Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای زنان روستایی، گفت: باید همه مسئولان نگاه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند تا از آسیب‌های اجتماعی چون مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری شود.

به گزارش ایسنا، «جعفر مردانی» 25 اردیبهشت‌ماه در نخستین کارگروه بانوان و خانواده در سال جاری، با اشاره به این‌که نیمی از جمعیت استان زنان هستند، اظهار کرد: رویکرد دولت استفاده از زنان در تیم‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در چهارمحال و بختیاری 45 هزار شاغل زن در بخش‌های مختلف خدمات، صنعت و کشاورزی وجود دارد که از این تعداد 14هزار نفر کارمند و حقوق بگیر دولت هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری به نام‌گذاری امسال با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» اشاره کرد و گفت: لازم است تصمیم‌گیران و متولیان امر زمینه را برای افزایش تولیدات داخلی فراهم کنند.

مردانی با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای زنان روستایی، تصریح کرد: باید همه مسئولان نگاه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند تا از آسیب‌های اجتماعی چون مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود.

وی بر تشکیل کمیته تخصصی برای شناسایی و احصاء پتانسیل‌های هر شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: لازم است طرح‌های پیشنهادی مطرح و بررسی شود تا بتوانیم اعتبارات لازم را برای این طرح‌ها در سطح روستاها اختصاص دهیم.

مردانی با گلایه از عدم حضور مدیران ادارات در این کارگروه، گفت: حضور مدیران در این کارگروه برای تصمیم‌گیری بهتر در ایجاد اشتغال لازم است.

معاون استاندار با اشاره به طرح‌های مشاغل خانگی و با تأکید بر این‌که دوره‌های آموزشی باید منطبق بر نیازها باشد، گفت: با توجه به ظرفیت جهاد دانشگاهی برای برگزاری دوره‌های آموزشی، می‌توان طرح‌ها را به جهاد دانشگاهی سپرد.

مردانی با بیان این‌که بازار فروش حلقه مفقوده ایجاد مشاغل خانگی است، اظهار کرد: در قالب تعاونی‌ها می‌توان این گره را گشود.

در ادامه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با بیان این‌که آمار بیکاری در استان مطلوب نیست و جز استان‌های با درصد بالای بیکاری در کشور هستیم، گفت: حمایت از تولید داخلی استان و ایجاد اشتغال برای زنان روستایی می‌تواند آمار شاغلان استان را به طور چشمگیر افزایش دهد.

«پریسا ابراهیم‌پور» به پتانسیل استان در حوزه‌های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه و بازارچه‌ها برای ارائه و فروش محصولات تولیدی زنان روستایی می‌تواند در ایجاد اشتغال زنان روستایی تأثیر فراوانی داشته باشد.

وی با اشاره به اهمیت تعاونی‌های زنان در ایجاد اشتغال و وجود 15 تعاونی در این حوزه، یادآور شد: تعاونی در شهرستان‌ها باید با توجه به پتانسیل‌ها و شمار روستاها تشکیل شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اشتغال زنان روستايي منطقه چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۳۶۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی گفت: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰ هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است. - اخبار اجتماعی -

مسعود پناهی؛ مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: در همین ارتباط مؤسسه توانمندسازی و اقتصاد علوی زیرمجموعه بنیاد علوی به عنوان بازوی اجرایی در حوزه توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال پایدار برای این افراد فعالیت‌ها و برنامه‌هایی را انجام می‌دهد.

وی افزود: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از 100 هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است که در این راستا با توجه به نام‌گذاری امسال، برنامه‌ریزی برای استفاده از مشارکت مردم در ایجاد 100 هزار فرصت شغلی پیش‌بینی شده است.

پناهی با اشاره به فراخوان برای استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم در ایجاد اشتغال گفت: در این زمینه با توجه به درگاه‌های مجازی و رسانه‌های مرتبط فراخوان جهت جذب تصمیم‌گیران و فعالان حوزه اقتصادی انجام شده و تاکنون 1500 نفر در این ارتباط ثبت‌نام کرده‌اند.

راه‌اندازی "مرکز توسعه کارآفرینی و اشتغال" در سازمان بهزیستی

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی ادامه داد: امسال بزرگترین رویداد آموزشی در حوزه تسهیلگران و مجریان اشتغال و توانمندسازی اقتصادی توسط مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی بنیاد علوی در استان تهران شکل خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: از تاریخ 22 تا 27 اردیبهشت ماه این رویداد در مجتمع آموزش و فرهنگی امام خمینی(ره) در محل لواسان برگزار خواهد شد.

پناهی بیان کرد: مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی علوی در حوزه اشتغال با 3 راهبرد (حمایت از کسب و کارهای خرد، کارگاهی و بنگا‌های کوچک) در بیش از 350 شهرستان و منطقه فعالیت دارد.

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی با اشاره به ایجاد 100 هزار فرصت شغلی در سال1403 گفت: ان‌شاءالله با رویکرد مشارکت و هم افزایی متقاضیان کسب و کار این هدف مهم محقق خواهد شد. 29 هزار میلیارد تومان جهت توسعه برنامه‌های اشتغال در بنیاد علوی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • لغزندگی محور‌های مواصلاتی در چهارمحال و بختیاری
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • رشد ۳۱ درصدی مرسولات از چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود