Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@21:32:58 GMT

خسارت ۳ هزار میلیارد ریالی سرمازدگی به باغات انگور ملکان

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۴۹۹۱

خسارت ۳ هزار میلیارد ریالی سرمازدگی به باغات انگور ملکان

به گزارش خبرنگار مهر، حسن علیوند صبح امروز سه شنبه در گفتگویی با خبرنگاران افزود: در جریان این سرمازدگی بیش از ۶ هزار هکتار از باغات انگور شهرستان ملکان ۸۰ الی ۹۰ درصد خسارت دیده اند.

وی افزود:متاسفانه سرمازدگی سال گذشته نیز باعث کاهش ۸۰ درصدی تولید انگور شهرستان ملکان شد.

علیوند با بیان اینکه در سالهای معمولی که سرمازدگی و خسارات تگرگ وجود ندارد مقدار ۵۳ هزار تن انگور از باغات این شهرستان تولید می شود افزود:سال گذشته بعلت سرمازدگی تنها مقدار ۱۷ هزار تن انگور از باغات این شهرستان برداشت گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیوند گفت:در حال حاضر ۷ کارخانه فرآوری کشمش در ملکان وجود دارد که دهها تن در این کارخانجات مشغول کار می باشند و همچنین در کارخانجات شهرهای مراغه و بناب نیز کشمش ملکان بسته بندی و صادر می گردد.

وی روسیمی کردن باغات انگور را از برنامه های جهادکشاورزی ملکان عنوان کرد و گفت:با توجه به کمبود منابع آبی و مزایای باغات روسیمی این اداره در صدد تغییر تاکداری از سنتی به روش مدرن و روسیمی می باشد و در این خصوص تسهیلات بانکی با کارمزد پایین به روسمی کردن باغات انگور پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه حدود ۱۱ هزار باغات انگور در شهرستان ملکان وجود دارد اظهار کرد: شغل تاکداری مهمترین و اصلی ترین منبع درآمدی بیش از یکصد و ده هزار تن از جمعیت این شهرستان محسوب شده و بیش از ۷۰ درصد جمعیت این شهرستان به طور مستقیم و غیرمستقیم از این راه امرار معاش می کنند و اقتصاد منطقه وابسته به این محصول است.

کد خبر 4297116

منبع: مهر

کلیدواژه: انگور سرمازدگی ملکان بوشهر کرمانشاه گرگان شیراز خرم آباد شهرکرد ماه مبارك رمضان بارش باران خطبه های نماز جمعه برجام اشتغال مشهد یاسوج مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی