Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر ، شاهپور رجایی با بیان اینکه این استان در وضعیت خشکسالی ۱۰ ساله قرار گرفته است اظهار داشت: در ۱۰ سال گذشته با انباشت خشکسالی‌ها ۷۰ درصد بارندگی‌ها تحقق نیافته و خشکسالی در استان بوشهر تشدید یافته است.

وی، خشکسالی کشاورزی را نخستین آثار کاهش بارندگی دانست و تصریح کرد:در خشکسالی کشاورزی ضمن اینکه اراضی دیم از بین می‌رود، آب‌های زیرزمینی و سطحی صدمه می‌بیند و منازعات محله‌ای افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر از گسترده شدن خشکسالی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آمار‌های موجود بارش باران در سال آبی ۹۶-۹۷ نسبت به سال قبل آن ۵۲ درصد کاهش یافته و این در حالی است که در ۱۰ سال گذشته ۷۰ درصد بارش‌های استان محقق نشد.

رجایی آب را صنعت به عنوان پارامتر تاثیرگذار دانست و تصریح کرد:در استان بوشهر آب مورد نیاز صنایع از محل دریا تامین می‌شود و وابستگی به آب‌های زیرزمینی کمتر است.

وی از کاهش آورد آب رودخانه‌های استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: با تحقق نیافتن ۵۲ درصد بارندگی ضمن خشک شدن دشت‌ها آورد آب رودخانه‌های استان بوشهر ۸۳ درصد کاهش یافت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر با اشاره به کاهش ذخیره آب سد رئیسعلی دلواری خاطر نشان کرد: ۱۷ درصد مخزن ذخیره سد رئیسعلی دلواری استان بوشهر پر است که ۱۰ درصد آن حجم پایدار و تعادلی سد است.

وی، با اشاره به کاهش ۵۲ درصدی بارش باران در استان بوشهر گفت: با تحقق نیافتن ۵۲ درصد بارندگی سبب خالی ماندن ۸۳ درصد مخزن سد رئیسعلی دلواری دشتستان شده است.

رجایی با اشاره به اینکه ۵۵ میلیون متر مکعب آب سد رئیسعلی دلواری قابل برداشت است تصریح کرد: اکنون ۱۲۰ میلیون متر مکعب آب در سد رئیسعلی دلواری وجود دارد که ۵۵ میلیون متر مکعب آب قابل برداشت است و این درحالی است که بخشی از آن حقابه محیط زیست و بخش هم تبخیر می‌شود.

وی با بیان اینکه سال قبل در این ماه میزان ذخیره آب سد رئیسعلی دلواری ۱۳۰ میلیون متر مکعب بود گفت: سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد تامین کننده بیش از ۶۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر دارای ۲۵۶ میلیون متر مکعب ذخیره است که سال قبل این میزان ۳۵۶ میلیون متر مکعب ثبت شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر از ممنوعه شدن دشت‌های استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: خشکسالی‌های ۱۰ سال اخیر دشت‌های استان بوشهر را ممنوعه کرد به گونه‌ای که از ۱۶ دشت استان ۱۲ دشت ممنوعه است و ۴ دشت ساحلی استان بوشهر با لب شوری آب آن‌ها از ظرفیت مطلوبی برخوردار نیست.

رجایی با بیان اینکه شش درصد مساحت آبخوان‌های استان با اعمال مدیریت تعاونی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد افزود: ۹۰ درصد آبخوان‌های استان بوشهر با هدایت الکتریکی Ec قابلیت استفاده مستقیم در بخش کشاورزی ندارند و بیشتر مورد استفاده طرح‌های آبزی‌پروری قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ب

کاهش بارش بارندگی باعث خالی ماندن ۸۳درصد سد رئیسعلی دلواری دشتستان شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید

ایسنا/بوشهر  رییس مرکز مدیریت راههای استان بوشهر گفت: از نظر رشد ترددهای بین استانی در سال گذشته، بوشهر رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داد.

محبوبه شهریاری روزچهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: براساس گزارش تحلیلی وضعیت ترددهای جاده‌ای کشور طی سال گذشته، ترددهای بین استانی در بوشهر 25 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته یعنی رتبه دوم کشوری را داشته است.

شهریاری افزود: طبق آمار سامانه‌های ترددشمار، طی سال گذشته 25 میلیون تردد بین استانی در بوشهر ثبت شد که بیشترین میزان آن مربوط به ماههای فروردین و آذرماه بوده است.

وی درخصوص ترددهای بین استانی در اولین ماه سالجاری نیز بیان کرد: در فروردین ماه یک میلیون و 380 هزار خودرو وارد استان و همین میزان خارج شده که در مقایسه با پارسال به ترتیب 11 درصد و 8 درصد رشد داشته است.

رییس مرکز مدیریت راههای استان خاطرنشان کرد: اکنون ۱۹ سامانه نظارت تصویری، ۶۴ سامانه کنترل سرعت، ۶۰ سامانه تردد شمار و چهار سامانه توزین در حال حرکت فعال است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران