Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
رژیم غذایی کم کربوهیدرات می‌تواند به کنترل سطح قند خون در مبتلایان به دیابت نوع یک کمک کند. مجله ديابت

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، اگرچه در حال حاضر درمان شناخته‌شده‌ای برای دیابت نوع یک وجود ندارد اما یافته‌ها حاکی از آن است که رژیم غذایی "کم‌ کربوهیدرات" می‌تواند روش موثری در کنترل سطح قند خون در این بیماران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان آمریکایی در این آزمایش‌ها به بررسی ۳۱۶ بیمار مبتلا به دیابت نوع یک پرداختند که ۴۲ درصد آنان کودک بودند. از شرکت‌کنندگان درخواست شد تا رژیم غذایی کم کربوهیدرات را دنبال کنند. همچنین این افراد نسبت به گروهی که رژیم غذایی معمولی داشتند مقدار دوز انسولین کمتری دریافت کردند.

پزشکان اظهار داشتند: در این شرایط با وجود کاهش دوز انسولین مصرفی، سطح قند خون بیماران بدون خطر فزاینده عوارض جانبی کنترل شد.

همچنین رژیم غذایی کم کربوهیدرات با فوائد متعددی برای سلامت همراه است که می‌توان به کنترل قند خون، کاهش دریافت کالری و افزایش مصرف سبزیجات اشاره کرد. همچنین این رژیم غذایی احتمال فشار خون بالا، سندرم متابولیک و بیماری قلبی - عروقی را کاهش می‌دهد.

 هر چند این رژیم غذایی مخالفانی هم دارد. برخی کارشناسان معتقدند رژیم غذایی کم کربوهیدرات خطر قندخون پایین را افزایش می‌دهد. همچنین نگرانی دیگر این است که این رژیم غذایی با تاثیر بر فرآیند رشد کودک تاثیرات مخربی بر جا می‌گذارد.

در همین زمینه: اگر مبتلا به دیابت هستید این میوه‌ها را بشناسید جورابی که دمای پای بیماران دیابتی را اندازه می‌گیرد تکنیکی غیرمهاجم برای کنترل قند خون کشف یک چربی موثر در پیشگیری از ابتلا به بیماری چشم دیابتیک رژیم غذایی پرفیبر | احتمال کمک به درمان دیابت نوع ۲ دیابت در واقع پنج بیماری جداگانه است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۰۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

در ادامه به نقل از "مدیکال دیلی" به چند مورد از عادت‌ها و عواملی خواهیم پرداخت که برای حفظ سلامت قلب و عروق می‌بایست نسبت به آن‌ها محتاط بود.

رژیم‌گرفتن یا حذف برخی درشت‌مغذی‌ها

به گفته دکتر "دانیل ادموندوویچ"، رئیس قلب‌وعروق در بیمارستان دانشگاه تمپل، مردم اغلب فکر می‌کنند که یک رژیم غذایی سالم و متعادل را دنبال می‌کنند، اما اینطور نیست. به‌عنوان مثال، او افرادی را دیده که از رژیم غذایی کم‌کلسترول پیروی و از چربی‌های سالم یعنی یک درشت‌مغذی مهم اجتناب می‌کنند. این افراد ممکن است کربوهیدرات‌های زیادی بخورند. اگرچه این نوع رژیم غذایی باعث افزایش سطح کلسترول نمی‌شود، اما تحقیقات نشان داده است که تغییر ناگهانی و شدید در عادات غذایی می‌تواند منجر به بدتر شدن عملکرد قلب شود.

انزوای اجتماعی و تنهایی

به‌گفته دکتر "ریگود تدوالکار"، متخصص قلب و عروق در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سنتا مونیکای کالیفرنیا، جدا شدن از دیگران نیز می‌تواند تأثیر عمیقی بر سلامت قلب ما داشته باشد. یک مطالعه اخیر نشان داد که زنان مسن‌تر زمانی که در انزوا زندگی می‌کنند، هشت درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی هستند. برای افرادی که هم انزوای اجتماعی و هم تنهایی را تجربه می‌کنند، خطر ابتلا به بیماری قلبی تا ۲۷ درصد افزایش می‌یابد. انزوای اجتماعی نیز می‌تواند به افسردگی کمک کند و افسردگی می‌تواند منجر به عوامل خطر قلبی - عروقی مانند فشار خون بالا، سبک زندگی کم‌تحرک و عادات غذایی ضعیف شود.

سلامت ضعیف دندان‌ها

مشکلات دندانی مانند پوسیدگی دندان، می‌تواند خطر عفونت‌های باکتریایی در جریان خون را افزایش دهد. به‌گفته تدوالکار، انتقال باکتری‌های موجود در دهان، به خون بسیار آسان است. التهاب لثه و سلامت نامناسب دهان باعث ایجاد حالت التهابی می‌شود که می‌تواند مشکلات قلبی مانند کلسترول بالا یا پارگی پلاک را تشدید کند.

مصرف بیش از اندازه کافئین

کافئین به‌طور کلی برای قلب مفید است و تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن دو فنجان قهوه در روز بیشترین فواید قلبی‌عروقی را دارد، اما مصرف بیش از اندازه قهوه می‌تواند تأثیر منفی داشته باشد؛ زیرا می‌تواند ضربان قلب را تسریع کند و باعث انقباض عروق خونی و افزایش فشار خون شود. مصرف کافئین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود و بیش از آن می‌تواند مجموعه‌ای از اثرات منفی داشته باشد.

استرس کنترل‌نشده

هنگامی که سیستم جنگ یا گریز بدن به‌طور مزمن فعال می‌شود، می‌تواند باعث التهاب در بدن و ترشح طولانی‌مدت هورمون‌های استرس مانند آدرنالین شود. به‌گفته تدوالکار، این عوامل در کنار هم می‌توانند باعث تغییرات فیزیولوژیکی در بدن از جمله افزایش فشار خون، کلسترول بالا، چاقی، مقاومت به انسولین و اختلالات ریتم الکتریکی شوند. استرس مزمن همچنین می‌تواند خطر لخته‌شدن خون را در سراسر بدن افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دانشمندان حلقه رابط برنامه غذایی و ابتلا به سرطان را کشف کردند
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • کنترل گذرگاه رفح به دست یک شرکت آمریکایی می‌افتد!
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • صبحانه‌ای که می‌تواند وزنتان را ۴ کیلو کاهش دهد
  • صبحانه‌ای که کاهش وزن را ۴ برابر می‌کند
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • با این صبحانه وزنتان را ۴ برابر کم کنید