Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان گنبدکاووس گفت: ما آمادگی تشکیل شرکت تعاونی در ضلع جنوبی سد گلستان برای رفع مشکلات کشاورزان این منطقه داریم. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۱ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, نور محمد کوچکی عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات کشاورزان سد گلستان در گنبدکاووس اظهار داشت: در سال 93, به استناد درخواست دهیاری و شورای اسلامی روستای سارجه کر برای بهره‌مندی از حق‌آبه سد گلستان, مبنی بر تشکیل شرکت تعاونی, پیگیری‌های لازم انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آن زمان هیئت موسس و افتتاح حساب غیرقابل برداشت انجام شد و متاسفانه اقدامات تکمیلی از سوی دهیاری و شورای روستا انجام نشد.

رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: با توجه به اینکه بخشداری مرکزی اعلام آمادگی در این زمینه کرده, ما آمادگی کامل داریم تا در مدت زمان کوتاه این شرکت تعاونی تشکیل شود.

کوچکی گفت: با تشکیل این شرکت تعاونی, 540 هکتار از اراضی کشاورزی ضلع جنوبی سد گلستان دارای حق‌آبه از این سد خواهند شد.

تشکیل شرکت تعاونی بخش عمده مشکلات کشاورزان را برطرف می‌کند

عبدالقدیر کریمی, معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس هم در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضر کشاورزان این منطقه مشکلات و نگرانی‌های زیادی دارند و با تشکیل شرکت تعاونی, بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های کشاورزان در این منطقه رفع خواهد شد.

وی افزود: دهیار و اعضای شورای روستا می‌توانند نقش بسزایی در توجیه اهالی روستا به تشکیل تعاونی داشته باشند و محوریت همه اقدامات با دهیاری و شورای روستا است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: قرار است برای رصد و پیگیری‌های مشکلات موجود, هر 2 تا 3 ماه جلسه‌ای برگزار شود تا مشکلات این حوزه حل شود.

کاهش 50 درصدی آب‌های سطحی در گنبدکاووس

مدیر امور منابع آب گنبدکاووس و مینودشت اظهار داشت: در حال حاضر در استان گلستان و شهرستان گنبدکاووس, 20 درصد در حوزه آب‌های زیرزمینی و 50 درصد در حوزه آب‌های سطحی کاهش آب داریم.

حسین قنبری افزود: با توجه به کاهش آب و خشکسالی‌های اخیر, باید کشاورزان از الگوی کشت مناسب که توسط جهاد کشاورزی ارائه می‌شود استفاده کنند تا منابع آب ما بیشتر از این کاهش نیابد.

وی افزود: 8 هزار و 500 هکتار از اراضی اطراف سد گلستان به صورت نظام‌مند دارای شرکت تعاونی هستند اما متاسفانه, اهالی روستای سارجه کر که در ضلع جنوبی این سد واقع است, تخصیص منابع آب نشده و برداشت آب از این سد بدون تشکیل شرکت تعاونی غیرقانونی است.

مدیر امور منابع آب گنبدکاووس و مینودشت تصریح کرد: در حوزه آبریز گرگان‌رود در سال گذشته, 110 میلیون مترمکعب آب وجود داشت که در سال جاری به 57 میلیون متر مکعب کاهش یافته است و حجم آب های زیرزمینی استان گلستان از یک میلیارد و 230 میلیون مترمکعب در سال گذشته به یک میلیارد مترمکعب رسیده که حدود 20 درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تأسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضائی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی «پ» البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالی‌که اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری «پ» البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور نموده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ گردید و مابقی نیز در دستورکار قرار دارد.

کد خبر 6098466

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۹۳ هزار تن گندم از مزارع شهرستان میاندوآب
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • گنبدکاووس در روز جمعه، پژواک صدای استان گلستان می‌شود
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز