Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از ­­پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی؛­­­ مدیرکل دفتر امور میوه های سردسیری و خشک معاونت باغبانی با ­اعلام این مطلب، ارزش خسارات سرمازدگی در این باغات را ۸۱ هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

شکراله حاجی وند، سطح زیر کشت باغات بارور محصولات سردسیری و خشک در کشور در سال گذشته را ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ میلیون هکتار بیان کرد و گفت: از این سطح ۱۰.۳ میلیون تن محصول به دست آمد.

وی با اشاره به این که بیشترین میزان تولید در حوزه میوه های سردسیری در سال ۹۶ مربوط به سیب بوده است، افزود: سال گذشته ۳.۶ میلیون تن از این محصول در کشور تولید و از این مقدار ۷۰۰ هزار تن تا کنون صادر شده است.

حاجی وند، کشورهای حوزه خاورمیانه به ویژه اقلیم کردستان، پاکستان و ترکیه و بعضی از کشورهای اروپایی را از مقاصد صادراتی سیب ایران برشمرد.

مدیرکل دفتر امور میوه های سردسیری و خشک معاونت باغبانی ادامه داد: در سال ۹۶ سیب ۷ درصد، پسته ۱۵ درصد، انگور ۱۲ درصد، بادام ۷ درصد و گردو بیش از ۵ درصد تولید باغات سردسیری را به خود اختصاص داد.

وی گفت: میوه های هسته دار ۹.۵ درصد، میوه های دانه ریز ۱۲.۵ درصد، میوه های خشک ۲۸.۲ درصد و سایر میوه ها ۸ دهم درصد محصولات سردسیری و خشک را تشکیل می دهد.

حاجی وند، اصلاح و نوسازی باغات قدیمی را از برنامه های این دفتر عنوان کرد و افزود: در این راستا سال گذشته ۱۰ هزار هکتار از باغات انگور از حالت خوابیده به فراز تبدیل شد.

وی تصریح کرد: این اقدام در باغات انگور در استان های قزوین، فارس و سایر استان های انگور خیز کشور صورت گرفت.

مدیرکل دفتر امور میوه های سردسیر و خشک معاونت باغبانی، سرشاخه کاری گردو به منظور افزایش عملکرد و مقاومت درختان در برابر سرما، مکانیزه کردن باغات، افزایش ضریب مکانیزاسیون، تغییر ارقام، اقدامات تغذیه ای و حفاظتی، هرس فنی و علمی باغات و آموزش باغداران را از مهمترین برنامه های این دفتر برشمرد.

وی ایجاد باغات متراکم و نیمه متراکم به منظور صرفه جویی در مصرف آب و اجرای سیستم آبیاری های نوین را از دیگر برنامه های این دفتر دانست.

حاجی وند در عین حال بر توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات سردسیری و خشک در استان های مرزی تاکید کرد و­ گفت: حوزه میوه های سردسیری و خشک، ظرفیت های زیادی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی دارد و سرمایه گذاری مورد نیاز بیشتر در حوزه فرآوری محصولات خام به محصولات با ارزش افزوده است.

وی افزود: ظرفیت مصرف و صادارت ۳ میلیون تن سیب تولیدی کشور محدود است و از این رو، صنایع تبدیلی و تکمیلی با سرمایه گذاری های جدید می تواند در این حوزه احداث شود.

­

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: باغات سرمای بهار بادام گردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۲۰۰ هزار واحد فرسوده در کشور تا پایان سال با مشارکت‌های مردمی

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه امسال برای نوسازی مساکن ناپایدار و لرزان مجاهدت بیشتری نیاز است، گفت: در نوسازی بناهای ناپایدار مردم نقش اساسی و جدی دارند و باید بسترهای مناسب در این رابطه را فراهم کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی  اظهار کرد: چاره‌ای جز ابتکار و خلاقیت در اطلاع‌رسانی در این رابطه نداریم و باید تلاش کنیم در حوزه بازآفرینی نقش مردم و شهرداری‌ها بیش از پیش پررنگ‌ شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه امسال بنا به دستور وزیر راه و شهرسازی در هر ماه یک رویداد مسکنی در استان‌ها شاهد خواهیم بود، گفت: در این رابطه حوزه بازآفرینی شهری نیز نقش فعال و حضور جدی در ‌این رویدادها خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره اینکه در حوزه بازآفرینی شهری از مرحله پایش تا نظارت با حضور و توسط مردم است، گفت: باید امسال عملیات ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن در حوزه بازآفرینی شهری کلید زده شود و همچنین حداقل ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن مشارکتی بر روی املاک و اراضی شرکت آغاز خواهد شد.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • لزوم برداشت نارنج حاشیه باغات برای قطع پل ارتباطی میزبانی مگس میوه
  • معابر میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان با ۷۰ میلیارد ریال اعتبار نونوار شد + فیلم
  • خسارت بیش از ۴۵۰ میلیارد تومانی تگرگ و جاری شدن سیل به بخش کشاورزی بردسکن
  • خسارت بارش تگرگ و سرمازدگی به باغات خلیل آباد
  • خسارت تگرگ و جاری شدن سیل به بخش کشاورزی بردسکن
  • خسارت ۵۸۰ میلیارد ریالی بارش تگرگ و سرمازدگی به باغات خلیل‌آباد
  • اظهارنظر مهران رجبی درباره فرهنگ و اقتصاد
  • جلوه گری بهار در تپه تاریخی مرادخان چی روستای توآباد + فیلم
  • نوسازی ۲۰۰ هزار واحد فرسوده در کشور تا پایان سال با مشارکت‌های مردمی
  • لزوم مبارزه با شته در باغات جوان مرکبات