Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مسئول بازاريابي و فروش شرکت سايپا - سيتروئن اعلام کرد: توليد نخستين خودروي پسابرجامي سايپا با سطح داخلي سازي 20 درصدي آن، در سايت کاشان آغاز شده است و شهريور ماه اين خودروها به بازار عرضه مي شود.

«نيکلاس روتريگر» روز سه شنبه در حاشيه برنامه تست رانندگي خودروي سيتروئن سي 3 (C3) در پاسخ به خبرنگار اعزامي ايرنا به کاشان افزود: تست هاي نهايي اين خودرو به زودي انجام مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه داخلي سازي موتور خودروي C3 و گيربکس دستي آن در برنامه اين شرکت قرار دارد، اظهار داشت: برخي قطعات اين خودرو براي داخلي سازي نيازمند حضور قطعه سازان قدرتمند و برخوردار از دانش و فناوري لازم است که اکنون چنين شرايطي موجود نيست.
روتريگر با اشاره به خودروي C3 با موتور EP6 که براي انجام تست در اختيار خبرنگاران قرار گرفت، تصريح کرد: اين موتور که با مشارکت شرکت هاي سيتروئن و بي.ام.دابليو ساخته شده تاکنون سه بار به عنوان موتور برتر جهان برگزيده شده و امکان داخلي سازي چنين موتوري در ايران وجود ندارد.
خودروي C3 با موتور EP6 داراي 165 اسب بخار قدرت و حجم موتور 1600 سي سي «مختص بازار ايران» توليد شده است.
وي خاطرنشان کرد: توليد اين خودرو با موتورهاي EC5 و EB8 در دستور کار است که موتور EC5 در ايران داخلي سازي خواهد شد.
مسئول بازاريابي و فروش شرکت سايپا - سيتروئن يادآوري کرد: شاسي اين خودرو توليد کشور ژاپن است که براي داخلي سازي، ايراني ها بايد بتوانند فناوري آن را در اختيار بگيرند، اما گيربکس دستي آن در ايران داخلي سازي خواهد شد.
وي تاکيد کرد: گيربکس اتوماتيک C3 جزو فناوري هاي پيشرفته (هاي تک) محسوب مي شود که چنين فناوري را ايراني ها در اختيار ندارند، بنابراين داخلي سازي اين گيربکس در دستور کار نيست.
روتريگر با بيان اينکه افزايش عمق داخلي سازي به رقابتي تر شدن هرچه بيشتر قيمت اين خودرو در مقايسه با ساير خودروهاي اين رده خواهد انجاميد، ادامه داد: بر اين اساس افزايش سطح داخلي سازي و رسانيدن آن به حدود 80 درصد تا سال 2019 اجرايي مي شود؛ اين مهم با توجه به وجود نيروهاي تحصيلکرده فراوان، مواد اوليه و انرژي ارزان در ايران ميسر مي شود.
وي گفت: خدمات پس از فروش اين خودرو در نمايندگي هاي سايپا که قادر به پاس کردن استانداردهاي سيتروئن شوند، عرضه مي شود.
اين مسئول سايپا - سيتروئن خاطرنشان کرد: C3 نخستين خودرويي است که موفق به پاس کردن استانداردهاي 85 گانه مد نظر سازمان ملي استاندارد ايران شده است.
به گزارش ايرنا، اکنون روزانه سه دستگاه خودروي C3 به صورت آزمايشي در سايت سايپا - سيتروئن کاشان توليد مي شود که در مرحله توليد انبوه به ساعتي سه دستگاه خواهد رسيد.
فعاليت دو شرکت سيتروئن و سايپا پس از برجام (دي 94) با حضور مديران ارشد 2 شرکت در ايران به صورت رسمي ثبت و به صورت عملياتي آغاز شد.
قراردادهاي مورد نياز کنسرسيوم مشترک (جوينت ونچر) نيز به امضاي دو طرف رسيد و اعضاي هيات مديره شرکت سايپا سيتروئن مشخص و معرفي شدند.
بر اين اساس، خودروهاي جديد گروه سايپا - سيتروئن در خطوط توليد شرکت سايپا کاشان توليد و وارد بازار هاي داخلي و بين المللي مي شود.
شرکت سيتروئن پس از پيروزي انقلاب اسلامي به صورت سرمايه گذاري مشترک در همه زنجيره ارزش افزوده از جمله توليد در ايران هيچگونه همکاري نداشته و براي نخستين بار پس از 39 سال دوباره از طريق جوينت ونچر با سايپا مرتبط شده است.
سيتروئن شرکت خودروسازي فرانسوي است که امروزه شرکت تابعه‌اي از گروه پژو - سيتروئن محسوب مي‌شود؛ اين شرکت در سال 1919 توسط آندره سيتروئن تاسيس شد.
اقتصام*3065*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۷۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟