Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیریت شعب بانک انصار استان کهگیلویه و بویراحمد از ساخت و افتتاح دومین خانه خانه بهداشت با حمایت مالی بانک انصار ، در روستای دلی رچ از توابع بخش مارگون در شهرستان بویراحمد، خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، مراسم افتتاح خانه بهداشت روستای دلی رچ از توابع بخش مارگون در شهرستان بویراحمد  با حضور عبدالرضایی مسئول قرارگاه حمایت های اجتماعی بانک انصار کشور، سردار بوعلی فرمانده سپاه فتح، رئوفی مدیرعامل بانک انصار استان در روستای دلی رچ افتتاح و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

---   ---   ---   ---

 مهدی رئوفی مدیر بانک انصار کهگیلویه وبویراحمد در آئین افتتاح دومین خانه بهداشت روستایی توسط بانک انصار و سپاه فتح گفت: توجه بانک انصار به حمایت های اجتماعی‌ و مشارکت در ساخت مدارس و مراکز درمانی در مناطق محروم از اولویت های مستمر این بانک می باشد.

وی افزود: در راستای طرح حمایت های اجتماعی ،  ساخت سه واحد خانه بهداشت در روستاهای محروم ایدنک ، دلی رچ و جوبریز ، نتیجه تلاش های بانک انصار استان کهگیلویه و بویراحمد است که اولین واحد خانه بهداشت به مناسبت دهه پر فروغ فجر در سال 96 در روستای ایدنک افتتاح شد و حالا شاهد افتتاح دومین واحد خانه بهداشت احداث شده با حمایت مالی بانک انصار در روستای دلی رچ هستیم.

مدیربانک انصار کهگیلویه وبویراحمد از افتتاح سومین  خانه بهداشت  احداث شده  در روستای جوبریز ، در آینده ای نزدیک خبر داد.

 

خانه بهداشت روستای دلی رچ در ۲۳ اردیبهشت۹۷ با حضور سردار بوعلی فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، عبدالرضایی مسئول قرارگاه حمایت های اجتماعی بانک انصار کشور ، دکتر ابراهیم نعیمی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، مهدی رئوفی مدیریت شعب بانک انصار کهگیلویه و بویراحمد، شاهرخ کناری فرماندار شهرستان بویراحمد ، حجه الاسلام والمسلمین خواجه پور امام جمعه شهر مارگون و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی  و جمعی از اهالی روستای دلی رچ افتتاح  شد.

 

  ---   ---   ---  

---

 

---   --- --- --- ---   ---   ---     ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---    

خانه بهداشت دلی رچ، در فاصله ۲۷ کیلومتری از مرکز بهداشتی درمانی مارگون، در شهرستان بویراحمد واقع شده است که جمعیتی حدود ۲۱۱ نفر را تحت پوشش خود قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۴۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • پیام تقدیر دبیرکل دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد از رسانه ها