Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@12:35:37 GMT

شناسایی بیش از ۱۲۰۰ بیمار دیابتی در سپیدان

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۶۷۷۴

شناسایی بیش از ۱۲۰۰ بیمار دیابتی در سپیدان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش کریمی افزود: این طرح از برنامه های طرح تحول سلامت است که در آن تمامی افراد بالای ۳۰ سال با پیگیری های کارشناسان بهداشتی، مراقبان، سفیران و رابطان سلامت شهرستان، با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت برای تعیین سطح خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و فشارخون بالا ارزیابی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به شناسایی یک هزار و ۲۹۱ بیمار دیابتی در شهرستان سپیدان، ادامه داد: دیابت به عنوان یک بیماری خاموش تلقی می شود و نیمی از مبتلایان از بیماری خود اطلاع ندارند؛ بنابراین لازم است افراد مستعد ابتلا به دیابت، آزمایش های قند خون را به طور منظم انجام دهند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان سپیدان، تغییر سبک زندگی، تغذیه نامناسب، فعالیت بدنی کم، چاقی و اضافه وزن و مصرف سیگار و دخانیات را عوامل عمده ایجاد بیماری های غیرواگیر دانست و بر اصلاح شیوه زندگی به سمت زندگی سالم، تاکید کرد.

بهره مندی ۱۶هزار دانش آموز دارابی از خدمات وارنیش فلورایدتراپی

بیش از ۱۶ هزار دانش آموز ۶ تا ۱۴ سال مدارس داراب با هدف کاهش پوسیدگی دندانی و پیشگیری از بیماری های دهان و دندان، از خدمات وارنیش فلوراید تراپی بهره مند شدند.

کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی داراب با بیان اینکه وارنیش فلوراید ماده ای ژله مانند و موضعی است که پوسیدگی دندان ها را ۲۵ تا ۷۵ درصد کاهش می دهد، گفت: با توجه به نقش این ماده در افزایش سلامت دهان و دندان، دانش آموزان دارابی، از این خدمت بهره مند شدند.

دکتر عزیزمحمد ارجمند، انجام طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان در کودکان ۶ تا ۱۴ سال را از اهداف بلندمدت اداره سلامت دهان و دندان این شبکه بهداشت و درمان معرفی کرد که دستاوردهای مثبت آن، در سال های آتی، مشاهده می شود.

وی با اشاره به دو مرحله ای بودن طرح وارنیش فلوراید تراپی، اضافه کرد: مرحله نخست این طرح، آبان سال گذشته اجرا و مرحله دوم نیز در اردیبهشت سال جاری آغاز شد که بیش از شانزده هزار واجد شرایط، فلورایدتراپی دندان ها را دریافت کردند .

طرح وارنیش فلوراید تراپی در سال گذشته نیز برای حدود پانزده هزار دانش آموز مدارس ابتدای شهرستان داراب اجرا شد.

معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد در نی ریز

مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرمجاز شناسایی شده در نی ریز، به میزان بیش از یک تن، معدوم سازی شد.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نی ریز، گفت: در راستای کنترل و نظارت های واحد بهداشت محیط در ایام نوروز، مقدار یک تن مواد غذایی غیر مجاز، تاریخ گذشته و فاسد از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی کشف و جمع آوری شد.

اکبر رحیم افزود: این مواد غذایی در انبارهای بهداشت محیط نگهداری و پس از دریافت مجوزهای قانونی از دادستانی و هماهنگی با شهرداری این شهرستان، در محل دفن زباله معدوم شد.

وی همکاری عموم مردم در شناسایی و برخورد با مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی غیرمجاز را ضروری و بسیار اثربخش دانست و شماره تلفن ۱۹۰ را به عنوان راه ارتباطی برای ارائه گزارش های مردمی، معرفی کرد.

کد خبر 4297228

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیراز سپیدان شهرستان نی ریز بوشهر کرمانشاه گرگان شیراز خرم آباد ماه مبارك رمضان شهرکرد بارش باران خطبه های نماز جمعه برجام اشتغال مشهد یاسوج مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود