Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@21:38:06 GMT

مخالف تأسیس دارالقرآن در مکانی غیر از مسجد هستم

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۵۶۳۴

مخالف تأسیس دارالقرآن در مکانی غیر از مسجد هستم

معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه همه آموزش‌های قرآنی در مکانی به نام مسجد صورت گیرد، گفت: مخالف تأسیس دارالقرآن در مکان‌هایی غیر از مسجد هستم، زیرا با این کار ظرفیت آموزش قرآن و تلاوت نور از مساجد سلب می‌شود. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات

حجت الاسلام نبوی، معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه  به مناسبت دهه تکریم و غبارروبی مساجد گفت: از ظرفیت مساجد برای آموزش های دینی باید نهایت استفاده را کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تبلیغ حوزه های علمیه با اشاره به کارکردهای مسجد اظهار کرد: مساجد از کارکردهای مختلفی برخوردار است که مهم‌ترین آنها عبادت و فعالیت‌هایی برمبنای آموزش‌های دینی است که متأسفانه این ظرفیت امروزه کمتر در مساجد استفاده می‌شود.

وی افزود: بنده مخالف تأسیس دارالقرآن در مکان‌هایی غیر از مسجد هستم، زیرا با این کار ظرفیت آموزش قرآن و تلاوت نور از مساجد سلب می‌شود درحالی که باید مساجد در این کارها پیش قدم باشند.

حجت الاسلام نبوی در پاسخ به اینکه برای جذب جوانان به مساجد چه برنامه ای باید اندیشید، گفت: یکی از راهکارهای جذب جوانان به مساجد استفاده از ظرفیت‌های جوانان در مسجد است و باید از ظرفیت جوانان در برنامه‌های این اماکن مقدس استفاده کرد و به آنها در برنامه‌های مختلف از جمله برگزاری هیأت و جشن‌های مذهبی، کتابخانه، کلاس داری و... مسوؤلیت داد.

معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: امامان جماعت در جذب جوانان به مسجد نقش مهم و تاثیرگذاری دارند و اگر امام جماعت یک مسجد خوش اخلاق باشد و ارتباط خوبی با جوانان برقرار کند، عامل جذب جوانان به مسجد خواهد بود.

وی در پاسخ به اینکه آیا موافق حضور زنان در حلقه‌های مدیریتی مساجد هستید یا نه، گفت: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت افراد جامعه و مسجد زنان هستند باید در هیأت امنای مسجد از ظرفیت زنان استفاده کرد و شورای زنان در بخش‌های مدیریتی مسجد تشکیل  داد.

وی گفت: برای تحقق شعار سال حمایت از کالای ایرانی می‌توان از ظرفیت مساجد استفاده کرد و امامان جماعت برای نمازگزاران استفاده از کالای ایرانی را توجیه و تبیین و کالاهای ایرانی در مسجد استفاده کنند.

انتهای‌پیام/ 

R1392/P1397/S4,37/CT3

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق‌نژاد  امروز در نشست ستاد ملی دهه کرامت که در سالن جلسات مسجد مقدس جمکران برگزار شد، گفت: در مراسم نیمه شعبان تمام آستان‌های مقدس، نهاد‌های فرهنگی و امنیتی همکاری لازم را داشتند که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به اینکه در ایام دهه کرامت آماده ایفای نقش در یک حرکت عظیم فرهنگی هستیم، گفت: در دهه کرامت تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا میزبانی شایسته‌ای از زائران کریمه اهل بیت (ع) و مسجد مقدس جمکران داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد همچنین با استقبال از شعار‌های محوری دهه کرامت تصریح کرد: مسجد مقدس جمکران نیز در برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی خود از این شعار‌های محوری بهره خواهد گرفت.

تولیت مسجد مقدس جمکران افزود: همه این فعالیت‌های فرهنگی باید به سمتی برود که نسل جوان بیشترین بهره را از این برنامه‌ها ببرد و اثر گذاری آن درجامعه کاملا محسوس باشد.

وی اضافه کرد: بر اساس ظرفیت‌های مادی و معنوی و انسانی که به خدمت گرفته می‌شود باید تلاش کنیم هرسال بیش‌ترین بهره وری را نسبت به سال قبل از این برنامه‌ها داشته باشیم و بیش‌ترین اثرگذاری فرهنگی را شاهد باشیم.

اجاق‌نژاد با بیان اینکه در اینگونه امور و برنامه‌های فرهنگی باید از نخبگان فرهنگی بهره گرفت تصریح کرد: این برنامه‌ها باید حاصل اتاق‌های فکری باشد که نسبت به حوزه فرهنگ و دین بیش‌ترین اشراف را داشته باشند.

تولیت مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه در کنار اجرای برنامه‌های مردمی، نهاد‌های فرهنگی باید نقش حمایتی و نظارتی خود را ایفا کنند گفت: در انجام اینگونه امور فرهنگی و مناسبتی همانند ایام عاشورا، فاطمیه و... باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد