Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@13:14:14 GMT

آماری از استاندار مازندران که دل مردم را شاد نکرد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۳۰۷۱۶

آماری از استاندار مازندران که دل مردم را شاد نکرد

ارائه آمار اگر با واقعیت‌های زندگی مردم تطابق نداشته باشد، تنها در حرف و غیرقابل اعتناء است که نه تنها موجب خشنودی جامعه نمی‌شود که زمینه بی‌اعتمادی را نیز فراهم می‌آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، استاندار مازندران، که در همایش بزرگ سفیران هدایت سربازان ولایت در مصلی ساری سخن می‌گفت، با ارائه آماری اظهار داشت: بر اساس مرکز آمار، میزان بیکاری در استان مازندران کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 
البته اسلامی با اعتراف اینکه بحث بیکاری و کمبود شغل یکی از معضلات جدی مردم مازندران است، همچون آقای رئیس جمهور با بکاربردن فعل "باید"، از سوم شخص مغایب مجهول خواست تا شغل ایجاد کند.

 
وی اظهار داشت: با اقدامات ویژه، زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.

 
این خواسته عموم مردم کشور و به‌خصوص مازندران است که خواهان ایجاد بستر اشتغال هستند، اما باید مشخص شود چه کسی و یا چه کسانی باید اقدام به ایجاد بسترهای اشتغال کنند.

 
در قانون اساسی این وظیفه متوجه دولت‌هاست همچنانکه ایجاد زمینه‌های مسکن‌دارشدن مردم و برخورداری از یک زندگی بدون دغدغه نیز بعهده دولت‌ها سپرده شده است.

 
آنچه که موجب حیرت مردم ایران می‌شود، استعمال فعل "باید" از سوی رئیس جمهور و به تبع او از سوی مسئولان و از جمله استاندار مازندران، که خود موظف به انجام این اقدامات هستند، می‌باشد.

 
استفاده از ضمیر فاعل مجهول و مخاطب قرار دادن او، نوعی فراربه‌جلو و شانه خالی‌کردن از مسئولیت و پاسخگونبودن در قبال مسئولیت است.

رئیس جمهور به‌عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور که خزانه کشور و همه درآمدها در اختیار اوست و دارای بیشترین اختیارات است، باید به مطالبات مردم در همه حوزه‌ها پاسخ دهد نه آنکه خود مدعی و مطالبه‌گر باشد. در چنین صورت، هیچ کسی در کشور پاسخگوی مسئولیت و مدیریت خود نخواهد بود و حقوق مردم همواره در معرض نقض و پایمال‌شدن خواهد بود.

 
از انتصاب استاندار مازندران، که در اوایل آبان سال گذشته منصوب شد، بیش از 8ماه می‌گذرد و اسلامی کم‌کم باید در قبال مسئولیت و اجرای برنامه‌های خود پاسخگو باشد.

 
طبیعی است که از دوره گفتار و بیان برنامه‌ها، متعاقب یک دوره صرف وقت برای شناخت استان، به قدر کافی گذشته و حال باید بتدریج نتائج مدیریت آقای اسلامی را ارزیابی کرد.

 
شاید ارائه آمار خوشبینانه در مورد اشتغال به عنوان بزرگ‌ترین معضل مازندران، از همین ناحیه باشد که مردم مازندران کم‌کم در حال ارزیابی استاندار غیربومی خود هستند، که در حرف و کلام مدعی است استان مازندران دارای ارزش‌های والا و ناشکفته است که باید در فرایند مدیریتی هوشمند به سطح قابل قبولی از رفاه و رشد دست یابد.

 
ارائه آمار کاهش بیکاری توسط استاندار قطعاً باید به استناد واقعیت‌هایی باشد که در صحنه عمل با بروز اتفاق خوب رقم خورده باشد؛ وحال آنکه ظرف ماه‌های اخیر واقعه مهمی در موضوع تولید و اشتغال رخ نداده تا موجب کاهش سطح بیکاری شده باشد و یا اثرات این کاهش در سطح جامعه محسوس باشد.

 
امید آنکه جهت‌گیری‌های استاندار مازندران در شکوفایی ظرفیت‌های این استان که از مزیت‌های ویژه آن می‌باشد، آرزوی مازندرانی‌ها در کاهش واقعی بیکاری و رونق اشتغال و تولید محقق شود آنچنانکه زندگی مردم صحت ادعای آقای اسلامی را تائید کند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان حوزه اقتصادی استان اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و حوزه اقتصادی نقش مؤثری در تحقق شعار سال دارد.

وی به توفیقات دولت سیزدهم در حوزه اشتغال و تولید اشاره کرد و افزود: روند مستمر توسعه اشتغال در کشور مبتنی بر زیست بوم ملی اشتغال از موفقیت‌های اساسی دولت سیزدهم در یکسال اخیر است.

استاندار بوشهر از کاهش ۰.۹ درصدی نرخ بیکاری در کشور خبر داد و تصریح کرد: نرخ بیکاری در کشور از ۹ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۸.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت که موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.

محمدی زاده با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در بین جوانان و زنان و فارغ التحصیلان دانشگاهی خاطر نشان کرد: میزان اشتغال ناقص در کشور نیز در یکسال اخیر حدود ۱.۳ درصد کاهش یافت.

وی اضافه کرد: خالص اشتغال ایجادی در کشور در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۷۷۵ هزار شغل جدید است.

استاندار بوشهر گفت: سامانه جستجوی شغل در کشور در سال گذشته، راه اندازی و بیش از ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در این سامانه ثبت و ۳۱۰ هزار نفر از کارجویان نیز ثبت نام کردند.

محمدی زاده به توسعه مشاغل خانگی در کشور در دولت سیزدهم پرداخت و افزود: ۱۸۰ هزار مجوز مشاغل خانگی در سال گذشته در کشور صادر و بالغ بر ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات در این زمینه پرداخت شد.

وی اضافه کرد: ۳۵۹ بازارچه مشاغل خانگی در سطح کشور در یکسال اخیر برپا شده که نقش مؤثری در بازاریابی کالاهای تولیدی مشاغل خانگی داشته است.

استاندار بوشهر گفت: در استان بوشهر نیز طی یکسال اخیر، اتفاقات ارزشمندی در حوزه اشتغال و تولید و کاهش بیکاری رقم خورده که کاهش نرخ بیکاری به ۶.۱ درصد از مهم‌ترین توفیقات است.

محمدی زاده بیان کرد: طی ۲ سال اخیر حدود ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شده و امسال با رونق فضای کسب و کار و جهش تولید، اشتغال نیز رشد محسوسی خواهد داشت.

وی ابراز داشت: احیای واحدهای راکد و نیمه راکد در استان بوشهر با شتاب بسیار خوبی انجام شده و امیدوارم امسال شاهد احیای تمام واحدهای تولیدی باشیم.

کد خبر 6098325

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری