Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-25@14:53:00 GMT

صبحانه چه بخوریم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۵۰۰۰

صبحانه چه بخوریم؟

به گزارش پارس نیوز، 

هیچ بهانه ای برای حذف صبحانه نیاورید؛ زیرا صبحانه اولین وعده غذایی بعد از حداقل 8 ساعت از آخرین وعده غذایی است. بر اساس پژوهش های متعدد، صبحانه بر تغذیه روزانه تاثیر می گذارد. علاوه بر این خطر ابتلا به چاقی یا دیابت در میان افرادی که صبحانه می خورند به مراتب کمتر از افرادی است که از این وعده غذایی صرفنظر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اغلب مردم صبحانه ایده آل از سه واحد تشکیل می شود؛ محصولات لبنی، مواد غذایی که سرشار از کلسیم و انواع میوه است، در مجموع این مواد غذایی حدود 300 کالری بدن را تامین می کنند. ضرورت ندارد که حتما از مواد غذایی سرشار از پروتئین مثل گوشت و تخم مرغ استفاده شود؛ اما می توان این مواد غذایی را نیز در صبحانه خود گنجاند. البته به شرط این که میزان چربی خون یا میزان کالری صبحانه را افزایش ندهد.

غلات

اگر تمایل دارید غلات آماده مصرف کنید؛ اما در عین حال ترجیح می دهید از مواد قندی و کالری آنها بپرهیزید؛ 50 گرم برنج قهوه ای را امتحان کنید. این برنج سرشار از ویتامین B، مقوی و منبع فیبرهای مغذی است. برنج را از شب قبل آماده کنید (برای خوش طعم کردن برنج، 1 قاشق سوپ خوری عسل، مقداری کشمش، یک تکه سیب و مقداری پودر دارچین به آن بیفزایید). اگر برنج قهوه ای دوست ندارید، می توانید از دانه های دیگری از قبیل جو، گندم قرمز، جو دو سر، گندم سیاه و غیره استفاده کنید.

نان

از نان سبوس دار؛ مانند نان سنگک و نان های تیره فانتزی استفاده کنید. این ماده غذایی جزء اصلی صبحانه است که با تامین کربوهیدرات روزانه تا حدودی انرژی مورد نیاز را تامین خواهد کرد.

نوشیدنی های مناسب

بیشتر افراد چای، قهوه یا شیر را برای صبحانه انتخاب می کنند؛ اما توجه داشته باید نوشیدنی های دیگری مانند انواع آب میوه نیز وجود دارد که ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین می کنند. 1 پیمانه توت فرنگی، 1 عدد موز و 1 پیمانه یخ خرد شده را داخل دستگاه غذاساز بریزید. با این روش می توانید یک صبحانه کامل و سرشار از آنتی اکسیدان نوش جان کنید. همچنین می توانید برای تقویت استخوان های خود 1 پیمانه ماست همراه این معجون سرو کنید.

شیر (1 لیوان)

شیر یکی از مهمترین نوشیدنی های مغذی (منبع کلسیم) است که برای صبحانه نوع کم چرب آن پیشنهاد می شود.

عسل

این ماده غذایی در گروه قندها قرار می گیرد؛ اما اگر از نوع مرغوب باشد، به غیر از انرژی، ارزش تغذیه ای دیگری نیز دارد، بنابراین می توان آن را به جای مربا استفاده کرد.

پنیر (کم چرب)

یکی از اجزای دارای پروتئین صبحانه، پنیر است که البته نوع کم نمک و کم چرب آن توصیه می شود. می توانید قبل از مصرف، آن را با کنجد، گردو و حتی سبزیجات معطر طعم دار کنید.

گردو (2 عدد)

یکی از اجزای چرب صبحانه گردو است. این مغز که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است، خوردن آن حتی برای افرادی که کلسترول بالایی دارند، نیز پیشنهاد می شود. بنابراین هنگام صبحانه حداقل 2 عدد گردو استفاده کنید.

مربا

مربا سرشار از قند ساده است که هر قاشق چای خوری آن یک واحد قند محاسبه می شود. به طور کلی بهتر است که قندهای ساده را برای صبحانه انتخاب نکنید؛ زیرا همراه با افزایش یا کاهش قند خون، بروز گرسنگی قطعی خواهد بود.

کره

یکی دیگر از اجزای پر کالری صبحانه است که اسیدهای چرب موجود در آن از نوع اشباع شده هستند. از آنجا که کره می تواند کلسترول خون را افزایش دهد، افرادی که محدودیت مصرف چربی دارند، بهتر است از این ماده غذایی صرف نظر کنند.

خامه

خامه نیز مانند کره دارای کالری زیاد و چربی اشباع شده است؛ بنابراین افراد دارای چربی و کلسترول خون بالا بهتر است آن را نخورند.

تخم مرغ (1 عدد)

نوع آب پز آن برای کسان یکه محدودیت دریافت انرژی دارند، توصیه نمی شود. همچنین بهتر است از نوع عسلی آن صرف نظر شود، زیرا امکان آلودگی به میکروب سالمونلا در آن بالا است. نوع نیمروی آن به علت سرخ شدن در روغن و املت آن به دلیل مخلوط شدن با سبزیجات گزینه مناسبی برای افراد لاغر محسوب می شود.

مکمل ها را فراموش نکنید!

اگر پزشک برای شما مکملی تجویز کرده، بهتر است صبحانه را با مصرف آن کامل کنید. متخصصان تغذیه توصیه می کنند؛ مکمل های غذایی را با صبحانه بخورید؛ زیرا در این صورت احتمال حالت تهوع شدید به حداقل می رسد و مواد معدنی بیشتری جذب بدن خواهد شد.

لیست پیشنهادی برای یک صبحانه کامل در فصل های مختلف

100 گرم غلات سرشار از فیبر
مقداری توت فرنگی و شیر کم چرب
1 عدد سیب و 1 لیوان شیر خنک
نان گندم کامل همراه با کره و عسل (یا مربا)
1 عدد هلو به همراه یک پیاله ماست
1 عدد تخم مرغ
یک تکه نان گندم کامل
میوه و یک فنجان شیر بدون چربی
یک فنجان قهوه یا شیر

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تغذیه چاقی صبحانه گوشت مواد غذایی برنج ویتامین قهوه انرژی شیر موز سبزیجات مغز قند چای پزشک سلامت پارس پارس نیوز صبحانه کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۵۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان

برنامه جهانی غذا اعلام کرد برای تامین کمک‌های غذایی افغانستان در سال میلادی آینده به ۱.۹۸ میلیارد دلار نیاز دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «برنامه جهانی غذا» در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد برای تامین کمک‌های غذایی افغانستان در سال میلادی آینده به 1.98 میلیارد دلار نیاز دارد و افزود در سه ماه میلادی نخست سال جاری از هر سه نفر یک نفر با «ناامنی حاد غذایی» مواجه بوده است.

این گزارش در ماه مارس سال جاری وضعیت اقتصادی افغانستان را «شکننده» توصیف کرد و تصریح کرد به دلیل اقتصاد شکننده و سطح بالای ناامنی غذایی در افغانستان، برنامه‌های کمک رسانی این سازمان با کمبود بودجه 590 میلیون دلاری مواجه است.

این بودجه شامل 111 میلیون دلار هزینه‌های مورد نیاز امدادرسانی در زمستان سال جاری و سال آینده است.

براساس این گزارش با احتساب همه نیازمندان حدود هفت میلیون نفر از جمله آسیب پذیرترین افراد در افغانستان هستند.

گفتنی است که برنامه جهانی غذا به 1.98 میلیارد دلار در سال 2024 نیاز دارد تا غذای اضطراری، تغذیه و حمایت معیشتی را به نیازمندان در افغانستان برساند.

برنامه جهانی غذا پیش از این اعلام کرده بود: «ما باید بر راه‌‌حل‌های پایدار و بلندمدت سرمایه‌گذاری کنیم تا گرسنگی در افغانستان به صفر برسد».

افزایش سوءتغذیه و کاهش کمک‌های برنامه جهانی غذا در افغانستاناعلام نیاز 760 میلیون دلاری برنامه جهانی غذا برای کمک فوری به افغانستانبرنامه جهانی غذا: نیمی از پناهجویان اخراج شده از پاکستان به کمک فوری نیاز دارند

«مونا شیخ» مسئول بخش تغذیه برنامه جهانی غذا در افغانستان اظهار داشت این سازمان توزیع کمک‌ها به خانواده‌ها را کاهش داده است که سبب افزایش شمار مبتلایان به سوءتغذیه در افغانستان می‌شود.

برخی کارشناسان تحریم‌ و مسدود شدن دارایی‌های افغانستان را از عوامل مهم فقر و بیکاری در این کشور می‌دانند.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • همایش پیاده روی خانوادگی و صرف صبحانه سالم در روستای یار عزیز تکاب
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • ۱۲ منبع پروتئین گیاهی
  • روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • برای حفظ سلامتی روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم؟
  • ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد
  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان