و هویت مشخص عرضه می شد که واحدهای متخلف پلمپ و همه اجناس آنها بر اساس صورتجلسه ای به سازمان اموال تملیکی واگذار و پرونده برای رسیدگی به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شد.
بهمن حسن بیگی قاضی و رئیس گشت مشترک تعزیرات در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق قانون، مواد خوراکی جزو کالاهای مجاز مشروط محسوب می شوند و چون این کالاها مجوزهای لازم را نگرفته و از مبادی قانونی وارد کشور نشده اند بنابراین اگر مصرف انسانی هم داشته باشند، غیرمجاز به شمار می آیند.
وی با تاکید بر اهمیت سلامت مردم، افزود: کالاهای خوراکی قاچاق چون مبداء و مشخصات ندارند در صورت عرضه با متخلفان برخورد می شود و و طبق ماده 27 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز چون محصول سلامت محور است، مجازات حبس دارد و بخشی از پرونده در شعب ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی و قسمت دیگر پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب مجتمع ویژه مبارزه با جرائم اقتصادی بررسی می شود.
این قاضی تعزیرات خاطرنشان کرد: ما به مردم برای مصرف کالاهای قاچاق تذکر و هشدار می دهیم زیرا شهروندان از عواقب و پیامدهای مصرف کالاهای بی هویت قاچاق بی اطلاع هستند؛ هر چند تذکرهایی توسط دستگاه های متولی و رسانه ها داده می شود.
حسن بیگی با تاکید بر حمایت از تولیدات ملی، اضافه کرد: فروش محصولات خارجی فاقد مجوز و مشخصات به هیچ عنوان مجاز نیست و به دلیل استقبال مردم و کثرت در عرضه وجود این کالاها و محصولات در بازار عادی شده است اما مردم بدانند عرضه کالاهای قاچاق ممنوع و تخلف است و با عرضه کنندگان برخورد قانونی و جدی می شود.
 هموطنان می توانند شکایات خود را در سامانه اینترنتی WWW.T135.IR یا سامانه پیامکی 300000135 سازمان تعزیرات حکومتی و از طریق شماره تلفن 124 بازرسی صنعت، معدن و تجارت ثبت و پیگیری کنند.

 

 

 

۴۲۴۲

کلید واژه‌ها : مواد غذایی - برخورد های تعزیراتی - واردات مواد غذایی - صنایع غذایی - تعزیرات -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی واردات مواد غذایی صنایع غذایی تعزیرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات سنگین شرکت پتروشیمی متخلف در قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن عزیزخانی اظهار کرد: پرونده یک شرکت پتروشیمی به اتهام قاچاق فرآورده‌های نفتی در شعبه تعزیرات حکومتی شهرستان البرز رسیدگی شد.

رییس اداره تعزیرات حکومتی البرز ارزش نفت گاز کشف‌شده را ۴۳۸ میلیون ریال برشمرد و افزود: با بررسی شواهد و مستندات، اتهام انتسابی محرز، حکم قطعی مدیرعامل و شرکت صادر که به‌موجب آن علاوه بر ضبط فراورده‌های نفتی مکشوفه، مدیرعامل شرکت به پرداخت یک میلیارد و ۳۱۶ میلیون ریال محکوم شد.

عزیزخانی گفت: با توجه به شعار سال در حمایت از بخش تولید و پیشگیری از بیکاری کارگران، محکومیت یک سال تعطیلی شرکت تبدیل به مجازات پرداخت چهار میلیارد ریال جزای نقدی شد.

وی با بیان آثار زیان‌بار قاچاق افزود: از بین رفتن منابع ملی، فربه‌شدن مفسدین، ورود پول‌های آلوده و اخلال در نظام اقتصادی بخشی از پیامدهای این پدیده شوم است.

کد خبر 6100982

دیگر خبرها

  • مجازات سنگین شرکت پتروشیمی متخلف در قزوین
  • قاچاقچی طلا در سیرجان ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد
  • جریمه ۲۵ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه آرد
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است
  • محکومیت ۱.۵ میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • محکومیت قاچاقچی الکل صنعتی
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند