Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@08:37:35 GMT

آمریکا مانع صدور بیانیه شورای امنیت علیه اسرائیل شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۲۹۰۲۷

ساعت24-منابع دیپلماتیک در سازمان ملل اعلام کردند که آمریکا مانع صدور بیانیه‌ای از سوی شورای امنیت برای انجام تحقیقاتی مستقل درباره کشتار روز گذشته فلسطینیان در مرزهای غزه شده است. شورای امنیت قرار است به درخواست کویت، امروز نیز نشستی در این باره برگزار کند.

شبکه خبری اسکای نیوز عربی گزارش داد، برخی منابع دیپلماتیک اعلام کردند، آمریکا در نشست روز دوشنبه شورای امنیت اجازه صدور بیانیه‌ای از سوی این شورا برای انجام تحقیقاتی مستقل درباره اقدامات خشونت‌آمیز در مرزهای اراضی اشغالی و نوار غزه و کشتار فلسطینیان به دست نظامیان رژیم صهیونیستی را نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پیشنویس بیانیه شورای امنیت آمده است، شورای امنیت خشم و تاسف خود را از کشته شدن غیرنظامیان فلسطینی که در اعتراضاتی مسالمت‌آمیز به دنبال احقاق حقوق خود هستند، ابراز می‌دارد.

در ادامه این پیشنویس آمده است، شورای امنیت خواستار اجرای تحقیقاتی مستقل و شفاف است که محاکمه عاملان خشونت‌ها را تضمین کند.

در پیشنویس یاد شده آمده است، شورای امنیت نگرانی شدید خود را از تحولات اخیر در اراضی اشغالی از جمله قدس شرقی به ویژه با آغاز اعتراضات مسالمت‌آمیز در نوار غزه و کشته شدن غیرنظامیان فلسطینی ابراز می‌دارد.

شورای امنیت در ادامه همه طرف‌ها را به خویشتن‌داری برای ممانعت از بالا گرفتن تنش‌ها و برقراری آرامش دعوت کرده بود.

همچنین این شورا از تمامی کشورها خواسته بود از اتخاذ هر اقدامی که موجب وخامت بیشتر اوضاع می‌شود، و نیز هرگونه اقدام یک‌جانبه و غیر قانونی که فرصت‌های برقراری صلح را کاهش می‌دهد، خودداری ورزند.

در ادامه پیشنویس مذکور در اشاره به تصمیم اخیر آمریکا برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان "پایتخت اسرائیل" تاکید شده است، هرگونه تصمیم و اقدامی که منجر به تغییر وضعیت، ماهیت و ساختار جغرافیای جمعیتی شهر قدس شریف شود، تاثیر در وضعیت حقوقی این شهر ندارد.

کشتار روز گذشته خونین‌ترین روز در درگیری‌ها میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی از زمان جنگ ۲۰۱۴ غزه محسوب می‌شوند، در جریان درگیری‌ها در این روز دستکم ۵9 فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۲7۰۰ تن دیگر زخمی شدند.

این درگیری‌ها پیش از افتتاح سفارت آمریکا در قدس اشغالی با حضور مسئولان اسرائیلی و هیاتی از کاخ سفید از جمله ایوانکا ترامپ، دختر رئیس جمهور آمریکا آغاز شدند.

طبق گزارش نماینده فلسطین در سازمان ملل هشت کودک کمتر از ۱۶ سال از جمله شهدای درگیری‌های روز دوشنبه بودند.

شورای امنیت امروز (سه‌شنبه) نیز به درخواست کویت نشستی فوق العاده را برای بررسی وضعیت اراضی فلسطینی‌ها پس از کشتاری که سربازان اسرائیلی در سرکوب تظاهرات میلیونی فلسطینی‌ها به مناسبت سالگرد نکبة (تاسیس اسرائیل) به راه انداختند، برگزار می‌کند.

هیات کویت در سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای از برگزاری این نشست فوق العاده خبر داد. این هیات پیشنویس بیانیه‌ای درباره تحولات فلسطین را میان اعضای شورای امنیت توزیع کرده است.

کویت در این پیشنویس انجام تحقیقاتی مستقل و شفاف درباره کشته شدن ده‌ها تظاهرکننده فلسطینی در غزه به دست سربازان ارتش رژیم صهیونیستی را خواستار شد.

منصور العتیبی، نماینده کویت در سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با ریاض منصور، نماینده فلسطین در این سازمان در نیویورک کشتار انجام شده در غزه که به شهادت ده‌ها فلسطینی منجر شد را محکوم کرده و گفت: به این اقدام واکنش نشان داده خواهد شد.

کویت به عنوان تنها کشور عربی عضو شورای امنیت با هماهنگی فلسطین و به نمایندگی از گروه کشورهای عربی در این سازمان خواستار برگزاری این نشست فوق العاده شد.

ریاض منصور نیز در این کنفرانس گفت: نشست ظرف ۲۴ ساعت آینده برگزار می‌شود و فلسطین درباره برگزاری‌ آن با کویت هماهنگی‌های لازم را انجام داده است.

نماینده فلسطین در سازمان ملل تاکید کرد: شورای امنیت باید مسئولیت توقف کشتار جاری علیه فلسطینی‌ها را پذیرفته و عاملان آن را محکوم و محاکمه کرده و به دستگاه عدالت ارجاع داده و حمایت لازم را از غیرنظامیان فلسطینی فراهم کند، همچنین باید تحقیقات مستقلی درباره کشتار اخیر در غزه آغاز شود.

وی درباره اقدامات اتحادیه عرب در مورد حوادث غزه و انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی گفت: کشورهای عربی ابزارهای بسیاری برای اعمال فشار در این زمینه جهت حمایت از مساله فلسطین در اختیار دارند.

تلاش‌های کشورهای عربی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی در شورای امنیت همواره با مخالفت و کارشکنی‌های آمریکا مواجه می‌شود.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۹۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود

عفو بین‌الملل اعلام کرد تحقیقات این سازمان نشان می‌دهد که نظامیان صهیونیست «با استفاده از مهمات ساخت آمریکا» علیه مردم فلسطین در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پل اوبراین، مدیر عفو بین‌الملل در پستی در ایکس نوشت: به همین دلیل ما از آمریکا می‌خواهیم که ارسال سلاح برای جنایات جنگی را متوقف کند.

اوبراین از ۳۷ عضو کنگره که به لایحه ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی رای منفی دادند تشکر کرد.

در گزارش آناتولی آمده است: سنای آمریکا روز سه شنبه بسته کمک خارجی ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد. مجلس این لایحه را با ۸۰ رای موافق در مقابل ۱۹ رای مثبت به تصویب رساند و آن را برای امضای رئیس جمهور جو بایدن فرستاد.

عفو بین‌الملل در گزارش خود اعلام کرده است که گزارش‌ها نشان می‌دهد «شواهد جنایات جنگی همچنان در حال افزایش است، زیرا دولت اسرائیل قوانین بین‌المللی در غزه را به سخره می‌گیرد».

این گزارش به استفاده «گستاخانه» واشنگتن از وتوی خود برای فلج کردن شورای امنیت سازمان ملل در صدور قطعنامه ضروری برای آتش‌بس و ارسال مهمات به رژیم صهیونیستی که برای ارتکاب جنایات جنگی استفاده شده، اشاره کرده است.

در این گزارش آمده است: کشورهای اروپایی مانند انگلیس و آلمان با توجه به اعتراضات آنها نسبت به اقدامات روسیه در اوکراین، در حالی که به طور همزمان اقدامات مقامات اسرائیلی و آمریکایی را در این درگیری تایید می‌کنند، استاندارد دوگانه‌ای را بکار گرفته‌اند.

انی‌یس کالامار، دبیرکل این سازمان، گفت: شکست گیج‌کننده جامعه بین‌المللی در حفاظت از هزاران غیرنظامی - که درصد وحشتناکی از آنها کودک هستند - در نوار غزه اشغالی، به وضوح نشان می‌دهد که همان نهادهایی که خودشان برای حمایت از غیرنظامیان و حقوق بشر بنا نهاده‌اند دیگر برای این هدف مناسب نیستند.

کالامار تأکید کرد: آنچه در سال ۲۰۲۳ دیدیم تأیید می‌کند که بسیاری از دولت‌های قدرتمند ارزش‌های بنیادین انسانیت و جهان‌شمولی مندرج در اعلامیه جهانی حقوق بشر را کنار می‌گذارند.

بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه، در جریان نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه، ۳۴۲۶۲ فلسطینی شهید و ۷۷۲۲۹ نفر زخمی شدند. علاوه بر این، حداقل ۷۰۰۰ نفر گمنام هستند که گمان می‌رود در زیر آوار خانه‌هایشان در سراسر نوار مانده‌اند. سازمان‌های فلسطینی و بین‌المللی می‌گویند که اکثر کشته‌شدگان و زخمی‌ها زنان و کودکان هستند.

حملات رژیم صهیونیستی منجر به قحطی در شمال غزه شده که منجر به کشته شدن بسیاری از فلسطینی‌ها، عمدتاً کودکان، شده است. تجاوز اسرائیل همچنین منجر به آوارگی اجباری نزدیک به دو میلیون نفر از سراسر نوار غزه شده است و اکثریت قریب به اتفاق آوارگان مجبور به ورود به شهر متراکم رفح در نزدیکی مرز با مصر شده است.

کد خبر 747845

دیگر خبرها

  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • عکس/چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن!
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • غرب بدون روتوش
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود