Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@09:27:46 GMT

راه هایی برای درمان و کنار گذاشتن عادت خودنمایی

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۴۳۳۳۵

انجام این کار یعنی کم اهمیت جلوه دادن موضوعاتی که واقعا به آن‌ها افتخار می‌کنید از نظر دیگران نوعی جلب توجه حساب می‌شود و باعث می‌شود ارزش و احترام خود را نزد دیگران از دست بدهید. این رفتار شاید در محیط‌های دوستانه اهمیت چندانی نداشته باشد، اما تأثیر آن در دنیای کسب‌وکار بسیار بیشتر است.

اینکه فردی بخواهد در مورد موفقیت‌های خود با دیگران صحبت کند یک رفتار اجتماعی و کاملا عادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه‌ی ما دوست داریم ارزش خود را بالا ببریم و احساس مهم بودن کنیم، اما نکته‌ی اصلی این است که باید طرز بیان خوبی داشته باشیم. اینکه بخواهیم اخبار را با یک فروتنی ساختگی برای دیگران بیان کنیم، تنها باعث می‌شود در ذهن آن‌ها تصویر بدی از خودمان بسازیم. اگر می‌خواهید خبری را به دیگران منتقل کنید؛ یا از روش صحیح استفاده کنید یا بهتر است در مورد آن اصلا صحبت نکنید. در ادامه‌ی این مقاله‌ی زومیت به روش‌های صحیح بیان اخبار بدون خودنمایی می‌پردازیم.
راه‌هایی برای ترک کردن عادت خودنمایی

۱- از عبارات مناسب استفاده کنید

پیش از انتقال اخبار به دیگران کمی فکر کنید. از عبارات مثبت استفاده کنید و خودتان را قدردان زحمات دیگران بدانید؛ نه اینکه فقط از خودتان تعریف کنید و احساس خودشیفتگی را به شنونده منتقل کنید. زمانی که دیگران خوشحالی خود را بابت شنیدن اخبار جدید نشان می‌دهند مهربان باشید و از آن‌ها تشکر کنید. تصور کنید برند محبوب کفش کتانی‌تان چنین توییتی به اشتراک می‌گذارد: «ما توانستیم تنها در عرض ۲۴ ساعت ۳۵۰ هزار دلار فروش داشته باشیم. ممنون از مشتری‌ها» خواندن این توییت چه احساسی به شما می‌دهد؟ احتمالا مانند هر شخص دیگری احساس می‌کنید به شما توهین شده است؛ بنابراین برند مورد نظر را سریع آنفالو می‌کنید و هرگز سراغ خرید محصولات آن‌ها نمی‌روید. درعوض تصور کنید متن توییت به این صورت به اشتراک گذاشته شود: «مردم استقبال خوبی از مجموعه‌ی ما داشتند و بابت بازخورد مثبتشان از آن‌ها تشکر می‌کنیم.» مطمئنا عبارت دوم احساس بهتری به مخاطب منتقل می‌کند و حتی مشتری به بازدید محصولات جدید برند تشویق می‌شود. هر دو عبارت پیام یکسانی دارند؛ اما تأثیر کاملا متفاوتی روی خواننده‌ی آن می‌گذارند؛ بنابراین برای بیان اخبار مورد نظر خود از عبارات مناسب استفاده کنید.

۲- صداقت بهترین سیاست است

سعی نکنید تصویری از یک سبک زندگی بدون نقص به مخاطبان منتقل کنید. مردم با پست‌هایی در مورد اهداف، آروزها، احساسات و شکست‌ها ارتباط برقرار می‌کنند؛ بنابراین زمانی که سعی می‌کنید تصویر بدون نقصی ارائه دهید، هیچ تأثیر مثبتی روی مخاطبان یا همان فالوئر‌های شبکه‌های اجتماعی نمی‌گذارید.

زمانی که فردی داستان زندگی شخصی خودش را با دیگران در میان می‌گذارد و سعی دارد به آن‌ها بگوید که از گذشته عبور کنند و حال را بسازند، باید اصل مهمی به نام صداقت را رعایت کند. داستانی که ویرایش شده باشد و تنها قسمت‌های خوب آن برای مخاطب نقل شود، هیچ بازخورد مثبتی نخواهد گرفت؛ اما داستانی که بدون اضافه و کم کردن باشد، حمایت مخاطبان را به همراه خواهد داشت. سعی نکنید داستان خود را برای افزایش میزان فروش ویرایش کنید. اکنون در سال ۲۰۱۸ هستیم و مردم این موضوع را متوجه می‌شوند بنابراین صداقت را فراموش نکنید.

۳- موفقیت خود را جلوی چشم دیگران نگیرید

اگر در میان دوستانتان شخصی نیست که برای راه‌اندازی کسب‌وکار کوچک خودش اقدامی کرده باشد، بهتر است اخبار مرتبط با کسب‌وکار خود را با احتیاط به آن‌ها بدهید. نیازی نیست موضوعی را از آن‌ها پنهان کنید. این کار تنها باعث می‌شود احساس بدتری به آن‌ها دست دهد. هرگز به آن‌ها نگویید هیچ درکی از احساساتتان ندارند، زیرا جایگاه شما را تجربه نکرده‌اند.

گفتن تجربیات ممکن است انگیزه‌ی آن‌ها را افزایش دهد؛ اما به شرطی که از عبارات مناسب استفاده شود و با صداقت همراه باشد. شاید آن‌ها هم بخواهند کسب‌وکار خودشان را راه‌اندازی کنند بنابراین زمانی که درخواست کمک می‌کنند، تجربیات خود را بدون هیچ منتی در اختیارشان قرار دهید. کمک کردن به دیگران احساس فوق‌العاده خوبی به انسان می‌دهد؛ مخصوصا زمانی که بدانید بخشی از موفقیت‌های دیگران مربوط به نصیحت‌ها و کمک‌های شما بوده است.

۴- از تجربیات دیگران استفاده کنید

به یاد داشته باشید همه‌ی انسان‌ها دوست دارند خاص باشند و این موضوع را با دیگران مطرح کنند؛ اما معمولا به خودستایی متهم می‌شوند. اگر افراد متواضعی در اطرافتان هستند، کمی زمان بگذارید و ببینید چگونه با دیگران برخورد می‌کنند. سپس سعی کنید این رفتار‌های مثبت را روی گفتار خود به کار بگیرید.

پست‌های که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته می‌شوند به‌نوعی دائمی هستند. مطمئن باشید همیشه افرادی پیدا می‌شوند که از اشتباهات شما عکس بگیرند و اسناد آنلاین درست کنند. فراموش نکنید که گاهی اوقات برند‌های بزرگ نیز دچار لغزش می‌شوند؛ بنابراین با کوچک‌ترین اشتباه فکر نکنید که دنیا با پایان رسیده است. درعوض سعی کنید اشتباه خود را جبران کنید و قدردان مخاطبان خود باشید.

منبع : سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه روانشناسی خودنمایی صداقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۳۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است

هادی سپهرزاد درباره اینکه از سمت مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی کنار رفته است و فیروزی جایگزینش شده است، گفت: من نمی‌دانم الان سمتم چه چیزی هست و اکنون رئیس کمیسیون مربیان دوومیدانی هستم. البته اصول مدیریتی باید رعایت می‌شد که اگر قرار بود جابه جایی صورت بگیرد اول از  همه  وقتی که می‌خواهید یک نفر را منصوب کنید باید به نفر قبلی خبر بدهید که ما نمی‌خواهیم دیگر از شما استفاده کنیم. نه اینکه من اطلاعی نداشته باشم واین کار را کنند زیبنده دوومیدانی نیست و این بی اخلاقی در دوومیدانی است. آقای فیروزی استاد بنده هستند و قطعا برایشان آرزوی موفقیت دارم و قطعا آقای فیروزی می‌توانند در این مسیر به دوومیدانی کمک کنند.

عملکرد جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا در ترکیه خوب بود 

سپهرزاد درباره عملکرد تیم ملی جوانان دوومیدانی در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: به نظرم عملکرد خانم عیدیان و یکی، ۲ ورزشکار دیگر در این مسابقات خوب بود. اگر مربی هفت چشمه بالای سر این ورزشکار بود، قطعا می‌توانست در آنجا مدال طلا بگیرد، چون در تهران نزدیک به ۶۸ متر پرتاب کرده بود، اما در ترکیه با ۶۶ متر دوم شد. بقیه بچه‌ها هم خوب بودند به خاطر اینکه کاری برای آنها از جمله اردوی متمرکز برگزار نشده بود. با توجه به برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا داخل سالن، متاسفانه برای جوانان نتوانستند کاری برایشان انجام بدهند.

مربیان و خانواده ها در موفقیت جوانان تاثیرگذار هستند 

او ادامه داد: با وجود اینکه رئیس کمیته نوجوانان و جوانان و من چندین بار درباره برگزاری اردو‌ها صحبت کرده بودیم، اما سرپرست وقت فدراسیون دوومیدانی می‌گفت که اکنون فرصتش نیست و ما مسابقات داخل سال قهرمانی آسیا را می‌خواهیم برگزار کنیم. با این تفاسیر باید بگویم که نتایج خوب بود. مسابقات جوانان آسیا برمی گردد به کار‌هایی که باید در یکی، ۲ سال گذشته انجام می‌شد که نشده است. من بیشتر به مربیان زحمت کش و خانواده‌های جوانان تبریک می‌گویم، چون آنها در این موفقیت توانستند تاثیرگذار باشند.

مربی دوومیدانی درباره اینکه بعضی از ورزشکاران از عملکرد فدراسیون ناراضی هستند و پیرجهان هم گفته به فدراسیون تعهد داده در صورت عدم کسب سهمیه باید هزینه‌های اعزام و اردو را به فدراسیون برگرداند، گفت: من چنین چیزی را نشنیده ام.

رسولی انتظار حمایت بیشتری را از مسئولان دارد

مربی حسین رسولی درباره اینکه این ورزشکار هم انتقاداتی از عملکرد فدراسیون دوومیدانی کرده است، بیان کرد: رسولی بعد از اینکه طلای بازی‌های آسیایی را کسب کرد، هدف و برنامه اش این بود که نه تنها فقط ورودی المپیک بیاورد بلکه در این رقابت‌ها هم بتواند نتیجه خوبی به دست آورد انتظار پشتیبانی بیشتری را داشت و آن حمایتی که مدنظرش بود، نشد. ما می‌خواستیم در زمستان به اردو در کشورترکیه برویم و حتی رایزنی‌هایی انجام شد، اما وقتی قرار شد این اتفاق بیفتد مسئول روابط بین الملل فدراسیون عوض شد و در نهایت این سفر مهیا نشد و ما را به این اردو نفرستادند. البته برخی از ورزشکاران که در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا عملکرد ضعیفی داشتند با اردوهایشان و مسابقات اروپایی شان موافقت شده است واین یکی از دلایلی هست که دلخور است و احساس می‌کند کاری برایش انجام نشده است.

پیرجهان حقوق و هزینه کفش و مربی اش  را دریافت کرده است 

او درباره اینکه مهدی پیرجهان گفته هزینه اردو‌ها را خودش می‌پردازد، گفت: من تا جایی که اطلاع دارم چنین چیزی نبوده و حتی او حقوق ماهیانه از فدراسیون، هزینه کفش و مربی دریافت کرده است. هزینه اردوی قبلی اش در کیش و تهران هم فدراسیون داده است. منظورش از اینکه هزینه‌ها را خودش داده را نمی‌دانم. آخرین روزی که مدیر تیم‌های ملی بودم در جلسه‌ای قراردادی برای این ورزشکاران نوشته شده بود که فدراسیون خودش را موظف کرده بود که برای این‌ها مسابقات برون مرزی که پیش بینی کرده بودند را هزینه هایش را بدهد.

رسولی از بی توجهی ها دلخور است 

مربی حسین رسولی درباره اینکه این ورزشکار در دیدار ورزشکاران با مسئولان فدراسیون دوومیدانی شرکت نمی‌کند، اظهار کرد: رسولی انتظار دارد که به عنوان قهرمان بازی‌های آسیایی و تک مدال طلای دوومیدانی در این رقابت‌ها را کسب کرده احترام بیشتری برایش قائل باشند و رسیدگی بیشتری داشته باشند، اما وقتی به خواسته‌هایی که داشته نمی‌رسد، احساس می‌کند فدراسیون دوومیدانی اهمیتی برایش قائل نیست به خاطر همین دلخور هست.

سپهرزاد درباره اینکه به نظرش در دوومیدانی چند سهمیه در المپیک کسب می‌کنیم، گفت: احتمال دارد که ۴ الی ۶ سهمیه بتوانیم کسب کنیم و شرایطمان خوب هست، اما به نظرم عملکرد در المپیک مهم‌تر از حضور در این رقابت‌ها هست. برای ورزشکارانی که تاکنون ورودی نیاورده اند شاید کسب سهمیه خوب باشد. اما برای ورزشکارانی که سابقه حضور در المپیک دارند کسب سهمیه کافی نیست.

مربی دوومیدانی درباره اینکه تغییر و تحولات زیاد در ریاست فدراسیون باعث لطمه این رشته ورزشی نشده است، گفت: صددرصد، آن قدر تغییرات زیاد بود که نمی‌توان آنها را شمرد. در کل باید گفت که در یک مقطعی خوب بوده است، اما در مقطع دیگر خوب نیست. وقتی سرپرست جدید آمد شوکی به دوومیدانی وارد و باعث شد ما در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند نتایج خوبی بگیریم و در مسابقات آسیایی بیشتر از تفکر کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش نتیجه بگیریم و روند خوبی بود. آرزوی موفقیت دارم برای تمام کسانی که دارند برای دوومیدانی زحمت می‌کشند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی پایه و آبی

دیگر خبرها

  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟