Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@09:26:04 GMT

جامعه جهانی نگران تهدیدهای هوش مصنوعی!

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۶۱۱۴

جامعه جهانی نگران تهدیدهای هوش مصنوعی!

موضوع منتخب امسال برای اتحادیه بین‌المللی ارتباطات همزمان با روز جهانی ارتباطات، استفاده مثبت، بهینه و مفید از فناوری هوش مصنوعی اعلام شده است. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵ رسانه ها خواندنی نظرات

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم به نقل از وب سایت international telecommunication Union، دومین رویداد از اجلاس جهانی استفاده درست و مثبت از هوش مصنوعی در تاریخ 15 تا 17 ماه مه سال جاری 2018 میلادی در شهر ژنو سوئیس برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که از نام این رویداد جهانی معلوم و مشخص است، موضوع اصلی و منتخب آن، استفاده بهینه و مثبت از فناوری هوش مصنوعی است.

از آنجا که فناوری هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در سال‌های اخیر با پیشرفت قابل ملاحظه‌ای مواجه شده است و غول‌های تکنولوژی متعددی همچون گوگل، مایکروسافت، آمازون، اپل، سامسونگ و غیره به طراحی و ساخت ابزارهای هوشمند مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی (Artificial intelligence) بسیاری روی آورده‌اند.

جدیدترین نمونه‌ای که سرو صدا و جنجال‌های بسیاری را در جهان به پا کرد، دستیار صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل دوپلکس بود که صدای آن شباهت بسیار بی‌نظیری به صدای انسان دارد به گونه‌ای توسط کاربران قابل تشخیص نیست که مخاطب یک روبات است نه یک انسان!

بسیاری از منتقدان هوش مصنوعی بخصوص ابزار گوگل دوپلکس بر این باورند که توسعه و گسترش این فناوری می‌تواند خطرات و تهدیدات جبران‌ناپذیری را برای جهانیان ایجاد کند و آینده زمین را به شدت به مخاطره بیاندازد.

حالا موضوع و محور اصلی اجلاس جهانی استفاده مثبت از هوش مصنوعی (AI for Good) که در راستای روز جهانی ارتباطات برگزار می‌شود، نیز بررسی احتمال سوءاستفاده و اندیشیدن استراتژی‌های کاربردی به منظور جلوگیری از مصارف نامناسب و مجرمانه از فناوری هوش مصنوعی خواهد بود.

جالب است بدانید که استفن هاوکینگ، الون ماسک، استیو ووزنیاک، بیل گیتس و بسیاری دیگر از نام‌های بزرگ در زمینه علم و فناوری، مدتهاست که در رسانه‌ها و نامه‌های سرگشاده‌ی خود، درباره‌ خطرات ناشی از هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده و به خیل محققان برجسته‌ی هوش مصنوعی پیوسته‌اند.

خطراتی که می‌تواند به مجرمان این امکان را بدهد تا با سرعت و دقت بیشتری و با کمترین زحمت و احتمال ردیابی، به انجام سرقت، قتل‌های زنجیره‌ای، فریب افراد و کلاهبرداری‌های تلفنی و اینترنتی بپردازند.

دیگر مسائل و موضوعاتی که به محور اصلی این رویداد یعنی هوش مصنوعی نزدیک است و مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد، می‌توان به یادگیری ماشینی، داده‌های بزرگ، توان رایانشی، ظرفیت ذخیره‌سازی حافظه و سایر فناوری‌های در حال توسعه و جدید مبتنی بر هوش مصنوعی اشاره کرد.

 

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپیس، الگوریتم جدید هوش مصنوعی ردیابی سیارک، به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR، بیش از ۴۰۰ هزار تصویر آرشیوی از آسمان شب را بررسی کرد که توسط آزمایشگاه ملی تحقیقات نجوم نوری مادون قرمز (NOIRLab) نگهداری می شد. این الگوریتم برای انجام کار خود به ۵ رصد در طول ۳۰ روز از یک بخش خاص از آسمان نیاز دارد و آموزش داده شده است تا ۱.۷ میلیارد نقطه نوری را تنها در یک تصویر در هر فضا تجزیه و تحلیل کند.

ستاره شناسان همچنین از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصویر و تجزیه و تحلیل عکس های فضایی استفاده می کنند. برخی از هوش مصنوعی حتی ممکن است به نجات زمین از یک سیارک فاجعه آمیز کمک کند. اگرچه دانشمندان زمان زیادی را صرف جستجوی سیارک ها در فضا، از جمله در منظومه شمسی کرده اند، اما یافتن برخی از آنها بسیار چالش برانگیز است.

یک الگوریتم جدید هوش مصنوعی حدود ۲۷۵۰۰ سیارک را در عکس‌های تلسکوپ موجود در معرض دید قرار داده است. الگوریتم هوش مصنوعی به دانشمندان کمک می کند تا سیارک ها را ردیابی کنند که برخی از آنها ممکن است روزی با زمین برخورد کنند. بسیاری از سیارک‌های جدید در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری قرار دارند.

دانشمندان در حال حاضر بیش از ۱.۳ میلیون سیارک را در این بخش از منظومه شمسی یافته اند، اما به نوعی، با وجود اینکه در عکس های تله فوتوی قدیمی قرار داشتند، هنوز نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد از آنها پیدا نشده بود. از این سیارک‌ها که در طی حدود ۵ هفته یافت شده‌اند، ۱۵۰ سیارک مسیرهایی دارند که می‌توانند آنها را به مدار زمین هدایت کنند، اگرچه به نظر می‌رسد هیچ کدام قرار نیست به این سیاره برخورد کنند.

بیشتر بخوانید:

پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید

با این حال، با توجه به اینکه یک سیارک می تواند آسیب قابل توجهی به زمین وارد کند اطلاع قبلی ضروری است.

کد خبر 849482 برچسب‌ها ناسا کره زمین هوش‌ مصنوعی نجوم - سیاره - ستاره فضاپیما - کاوشگر

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند
  • آقای مدودف همچنان تهدیدهای بزرگ می‌کند؛ فاجعه جهانی در راهه؟
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید