Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

با توجه به عنوان سال که در راستای حمایت از کالای ایرانی است، دانشگاه شهید چمران با همکاری شرکت فراز نوین اندیش اروند و به سفارش شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب موفق به ساخت پمپ میله‌ای مکشیSRP (SUCKER ROD PUMP) شدند.

این کالا به عنوان اولین تلمبه میله‌ای مکشی بومی سازی شده در چاه 50 میدان نفتی آب تیمور است که موجب افزایش تولید 500 بشکه در روز از چاه مذکور شده و موجب صرفه جویی ارزی و جلوگیری از خروج ارزی از کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تلمبه مذکور در قالب 10 قلم کالای اساسی وزارتی بود که در داخل کشور ساخته، نصب و راه اندازی می‌شود.

بیژن عالی پور مدیر عامل شرکت مناطق نفت خیز جنوب در مراسم راه انداری این پمپ به خبرنگار اقتصادی ایلنا گفت: امور فنی و پژوهش ما و دانشگاه شهید چمران در این زمینه همکاری زیادی کرده‌اند و واقعا حاصل زحمات بسیار زیادی است. به طوری که پیش از این و در طی این بومی سازی‌ها اکثرا نظام همکاری به هم می‌خورد، اما در این مورد شاهد همکاری خوبی بودیم.

وی ادامه داد: این کالا در سال حمایت از کالا ایرانی تنها یک کالا نیست، بلکه یک تکنولوژی است که توسط وزیر ابلاغ شده است و اوایل سال 97 این تکنولوژی مهم با یک پمپ راه اندازی می‌شود. در طول سال نیز این بومی سازی ادامه خواهد داشت و شرکت‌های دیگر نفت هم مانند نفت مرکز عسلویه اروندان فلات قاره خزر در آینده ادامه خواهد داشت و کار مهمی که توسط شرکت نفت جنوب، دانشگاه شهید چمران و امور فنی صورت گرفته است.

عالی پور یادآور شد: وقتی من منصوب شدم در این مورد گلایه‌های به حقی وجود داشت ولی امور فنی و پژوهشی مناطق نفت خیز جنوب به دنبال راهکارهایی بودند که به نتیجه‌ای مطلوب مانند این پمپ برسیم تا از وابستگی به شرکت‌های اروپایی و چینی که این تکنولوژی را در اختیار ما قرار می‌دهند، خارج شویم.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نفت صرفه جویی مدیر عامل شرکت ارز پارس پمپ پارس نیوز چاه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند

مدیر سایت ان. جی. ال ۳۱۰۰ دهلران با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی شرکت ایکو در دی‌ماه پارسال، گفت: بیش از ۹۸ درصد قبول شدگان بومی استان ایلام هستند.
یونس کرمی اظهار کرد: از تعداد ۴۵۴ نفر که نمره قبولی لازم را در آزمون کتبی کسب کردند تنها ۱۸۲نفر موفق به قبولی در مصاحبه شدند.

وی با بیان این که ۹۸.۵ درصد قبول شدگان آزمون بومی استان ایلام هستند، افزود: ۵۳ درصد قبول شدگان در آزمون و مصاحبه از حوزه جنوب استان شامل شهرستان‌های دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره هستند.

مدیر سایت ان. جی. ال ۳۱۰۰ دهلران تشریح کرد: از این میزان تعداد ۶۶ نفر بومی شهرستان دهلران هستند.

کرمی تنها به جذب سه نفر نیروی غیر بومی در این آزمون اشاره کرد و گفت: قبولی پذیرفته شدگان طی پیام تلفنی به آنها اعلام شده است.

وی مطرح کرد: همچنین اسامی پذیرفته شدگان به دبیرخانه شورای تامین فرمانداری ویژه شهرستان دهلران جهت هرگونه اطلاع تحویل داده شده است.

مدیر سایت ان. جی. ال ۳۱۰۰ دهلران ابراز کرد: بر اساس فراخوان منتشر شده بیش از سه هزار ۳۳۲نفر برای شرکت در آزمون استخدامی که در دی ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، ثبت نام کرده بودند.
کرمی تصریح کرد: پس از فرایند ثبت نام، بررسی مدارک و رشته‌های مورد نیاز براساس فراخوان منتشر شده در دستور کار شرکت قرار گرفت که از این تعداد نیز یک هزار ۱۴۶نفر واجد شرایط شرکت در آزمون بودند.

وی بیان کرد: بر اساس برنامه زمان‌بندی شده آزمون در اول دی‌ماه در محل سالن دانشگاه پیام نور دهلران با حساسیت هرچه تمام‌تر برگزار شد که در نهایت ۴۵۴ نفر موفق به کسب نمره قبولی شدند.

مجموعه ان. جی. ال دهلران به‌منظور جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در منطقه جنوب شرق استان ایلام شامل میدان‌های سروک آذر، دانان، چشمه خوش، پایدار غرب و چنگوله احداث شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد