Web Analytics Made Easy - Statcounter

حال سوال از مدیر رادیو جوان این است که آیا شخص دیگری را نیافتند که اجرای این برنامه را بر عهده بگیرد و برای مردم که در حال و هوای معنوی ماه رمضان هستند یادآور حاشیه های نسبتا زیادی که در کارنامه خود دارد، نباشد؟ فرزاد حسنی سابقه ممنوع التصویری را نیز دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی سیفی مدیر رادیو جوان درباره برنامه‌های ویژه ماه رمضان این شبکه گفت: برنامه‌های  «ماه نو» ویژه برنامه افطار و «هفت آسمان» ویژه برنامه سحر ما در رادیو جوان است که فرزاد حسنی مجری برنامه شب‌های قدر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این در حالی است که آقای مجری به عنوان یک مجری که در ادبیات و بیان خود چندان قید و بندی را رعایت نمی کند، زبان نیش دار و کلام بی پرده اش را می توان گفت که بر همه آشکار است تا جایی که این ادبیات وی بارها به توهین و بی احترامی به مهمان یا دیگر هنرمندان منجر شده است.

 

نمونه هایی از اهانت های فرزاد حسنی در سیما

اختتامیه جشنواره فیلم فجر در سال 93 را مهران مدیری اجرا کرد و در همین حین گزارش این اختتامیه را در رادیو فرزاد حسنی بر عهده داشت، این در حالی است که 18 سال از سابقه فعالیت حسنی در حوزه اجرا و رسانه می گذرد و قاعدتا باید تمام اصول و چارچوب های اخلاقی و حرفه ای در این زمینه را بداند و به آن عمل کند اما می بینیم که به جای گزارش جریانات اختتامیه شروع به نقد مدیری می کند؛ او مدیری را بی مزه خطاب می کند و ادعا می کند که مهران مدیری کار اجرا را خوب نمی داند و به درستی از عهده آن بر نمی آید و هر چه دارد از امیرمهدی ژوله و تیم نویسندگانش است.

 

در برنامه اکسیر که از شبکه 3 سیما پخش می شد نعیمه نظام دوست بازیگر سینما و تلویزیون مهمان برنامه بود و فرزاد حسنی اجرای آن را برعهده داشت، وزن این بازیگر سوژه شوخی های مخصوص و بی چارچوب حسنی قرار گرفت.

حال شاید این مساله پیش بیاید که این سبک اجرای وی است و جهت جذاب تر کردن برنامه برای مخاطب از سوی وی صورت می گیرد، هرچند این نگاه درست نیست و دلیل نمی شود که دست به هرکاری زد تا شاید مخاطب بیشتری را پای گیرنده بنشاند و حتی از سوی مردم واکنش هایی نسبت به این بی احترامی ها در فضای مجازی دیده شده و نشان داده که مردم نیز با این اهانت ها مخالف بوده و هستند.

 

در پی انتشار ویدئویی از نحوه برخورد فرزاد حسنی با یکی از مهمان‌های برنامه تلویزیونی «اکسیر»، با اعتراض گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی فارسی‌زبان مواجه شد. در این ویدئو، فرزاد حسنی در واکنش به پاسخ مردی میانسال به یک پرسش، خطاب به او می‌گوید که «تو ما را پخمه فرض کرده‌ای؟»

حسنی در ادامه به این مرد با لحنی که متفاوت توصیف شده، می‌گوید چنانچه به سؤال وی پاسخ درستی بدهد، برنده ۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی خواهد شد،  پس از پاسخ مرد میانسال، حسنی با فریاد می‌گوید پاسخ وی درست است، اما در نهایت به او جایزه‌ای تحت عنوان «زرشک» اهداء می‌کند.

این نحوه برخورد این مجری جنجال‌ برانگیز تلویزیون با همراهی گروهی از شرکت‌کنندگان در این برنامه، اعتراض‌ها و انتقادهای فراوانی را در پی داشت؛ شمار قابل توجهی از کاربران شبکه‌های اجتماعی از فرزاد حسنی، شرکت‌کنندگان در این برنامه و همچنین سازمان صدا و سیما خواستند بابت برخورد بد با مهمان برنامه «اکسیر» عذرخواهی کنند.

 

حال سوال از مدیر رادیو جوان این است که آیا شخص دیگری را نیافتند که اجرای این برنامه را بر عهده بگیرد و برای مردم که در حال و هوای معنوی ماه رمضان هستند یادآور حاشیه های نسبتا زیادی که در کارنامه خود دارد، نباشد؟ این در حالی است که فرزاد حسنی سابقه ممنوع التصویری را نیز دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۲۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برترین آثار مستند رادیویی در بخش‌های مختلف در این جشنواره معرفی می‌شوند.
آقای حمید رضا افتخاری دبیر این جشنواره با حضور در استدیو شبکه خبر گفت: این جشنواره ساعت ۱۵ بعدازظهر امروز مراسم­ افتتاحیه جشنواره را آغاز می‌کنیم­، برنامه‌ای حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ دقیقه‌ای تدارک دیده شده که تقدیم حضار (از­ اهالی رادیو­­هستند) ­و بینندگان و شنوندگان می‌شود.
وی ادامه داد: هماهنگی‌ها انجام شده و شبکه خبر ۲ به طور مستقیم این برنامه را پخش می‌کند و علاقه‌مندان همچنین به سایت ایرانصدا هم­ می‌توانند مراجعه کنند، رادیو ایران و رادیو جوان هم این جشنواره را به صورت مستقیم پخش می‌کند، شبکه‌های مختلف هم به فراخور گزارش هایی­ از اجرای برنامه خواهند داشت.
وی در ادامه گفت: امروز سالگرد تاسیس رادیو است و در واقع افتتاحیه با همین هدف­ روز ۴ اردیبهشت برای برگزاری آن برنامه ریزی شد در واقع افتتاحیه ما جشن رادیو هست، ما از برگزیدگان در بخش‌های مستمر، مستند‌های مستمر و برنامه‌های مستمر­ و بخش مستند نگاری از برگزیدگانشان تقدیر می‌کنیم در کنار آن بخش‌های متنوعی داریم تقدیر از پیشکسوت، شعر خوانی، نمایش و رونمایی داریم و بخش‌های متنوع و سرگرم کننده داریم در کنار شنیدن سخنان معاون صدا آقای بخشی زاده که در مورد جشنواره صحبت می‌کنند.
افتخاری گفت: بخش مستمر بخشی بود که مختص برنامه سازان معاونت صدا بود و در واقع برنامه‌های پخش شده­ از آنتن شبکه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت و بررسی شد، امروز هم روز رادیو است و به واسطه این که جشن رادیو را برگزار می‌کنیم، آن بخش‌هایی را برگزیدگانش را تقدیر می‌کنیم که مرتبط است با خود معاونت صدا به جز بخش مستند نگاری که بخش فراگیر است.
افتخاری در توضیح بخش مستمر و مستند نگاری گفت: بخش مستمر برنامه‌هایی است که در طول یک سال گذشته (از جشنواره قبل تا جشنواره بعد) به صورت اتفاقی از روی آنتن شبکه‌ها انتخاب و ارزیابی کردیم، بخش مستند نگاری بخش مکتوب­ ما است بخش پژوهش محور ما است، در این بخش پژوهشگران متون پژوهشی آماده برای تولید یک مستند رادیویی را ارائه می‌کنند و مورد داوری قرار می‌دهند، یعنی پژوهش‌هایی که آماده سازی شده برای تولید یک مستند رادیویی نه یک تحقیق صرف محصول را بخواهیم بررسی کنیم، پژوهشی که برای تولید یک مستند رادیویی آماده شده آن‌ها (متون) را فرستادن برای داوری و امروز از برگزیدگان ان تقدیر می‌کنیم.
وی درباره بخش‌های دیگر این جشنواره هم گفت: بخش اصلی ما که ۷ جایزه مشخص خودش را دارد­ با نشان‌های خودش، بخش ویژه که بخش­ ترکیبی موضوع و ساختار است، این دو بخش به همراه بخش مردمی­، بخش‌هایی هستند که در اختتامیه روز ۲۹ اردیبهشت برگزیدگان آن معرفی می‌شوند.
دبیر ­جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک ادامه داد: قرار ما این است که تا ۱۰ اردیبهشت نامزد‌های دریافت جایزه را معرفی کنیم و بعد از آن هم رای گیری برای بهترین­ اثر مردمی در بخش اصلی را­ از طریق تارنمای جشنواره­ شروع می‌کنیم.
افتخاری در خصوص کیفیت ساخت مستند گفت: همین که ما امروز در سومین جشنواره به جایی می‌رسیم که بخش مستمر را که خروجی دو جشنواره گذشته بوده مستقل برگزار کنیم و مراسم جداگانه‌ای بگیریم یعنی این که موفق بودیم، یعنی ما توانستیم آنتن شبکه‌ها را متاثر کنیم از تولید مستند رادیویی به عنوان گونه‌ای جذاب و سخت که شبکه‌های رادیویی کمتر به سراغ آن می‌رفتند، بخشی را می‌توانیم داشته باشیم که برویم و رقابت ایجاد کنیم بین آثاری که در طول سال گذشته پخش شدند و این یعنی این که ما آثار قابل توجهی داشتیم که می‌توانیم این رقابت را برگزار کنیم و به نظرم ما به بخش عمده‌ای از اهدافمان دست پیدا کردیم.
وی در پایان گفت: ما در بخش اصلی و ویژه مراکز استان‌ها می‌توانستند برای ما آثار خود را ارسال کنند، اتفاقا حضور قوی داشتند و ارزیابی اولیه­ آثاری که به مرحله نهایی راه یافتند تقریبا مراکز سهم زیادی دارند و در بخش مردمی هم ما رشد داشتیم و در حوزه کیفیت هم داوران معتقد بودند که اثار نسبت به سال گذشته آثار با کیفیت تری هست مردم هم با توجه به این که مستند گونه سختی است استقبال خوبی کردند و تعداد آثارشان هم قابل توجه بود که ان شاالله روز اختتامیه از برگزیدگان بخش مردمی هم تجلیل می‌شود، داوران هم به واسطه تعدد بخش‌ها، داوری هر بخش را تیم داوری مجزایی بر عهده گرفت، نزدیک به ۶۰ نفر داوری مرحله انتخاب آثار و بخش پایانی را برعهده داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • ببینید | اعتراف عجیب مجری زن جنجالی صدا و سیما با چاشنی آشپزی
  • بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط»
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • معاون صدا خبر داد: چهارمین جشنواره پژواک بین‌المللی می‌شود
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • «به افق فلسطین» به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک