Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو سوم از اعضای شورای امنیت ابراز نگرانی شدید کردند که یکی از قطعنامه‌های سال 2016 میلادی که در آن خواسته شده بود تا شهرک سازی‌های اسرائیل در مناطقی که فلسطینی‌ها آن را به عنوان کشور مستقل خود می‌خواهند، پایان یابد، اجرا نشده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، نامه 10 عضو از 15 عضو شورای امنیت به آنتونیو گوترش،‌ دبیرکل سازمان ملل مصادف شد با خونین‌ترین روز برای فلسطینی‌ها از سال 2014 میلادی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با اینکه دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سفارت جدید کشورش در اسرائیل را در قدس افتتاح کرد، نیروهای اسرائیلی ده‌ها تن از معترضان فلسطینی در مرز غزه را به ضرب گلوله به شهادت رساندند.

بولیوی، چین، ساحل عاج،‌ گینه استوایی، فرانسه، قزاقستان،‌ کویت، هلند، پرو و سوئد در این نامه به گوترش نوشتند: شورای امنیت باید پشت قطعنامه‌هایش بایستد و اجرای آنها را تضمین کند؛ در غیر این صورت ما با تزلزل اعتبار این سیستم بین‌المللی مواجه خواهیم شد.

یک ماه پیش از روی کارآمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در ژانویه سال 2017 میلادی شورای امنیت با 14 رای موافق و یک رای ممتنع از سوی دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا قطعنامه‌ای را که خواستار پایان شهرک سازی‌های اسرائیل در خاک فلسطین می‌شد، تصویب کرد. ترامپ ضمن محکوم کردن این قطعنامه از آمریکا خواست تا از حق وتوی خود استفاده کند.

نیکولای ملادینوف، نماینده سازمان ملل در خاورمیانه سال گذشته به شورای امنیت گزارش داده بود که اسرائیل درخواست شورای امنیت برای پایان شهرک سازی‌ها را زیرپا گذاشته و هر دو طرف درخواست توقف لفاظی‌های تحریک آمیز را نادیده گرفتند.

امضا کنندگان این نامه جدید به گوترش گفتند: ما این نامه را می‌نویسیم تا نگرانی شدید خود را درباره عدم اجرای این قطعنامه ابراز کنیم.

این 10 عضو شورای امنیت همچنین از گوترش خواستند تا ارائه گزارشات سه ماهه خود درخصوص اجرای این قطعنامه را به صورت کتبی و نه شفاهی آغاز کند.

این اعضای شورای امنیت در ادامه نامه خود نوشتند: اگرچه گاهی اوقات دلایل قانونی برای ارائه گزارشات شفاهی وجود دارد اما آنها باید به صورت کتبی ارائه شوند تا بتوان در شرایط استثنائی به آنها رجوع کرد.

این قطعنامه همچنین تاکید دارد که بجز مواردی که از سوی دو طرف در جریان مذاکرات مورد توافق قرار گیرد، هیچگونه تغییری را درخصوص خطوط مرزی 4 ژوئن 1967 میلادی از جمله مرزهای قدس نمی‌پذیرد.

اسرائیل کل قدس را به عنوان پایتخت خود می‌داند اما فلسطینی‌ها می‌خواهند بخش شرقی این شهر پایتخت کشور مستقل آینده‌شان باشد.

اکثر کشورها قدس شرقی را جزو اراضی اشغالی می‌دانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اسراييل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها

به گزارش همشهری آنلاین؛ از روز اول جنگ طوفان‌الاقصی، جریان رسانه‌ای و پروپاگاندای غرب و رژیم صهیونیستی، پابه‌پای قدرت نظامی این جبهه ظالم وارد میدان شدند تا حقیقت سال‌ها اسعمار، قتل، غارت، ترور و خشونت را وارونه جلوه داده و افکار عمومی مردم جهان را به سمت خود جلب کنند. در روایت آنان مجاهدین حماسی که برای آزادسازی سرزمین مادری‌شان مبارزه می‌کنند، یک گروه تروریستی که به زودی قرار است از صحنه روزگار محو شود معرفی می‌شود، حتی کار به جایی رسیده بود که برای مورد هدف قرار دادن مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها هم توجیه غیرحقیقی می‌آوردند و جاده کشتار مردم فلسطین را برای صهیونیست‌ها صاف می‌کردند. برای بررسی این سیاست رسانه‌ای از سوی اسرائیل و غرب و ارتباط آن با حقیقت میدانی با جعفرقنادباشی، تحلیلگر مسائل منطقه گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

بن‌بست اسرائیل

قنادباشی ادامه داد: امروزه اسرائیل در یک بن‌بستی قرار گرفته است که شبیه به باتلاق بوده و آن‌ها را پایین و پایین‌تر می‌برد. نتانیاهو اذعان داشته بود که آتش‌بس به نفع اسرائیل نیست و به معنای شکست خود اوست. حتی سایر مقامات صهیونیستی تصریح کرده بودند باید جنگ را ادامه داد و آتش‌بس به معنی پایان اسرائیل است. از این جهت آنان چاره‌ای برای متوقف کردن جنگ ندارند و باید این ادامه کشتار را به هر نحوی که هست از لحاظ سیاسی و رسانه‌ای توجیه کنند. گرچه همین راهی که پیش گرفتند هم به پایانشان منتهی می‌شود اما با تأخیر.

آمریکا موتور رسانه‌ای ضدمقاومت

وی افزود: دستگاه‌های امنیتی جبهه غرب نظیر سی‌آی‌اِی با صرف بودجه‌های کلانی سعی می‌کنند با سرمایه‌گذاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های خبری، به نحوی از انحا اداره افکار عمومی را در دست بگیرند تا توجیهاتی را برای جنایات خود در غزه دست و پا کنند. حتی کار به جایی رسیده است که به غیر شبکات، حتی در این پروژه برخی از شخصیت‌های شناخته شده نیز وارد صحنه می‌شوند.

او ادامه داد: آمریکا پشت‌پرده جدی بازی‌های رسانه‌ای و سیاسی به نفع اسرائیل است، از این منظر که شکست اسرائیل با آتش‌بی، به معنای شکست آمریکا در منطقه است؛ به تعبیری در چنین شرایطی جدی‌ترین متحد آمریکا در خاورمیانه شکست خورده است؛ لذا طبیعی است که آن‌ها وارد میدان شوند. اما نکته مهم و اساسی در این بین شکست روایت آمریکا از جنگ است. جنبش‌ دانشجویی به شکلی درحال به دست‌گیری هدایت افکار عمومی است که رسانه‌های آمریکایی در برگرداندن شرایط به نفع اسرائیل با چالش مواجه شدند.

رغبت مردم غرب به حماس بیشتر شده است

قنادباشی گفت: از آنجایی که نام حماس همواره با «تروریسم» در رسانه‌های غربی تکرار شده است؛ هنوز در جوامه آن‌ها نوعی گاردگیری نسبت به این گروه وجود دارد. اما در کل موضع مردم اروپا امروز با موضع حماس همسو است و می‌بینیم که مطالعه و تحقیق بر روی حماس گسترش یافته است.

کد خبر 850440 برچسب‌ها اسرائیل ایالات متحده آمریکا فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • جنایت اسرائیل در رفح با ۲۰ شهید و مجروح
  • فریاد صهیونیست‌های کودک کش از آدم کشی آمریکا بلند شد!
  • پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • رشیده طلیب: نتانیاهو و مقام‌های رده بالای اسرائیل باید بازداشت شوند
  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • «گوترش» از تجاوز نظامی اسرائیل به رفح به ابراز نگرانی بسنده کرد
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند