Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس امور ضد انحصار اروپا اعلام کرد که تنظیمگران مقررات اتحادیه اروپا ممکن است الگوریتمهای خودشان را برای شناسایی شرکتهایی که از نرم افزار برای تثبیت قیمتها با همتایانشان یا فشار آوردن بر رقبایشان استفاده می کنند ایجاد نمایند.  
رییس امور ضدانحصار اروپا اعلام کرد که تنظیم‌گران مقررات اتحادیه اروپا ممکن است الگوریتم‌های خودشان را برای شناسایی شرکت‌هایی که از نرم‌افزار برای تثبیت قیمت‌ها با همتایانشان یا فشار آوردن بر رقبایشان استفاده می کنند ایجاد نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از شماران سیستم به نقل از رویترز، گفته‌های مارگارت وستاگر کمیسیونر اروپا در امور رقابت گویای نارضایتی مسئولان اعمال خط مشی‌ها درباره ابزارهای تکنولوژیکی پیشرفته‌ای همچون الگوریتم‌های کامپیوتری است که امکان تبانی کمپانی‌ها را بدون هرگونه توافق رسمی یا حتی تعامل بین افراد فراهم می آورند.
به عنوان مثال، تحقیقات کمیسیون اروپا درباره تجارت الکترونیکی به این جمع‌بندی رسید که دو سوم از فروشندگان از الگوریتم‌ها برای دنبال نمودن وضعیت قیمت ارائه شده از سوی رقبایشان استفاده می‌کنند.
 
از نظر کارشناسان، در این باره که آیا می‌توان تولیدکنندگان و استفاده کنندگان از چنین الگوریتم‌هایی را حتی بابت چنین تبانی‌هایی مسئول دانست یا نه بحث‌هایی وجود دارد.
 


وستاگر گفت که سفارش انجام مطالعه‌ای را درباره این موضوع داده بود تا مجموعه ابزارهای ضدانحصارش را ارتقاء بخشد.
 
وستاگر به کنفرانسی که توسط «مرجع رقابت Belgian» ترتیب داده شده بود گفت: «فرضیه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه می‌توان با الگوریتمهایی متفاوت با روند معمول اقدام به تبانی نمود.»
وی گفت: «از این رو البته ما مایلیم که الگوریتم‌های خودمان را داشته باشیم، بازار را زیر نظر بگیریم، تا متوجه شویم که آیا هیچگونه تبانی رخ داده است یا نه.»
 
وستاگر، که می‌تواند کمپانی‌ها را تا 10 درصد گردش مالی جهانیشان به خاطر نقض قوانین اتحادیه اروپا جریمه کند، در یک سخنرانی در سال گذشته گفته بود که ممکن است جریمه‌های سنگین‌تر و سختگیرانه‌تری را علیه شرکت‌هایی که از نرم‌افزار برای ایجاد کارتل استفاده کنند وضع نماید.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: انحصار اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست